به گزارش گروه خبری GSM، گوگل در طول یکسال آینده تلفن همراه خود را به بازار می فرستد تا بتواند گوشی ها و خدمات رایگان در اختیار مشترکان خود قرار دهد و این تهدیدی جدی برای کمپانی هایی نظیر Sprint، Verizon، AT&T و T-Mobile خواهد بود. در موتور جستجو و برنامه های نرم افزاری جستجوگر وب ایمیل این گوشی ها تبلیغات متعددی قرار خواهد گرفت. بعد از Apple، گوگل دومین کمپانی متفرقه است که به تولید گوشی دست زده است.
گوگل تلاش می کند به جای تولید گوشی های گران قیمت مثل iphone و دریافت حق اشتراک 60 دلاری در ماه، با استفاده از درآمد حاصل از تبلیغات گوشی های خود را توسعه دهد. با وجودیکه درآمد اصلی گوگل از راه تبلیغات اینترنتی است ولی این کمپانی به تدریج به یک شرکت تبلیغاتی تبدیل می شود. این کمپانی اعلام کرده است که در صورتیکه شرایطش با FCC مطابقت داشته باشد 6/4 میلیارد دلار در زمینه شبکه های بی سیم سرمایه گذاری خواهد کرد.
اینم توضیحاتی دیگر در مورد همین خبر
تلفن همراه گوگل سال آينده به بازار می آيد
گوگل امیدوار است اوایل سال آینده میلادی تلفن همراهی تولید كند تا به كاربران این امكان را بدهد كه به راحتی بتوانند از اینترنت استفاده كنند. نام این تلفن همراه "GPhone" خواهد بود.
شركت گوگل تاکنون از توضیح در مورد برنامه های خود برای تولید این گوشی خودداری كرده است. این شركت امیدوار است GPhone بتواند جای گوشی جدید و معروف شركت اپل iPhone را كه در ماه ژوئن در بازار آمریكا عرضه شد، بگیرد.
قرار است خدمات اینترنتی گوگل از قبیل موتور جستجو گوگل، نامه الكترونیك و نقشه های گوگل در این گوشی نصب و اجرا شوند.
هدف از ساخت این گوشی كمك به كاربران برای دسترسی آسان تر به اینترنت در زمانی كه از كامپیوترهای خود دور هستند ، عنوان شده است. به نظر می رسد گوگل قصد دارد از راه بازار سودآور تبلیغات از طریق تلفن همراه كسب درآمد كند.
"آقای اریك اشمیت"، رئیس شركت گوگل اخیرا اظهار داشت تبلیغات از طریق تلفن همراه دو برابر تبلیغات غیر موبایلی سودآور هستند چون این تبلیغات بسیار شخصی تر خواهد بود.
در تحقیقی كه یك شركت تحقیقاتی انجام داده پیش بینی شده است ارزش بازار تبلیغات موبایلی تا سال 2011 سالیانه 5 میلیارد و 400 میلیون پوند خواهد بود. گفته می شود گوگل برای طراحی و ساخت این گوشی با یك شركت تایوانی قراردادی به امضاء رسانده است. این شركت تاكنون از جزئیات این قرارداد سخنی به میان نیاورده است.
سخنگوی گوگل اعلام كرد: "هدف نهایی ما این است كه به كاربران این امكان را بدهیم تا در هر مكان و هر زمان به اطلاعات مورد نیاز خود دسترسی پیدا كنند. كاربران ما دوست دارند از برنامه ها و خدمات گوگل در گوشی شان استفاده كنند و ما برای نیل به این هدف سخت در تلاشیم."
با این وجود یكی از كارشناسان نسبت به تحقق گوشی GPhone تردید داشت. آقای "هوسان" می گوید: "به نظر می آید اینها در حد شایعه باشند."
اگر نگاهی به بازار موبایل در جهان بیندازیم متوجه می شویم با عرضه این گوشی به بازار، تاثیر زیادی بر بازار تلفن همراه ایجاد نخواهد شد. حتی گوشی شركت اپل iPhone نیز نتوانست آنگونه كه از آن انتظار می رفت موفق باشد.