با این حال من هنوز به نتیجه نرسیدم برای خرید نمیدونم نیازامو براورده می کنه یا نه .یا فقط 700 -800 تومن پول می دی که چیه وسیله اضافی به کلوکسیونت اضافه کنی تازه .
تاره یه لب تاپ فکر نکنم یه ساعت بیشتر کار کنه با یه بار شارژ.
با این حال من هنوز به نتیجه نرسیدم برای خرید نمیدونم نیازامو براورده می کنه یا نه .یا فقط 700 -800 تومن پول می دی که چیه وسیله اضافی به کلوکسیونت اضافه کنی تازه .
تاره یه لب تاپ فکر نکنم یه ساعت بیشتر کار کنه با یه بار شارژ.
خوب یعنی از سلرون هم ضعیف تره
بدیش اینه که تازه اومده کمتر کسی هم خرید تا ما از تجربش استفاده کنیم![]()
گرافیکش که گفتم 256 هست البته نه به صورت واقعی!.البته من تا حالا هرچی بازی روش نصب کردم جواب داده.بعدم با اون کارایی که شما انتظار داری خیلی خوبه واست.
اگه فول شارژ بشه تا 3 ساعت نگه میداره که تازه اگه نور ال سی دیش رو کم کنی تا 4 ساعت هم جواب میده!
منظورم از قوانین اینه که مثلآ نباید بیشتر از 24 ساعت اجازه بدی به برق باشه یعنی زمانی که شارژ شد باید سعی کنی از شارژ خودش استفاده کنی.یا اینکه قبل از اینکه کاملآ درشارژ بشه باید بزنیش به برق!که من هیچ کدومشون رو رعایت نکردم والان باتریش خراب شد!البته الان یک ماه دارم ازش استفاده میکنم ولی مثل پی سی باید به برق باشه چون شارژ نگه نمی داره!![]()
باطریش پیدا می شه.
ظریهیتاش چطوری است.
amilo pro3515
1.86 intel core dou 2mb cash
ram 1(2*512)
vga:256
hdd.120
هفته پيش واسه يكي از دوستام خريديم 800 (البته بدون ويندوز)
فکر کنم این مدل کارت گرافیکش ویا(VIA) باشه که به نظر من خیلی از اینتل پاینتر![]()
ولی بدون در نظر گرفت گرافیک سیستم قویه. یه بازی خفن روش نصب کن ببین چه چوری اجراء میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)