راستش من خودم کارم بود به دوست و آشنا زنگ بزنم خوب سرکارشون بزارم بعد هم که کلي بازيشون دادم خودما معرفي ميکردم . اونم با ترفند تغيير صدا
ولي الان بچه خوبي شدم فکراي بد بد نکنينا. قول دادم کسي را زياد اذيت نکنمز
راستش من خودم کارم بود به دوست و آشنا زنگ بزنم خوب سرکارشون بزارم بعد هم که کلي بازيشون دادم خودما معرفي ميکردم . اونم با ترفند تغيير صدا
ولي الان بچه خوبي شدم فکراي بد بد نکنينا. قول دادم کسي را زياد اذيت نکنمز
دوباره سلام
مثل اینکه یه مدت من درگیر انتخاب رشته بودم و به این تاپیک سر نزدم یه اتفاقایی افتاده! لطفا یکی بیاد تو پ.خ به من بگه دقیقا چی شده بود!
بحث مزاحم تلفنی مونثه! چه جالب! من تا حالا تجربه نکردم... چی میگه حالا مهرآریا جون؟؟
راستی بچه ها کسی از راه کویر خبر نداره . خیلی وقته انلاین نشده !مهر آریا جون فکر کنم راه کویر مسافرت باشه.
سلام دوستاي گلممهرآریا جان منم نگران راه کویر شدم ازش خبری نیست..
خيالتون راحت من زنده ام بابايه هفته رفته بوديم شمال
من نفهميدم اين يه هفته اينجا چه خبره بود محسن اينا واسه چي بن شدن يكي يه لطفي كنه يه اماربه من بده
سلام دوست جون . اینجا علیه خانمها کودتا شد ما هم اتیشو زود خاموش کردیم که به قول یکی از خانمها سه تا تلفات داشت
می خوای بدونی چی میگه؟ چرت و پرت .مثلا چند روز پیش تلفن کرده که خوش باوری شوهرت الان با یه خانم با این مشخصات داره تو کافی شاپ قهوه میخوره. این در حالیه که همون وقت همسرم کنار من نشسته بود . هر بار هم بایه شماره جدید زنگ میزنه . دلم میخواد پیداش کنم خرخره شو فشار بدم
مهرآریا جون درسته که میگی شماره جدیدت رو فقط افراد نزدیکت دارن، ولی دلیلی نمیشه که هیچ غریبه ای به اون دسترسی نداشته باشه.
اینکه شما میگی اون خانم اطلاعات زیادی از شما و زندگیتون داره پس حتما به یکی از اون افرادی که شمارتو بهش دادی نصبت داره.
اگه داره بر ضده همسرت صحبت میکنه مواظب باش برای یه همچین تماسهایی زندگیت رو خراب نکنی ها.
میدونم که خیلی گلی، ولی شاید هر کی جای شما باشه یه که ذهنیتش خراب بشه.
از اینجور خانم هایی که مثل شیطان میمونن زیاده.
امیدوارم درک کنی عزیزم، به قول خودت ماها اینطوری نیستیم که مزاحمت برای کسی ایجاد کنیم، ولی خیلی هام همونطور که میدونی خوششون میاد زندگی ها رو خراب کنن.
راستی یه چیز دیگه ..
وقتی بهت میگه همسرت فلان جا با فلان خانمه.. راستشو بهش میگی که همسرت پیشته؟ اگه میگی اون بهت چی میگه؟
به به راه کویر جون گل گلاب..
شمال خوش گذشت به سلامتی؟ پس سوغاتیت کومن کولوچه وخوام
![]()
سلام عاطفه جون
ماچاكرشمام هستيم چشم كولوچه هم بهتون ميديم![]()
اطلاعات که چه عرض کنم! میدونم اینجور افراد فقط دلشون می خواد بازندگی یکی بازی کنند من به شوهرم اعتماد 100%دارم برای همین حرفاشو باور نمیکنم
اون موقع هم که گفت شوهرم با کسی هست همون موقع همسرم تلفنا گرفت باهاش حرف زد ولی اون قطع کرد.
خودمون شک کردیم به نامزد قبلی همسرم ولی فعلا دلیلی برای این ادعا نداریم.
نترس عاطفه جون من گول این حرفا را نمیخورم هر کسی هم این کارا را میکنه و به هر دلیل خودش میدونه و خدای خودش
راه کویر جان به سلامتی برگشتی؟
خوش اومدی رفیق
چک یور پیغام خصوصی پلیز![]()
موضوع بحث چیه الان؟
آخه من گه گداری میام اینجا
زیادم نمی شناسم بچه ها رو. پس بهتره خودمو اول معرفی کنم :
ســمــا / 22 ساله / دانشجوی کامپیوتر / مشــــهد
خوشحال میشم با بقیه هم آشنا شم ...
Last edited by sama_65; 09-08-2007 at 17:04.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)