تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 14 اولاول 123456713 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 136

نام تاپيک: ترجمه فايل هاي Biohazard 4

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقا چرا چسبيدين به اولين تماس هانيگن با ----. بقيه فايل ها رو بچسبين. تازه شما به من شك دارين. مطمئن باشين كه من اگه مطمئن نباشم چيزي رو اينجا نميزارم اونم توي تاپيكي كه خودم شروع كردم.
    ببينيد بچه ها در كل سي تا فايل وجود داره( اگه بيشتر باشه بهم بگين) كه اولينش هم، همين اولين تماس هانيگن با ---- هستش. البته بعد از هر تماس آخرين تماس رو نگه ميداره و قبلي ها رو حذف ميكنه.
    به هر حال هدف من ترجمه فايل هاي بازي هست كه 30 تا هستند نه ترجمه تماس هاي هانيگن با ---- كه زياد هستند.

راستي از بس توضيح دادم اصل كاري يادم رفت : اگه ميخايين اولين تماس هانيگن رو با ---- ببينين يه كمي حوصله به خرج بدين و از ابتداي بازي كه لود يا نيو گيم رو ميزنين به هيچ چيز دست نزنين حتي توضيح اول بازي رو حذف نكنين و بعد از پياده شدن ---- از ماشين ميتونين اولين تماسش رو با هانيگن تماشا كنين. البته من به اكثر شما حق ميدم كه يادتون نباشه.
    موفق باشين
    Last edited by Spaniuly; 09-08-2007 at 07:52.

آخر فروم باز soliman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    GameLand

پيش فرض

کسی ترجمه اولین دموی بازی را بلده.یعنی همون دمویی که لیون درباره راکون سیتی حرف میزنه.لطفا اگر کسی بلده ترجمه کنه.

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

6

کسی ترجمه اولین دموی بازی را بلده.یعنی همون دمویی که لیون درباره راکون سیتی حرف میزنه.لطفا اگر کسی بلده ترجمه کنه.
    اين هم از ترجمه :

----: 1998 هيچ وقت يادم نميره همون سالي كه اون قتل هاي وحشتناك در كوههاي آركلي اتفاق افتاد خبر گذاريهاي سراسر جهان علت و آزمايشه ويروسي توسط تشكيلات دارويي آمبرلا معرفي كردند ويروس در نزديكي شهر كوستاني راكون پخش شد و اون شهر آروم رو با موج ويرانگرش نابود كرد ما كاملا نااميد شده بوديم برنامه ي احتياطي رو براي شهر راكون در نظر گرفتيم تا اونجا رو از وجود ويروس پاكسازي كنيم
    كشور هاي مختلف رابطه ي تجاري خودشونو با شركت آمبرلا تا مدت نامحدودي قطع كردند سهام آمبرلا سقوط كرد كمپاني با شكست روبرو شد

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    GameLand

پيش فرض

ممنون مگی جان

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

چی شد؟ ول شد این تاپیک؟
    من فکر کردم تا حالا نصفه اش کردین رفتم از اون جلوتر ها یه فایل ترجمه کردم که دوباره کاری نشه مثلا!!!

capture luis sera

متوجه شدم که sera وارد قلعه شده. چرا باید موقع فرارش برگرده؟علت این کارش برام سوال شده ولی در حال حاظر باید بگیریمش. بعد از اینکه sera رو دستگیر کردیم دنبال اون دو تا آمریکایی می ریم. بنظر می رسه اون وقتی داشته Sample رو می دزدیده چندتا واکسن هم برداشته. بدون واکسن ها مشکلی نداریم اما Sample رو باید پس بگیریم اون خون زندگی ماست. احساس می کنم یه نفر دیگه هم از یه گروه دیگه درگیر ماجراست. اگه Sample بدست اون کسای دیگه بیفته دنیایی که می خوایم داشته باشیم بدست نمی یاد. باید هرچه سریعتر sera رو بگیریم.

