نقصی دیگر در پلاگین Word to PDF and XPS برنامه Word 2007 ؟
درود
بعد از عوض کردن دو نسخه از این پلاگین دوست خوبمان Professional_IT لطف کردند و این پلاگین را به درخواست من آپلود نموده تا مشکل به هم ریختگی فونت در سطرهای فارسی از سمت چپ و فاصله بین لغات حل شود که حل شد. اما یک مشکل دیگر که در پلاگین های قبلی بود و باز در این پلاگین مشاهده کردم مربوط به فاصله های کوتاه است که به عنوان مثال در کلمه (می شود) بین می و شود که بطور دستی با گرفتن Ctrl + - از بین می رود ولی بعد از تبدیل به PDF این فاصله شکسته و به هم می چسبد ؟ من روی 10 فونت از سری B از جمله نازنین و لوتوس امتحان کردم و در همگی همین طور خراب و به هم چسبیده می باشد؟
با سپاس فراوان
بدرود
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــ
بله دوست عزیز اینی که شما فرمودید درست هست ولی برای هر مشکلی راه حلی است
اما راه حل : نرم افزار فوق العاده BroadGun pdfMachine Ultimate 12.12 را نصب کنی همه این مشکلها درست میشه من چند برنامه را نصب کردم و این برنامه بهترین جواب را داد با این برنامه خیلی کارها میشه کرد می خواستم توی یک پست کامل درباره این نرم افزار توضیح بدم که شما که این را پرسیدید لازم دیدم این مطلب را بنویسم
فقط این و بگم که می تونید بوسیله این نرم افزار پسورد هم روی فایلهای ساخته شده هم بزارید.
دانلود :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حجم 6 مگا بایت
پسورد :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قابلیت ریسوم هم داره
مشکلی بود بگید
مخلص همه دوستان علی