به نظر سامسونگ که دوم خز ؟؟؟نوکیا ان 95 چنده شده ؟
![]()
به نظر سامسونگ که دوم خز ؟؟؟نوکیا ان 95 چنده شده ؟
![]()
ايول
كاملا تائيد ميشه
گوش شيطون كر سامسونگ هم كه شده برند دوم و همين مورد باعث شده خيلي ها فكر سم پاشي بيفتن
شرکت سامسونگ ( یا هر شرکت دیگه ) راه و روش رقابت خودشو داره و به من و شما هم ربطی نداره , ولی ما باید در حد و اندازه خریدار و مصرف کننده یک سری موارد رو رعایت کنیم , مثلا اینکه بهترین طرفداری تبلیغ مثبت از برند مورد نظر و انتقاد سازنده از برندهای رقیبه . جایی هم که کم میاریم شلوغ نکنیم , قبول کنیم ( حالا شما ببخشید یه جاهایی من تند میرم ) .
سامسونگ توی ایران سوم .
همونطور که می بینید، این آمار، یه آمار رسمی جهانی نیست.آمار گروه تولیدی وسایل الکترونیکی کروسل
خیلی وقته که این آمار ها داره اعلام میشه و تا جایی که یادمه، همیشه سونی اریکسون خیلی توش بوده ولی اگکه اینطور بود که باید سونی تو دنیا اول میشد!!!!
در هر حال، این آمار مربوط به یه فروشگاه زنجیره ایه و نمی تونه آمار درستی باشه.
مثلاً سامسونگ و موتورولا که الان همه می دونید از سونی اریکسون بالاتر هستن، اصلاً توی این آمار نیستن!! خب معلومه داستان چیه دیگه.
پست شما كاملا تائيد ميشه دوست من
اماگمون كنم منظور پست منو متوجه نشدي يا به در گفتي كه ديوار بشنوه![]()
البته تا حدودی قبول دارم امار خیلی جهانی و رسمی نیست...اما به هر حال تا حدودی معتبره
بعدش شهاب جان حرف شما به این امار اصلا مرتبط نمی شه
یعنی این 2 تا گفته اصلا در تناقض با هم نیستن....
می تونه در مجموع فروش ها یه برند بالاتر باشه...مثلا نوکیا در مجموع بالاتره...فرضا یه چراغ قوه اش رو در سال 200 میلیون عدد می فروشه.....
اما از اون طرف پر طرفدار ترین گوشی های ماه از یک برند دیگه باشن
تو این امار دبلیو 880 نظرم و جلب کرد...کمی عجیبه...چون این گوشی چیز جدیدی ارائه نکردو فقط قصد شرکت تنوع محصول بوده..حالا چرا این قدر فروش کرده و اینکه ایا این واقعیت داره یا نه جای تامل و تحقیق داره
این فکر کنم امار فروش مغازه دم در سایت جی اس ام
دقیقا منظور پستت رو گرفتم , کلا ( به قول خودت ) سم پاشی روش مناسبی برای تبلیغ برند رقیب نیست . منتها موضوع یه ذره گنگ بود , با اجازه بازش کردم .
تائيد مشه
اين جي اس امي ها علايق شخصي رو خيلي در نشريه و سايتشون بروز ميدن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)