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

----: 1998 هيچ وقت يادم نميره همون سالي كه اون قتل هاي وحشتناك در كوههاي آركلي اتفاق افتاد خبر گذاريهاي سراسر جهان علت و آزمايشه ويروسي توسط تشكيلات دارويي آمبرلا معرفي كردند ويروس در نزديكي شهر كوستاني راكون پخش شد و اون شهر آروم رو با موج ويرانگرش نابود كرد ما كاملا نااميد شده بوديم برنامه ي احتياطي رو براي شهر راكون در نظر گرفتيم تا اونجا رو از وجود ويروس پاكسازي كنيم
    كشور هاي مختلف رابطه ي تجاري خودشونو با شركت آمبرلا تا مدت نامحدودي قطع كردند سهام آمبرلا سقوط كرد كمپاني با شكست روبرو شد
    چه خوب ترجمه کردی من به این خوبی نکرده بودم

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

چی شد؟ ول شد این تاپیک؟
    من فکر کردم تا حالا نصفه اش کردین رفتم از اون جلوتر ها یه فایل ترجمه کردم که دوباره کاری نشه مثلا!!!

capture luis sera

متوجه شدم که sera وارد قلعه شده. چرا باید موقع فرارش برگرده؟علت این کارش برام سوال شده ولی در حال حاظر باید بگیریمش. بعد از اینکه sera رو دستگیر کردیم دنبال اون دو تا آمریکایی می ریم. بنظر می رسه اون وقتی داشته Sample رو می دزدیده چندتا واکسن هم برداشته. بدون واکسن ها مشکلی نداریم اما Sample رو باید پس بگیریم اون خون زندگی ماست. احساس می کنم یه نفر دیگه هم از یه گروه دیگه درگیر ماجراست. اگه Sample بدست اون کسای دیگه بیفته دنیایی که می خوایم داشته باشیم بدست نمی یاد. باید هرچه سریعتر sera رو بگیریم.
    دستت درد نكنه آرام جان

فقط Sample منظورش همون "نمونه" هست.

يعني نمونه انگل پلاگاس.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چه خوب ترجمه کردی من به این خوبی نکرده بودم
    ممنون اگه خواستيد بازم ترجمه ميكنم

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اينم يه نمونه ديگه از ترجمه :
    ترجمه ي گزارش هاي
    Ada اولين گزارش:

Ada : تنها چيزي كه من ميدونم فقط همينه سدلر بنيان گزار لوسيوميناتوسه اونا يه جور بافت انگلي ايجاد ميكردن كه به اون لاس پلاگاس ميگن مطمئنم كه سازمان در مورد اين موضوع اطلاعات داره هر چند فعاليتهاي سدلر هم ارزش فعاليت و سرمايه گزاري داره خانواده ي سالازار ... نسلهاست كه توانايي مقابله با لاس پلاگاس رو دارن فرضيه ي سازمان اينه كه از يه فركانس خاص از امواج صوتي كه تنها به وسيله ي اين موجودات احساس ميشه براي كنترل اونها به كار گرفته ميشه اين نكته با بررسي بافتي كه بدست آورديم مشخص شد بافت شامل بخشيه كه احتمالا براي دريافت امواج صوتي ازش استفاده ميشه من ديدم كه افراد گروه عصاي خواصي رو با خودشون حمل ميكنن و حدس ميزنم كه منشع اصلي اين امواج همون عصاست البته اين فقط يه فرضيس . سازمان به نمونه هايي از اين افراد نياز داره تا اين فرضيه رو ثابت كنن اين مهمترين هدف ماموريت منه و تنها راهيه كه ميتونم وفاداريم رو به سازمان ثابت كنم اولين حركتهاي اين بازي شطرنج انجام شده و ديگه راه بازگشتي نيست

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    GameLand

پيش فرض

راستی کسی ترجمه اولین دموی قسمت The Another Order را بلده.

می خواستم بدونم اون چیزی که شبیه فشارسنجه چیه که ادا دنبالشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •