مبارك باشه اگه ممكنه از نو لينك هائي كه بايد دانلود بشن رو بزار تا دوستان استفاده كنن
مرسي
مبارك باشه اگه ممكنه از نو لينك هائي كه بايد دانلود بشن رو بزار تا دوستان استفاده كنن
مرسي
خوب مبارکه
شما دقیقا" چه ورژنی رو جایگزین کردید ؟ ورژن که جایگرین کردید از خانواده c2 truck بود یا non C2 truck ؟؟؟
در مورد عمر شارژ باطری هم اگه لطف کنید توضیح بدید ممنون میشیم
من از ورژن 53P استفاده می کنم و عمر باطری فوق العاده ای داره
در ضمن من در فروم موبایلستان id شما رو دیدم که اونجا هم بودید پیشنهاد می کنم برنامه Zplayer رو هم نصب کنید مطمئنم از کیفیت پخش ویدئو این برنامه شگفت زده میشید
بچه ها موقعی که picture sms میاد اونو به صورت تعداد بیشماری@ نشون میده شما میدونین چرا؟
ممكنه اين گوشي اين مورد رو پشتيباني نكنه
البته مطمئن نيستما![]()
تایید میشه پشتیبانی نمی کنه
سلام مجید جان
منم همین کارارو کردم داداش منظورم این بود که برنامه خرابه و یکی لینکی که خودش امتحان کرده رو بزاره
یا علی مدد
من این ورژن رو که این دوست گرامی آپلود کردند رو ریختم رو گوشی که نیاز اصلیم که افزایش صدا بود رفع شد.
امکانات دیگری هم بهش اضافه شد.
با هم از این دوست عزیز که زحمت آپلود رو کشیدن سپاسگزارم
فریمور:
24xp30_c2_bint_emea_l4_debr_01_mis
ارتقا ورژن Real One Playe
در Real Player تغییرات خوبی داده شده مخصوصا در زمینه آرشیوی و دسته بندی فایلها. کلا این ورژن بهترین در زمینه موسیقی از نظر من و دوستانی که فریمورهای مختلفی را تجربه کردند میباشد.
یكي از مهم ترين تغييرات ارتقا رزولوشن فيلم برداري به 240*320 و 352*288 البته با فريم ريت 12 هست.
این هم لینک به زبان اصلی:
این سایت رو یه کم زیر و رو کنید چیزهای خوبی گیر میآرید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این گوشی خز شده یا نه چون قیمتش الان 240 تومن به پایین
اگر خز نشده بخرم ولی اگر خز شده p990 بخرم بهتره
حالا به نظرتون زیاد دست مردم هست یا نه ؟
5700 بگیر سیمبین داره پردازنده اینتل هم داره
سرعتش تا دلت بخواد بالاست
صداشم هم که دیگه حرف نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)