می بینم که Immortal1977 جان روی نیلوفر خانم و کم کردن خداییش به این می گن اتاق مخصوصا اون 2 تا سیستمی که خیلی باهاش حال کردم
می بینم که Immortal1977 جان روی نیلوفر خانم و کم کردن خداییش به این می گن اتاق مخصوصا اون 2 تا سیستمی که خیلی باهاش حال کردم
قشنگه ولی به نظر من عکس از اینترنت گرفته شده
تو همشون اتاق Immortal1977 محشره. خيلي باهاش حال كردم . حرف نداره .از هر نظر عاله...حتي انتخاب رنگ و چيدمان اتاق و كلا كلاس كار بالاست.
واقعا خوشم اومد
اينو كه ديگه كسي ندونه، من مي دونم كه اتاق رونالدو هستش. چندوقت پيش توي يك سايت ديده بودم.![]()
نیلوفر جان برای رفع ابهامات هم که شده یه عکس دیگه بذار ..سخت که نیست اقلا چندنفر میفهمن اتاقای شیک همیشه فقط تو اینترنت نیست
Immortal1977 اتاق خیلی قشنگی بود..کاملا پسرانه..شما دوتا سیستم دارید؟
ای ول اینجا هک هم میکنی راستی میتونستی یه اکسس پونت هم بزاری صفا سیتی؟![]()
ممنون محمد جان شما محبت دارین عزیز
دوست عزیز ممنون از محبتتون ...
راستشو بخوای اولش من اون پی سی دست چپیو داشتم تازه کیسشم این نبود بعد دیگه موقعی که خواستم بقول شما سیسستم جدید بگیرم پیش خودم فکر کردم چرا اون قدیمیرو (که کلی هم براش خرج کردم) بزارم کنار..
. برا همین اونو هم قاطی پیمپ اتاق کردم و به هیچعنوان هم پشیمون نیستم چون الان من با هردوشون یکسان کار میکنم .
در هر حال این بود داستان داشتن دو تا پی سی
خوش باشین
نه عزیز من هکر نیستم...شاید خیلی سال پیش چند باراین کارو کرده باشم ولی الان دیگه این چیزا تعطیل...
من با اینا فیلم و موزیک دانلود میکنم
خودمونیم ها راستشو بګو چقدر طول کشید اینجوری اتاقتو دکر کنی؟یعنی اتاقت همون لحظه که تاپیک رو دیدی این شکلی بود و ازش عکس انداختی؟
![]()
راستشو بخوای یه کمی جمع و جور کردم ولی چون بیشتر وقتها تنها نیستم سعی میکنم که زیاد شلخته بازی در نیارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)