تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 150 اولاول ... 182425262728293031323878128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 1498

نام تاپيک: آرشيو کرک و سریال محصولات Kaspersky

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام دوستان
    من هم چند روزی است که با مشکل black list محصولات KIS 7.0.0.120,KIS7.0.0.125 مواجه شدم. تمامی key ها حتی این دو تای آخر امتحان کردم همه blacklist .از safe mode هم که قبلا گفته شد هم استفاده کردم هیچ اثری نداشت.
    لطفا اگر ممکن است یک آنتی ویروس سازگار با ویستا معرفی کنید . در ضمن من NOD32(v2.70.39) نصب کردم ولی سیستم ویندوز بهم ریخت مجبور شدم دوباره ویندوز نصب کنم.
    ممنون میشم از راهنمایی شما
    دوست عزیز

من هر دوی این کلیدها را امتحان کرده ام و در حال حاضر از یکی از آنها هم استفاده می کنم .مشکل از جانب شما است

راهنمای طرز وارد کردن کلیدها در پست اول همین تاپیک گذاشته شده است.

در آغاز فعالیت kamran888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض می دونم کلی تاپیک خوندی و سریال گرفتی ولی هنوز آپدیت نیستی پس بیا اینجا kaspersky update

من تعجب میکنم چرا هنوز یه سری از بچه ها دنبال کرک یا سریالی هستن که بتونن با اون مستقیم از سایت اپدیت کنن / زهی خیال باطل/ هر سریالی که بیاد بیرون بعد از یه مدت کوتاهی توسط سایت غیر قانونی اعلام میشه و شما نمی توانید مستقیم از سایت اپدیت کنید . اگه دوست دارید تا آ خر عمرت هی دنباله سریاله یا کرک جدید باشی می تونی این مطلب را نخونی .حالا به جای این همه درد سر خیلی راحت بعد از اینکه سریال را وارد کردید ( سریال برنامه در تاپیک های دیگر متوانید پیدا کنید) برای اپدیت کردن ابتدا کارهای زیر را
    انجام دهید: example : kaspersky internet security 7.0 final

setting>update>run mode>manually
    سپس
    [update setting> update application module> configure>add> [ folder update barname
    با این کار شما در واقع فایل آپدیت برنامه را خودتان دستی انتخاب می کنید .خوب حالا فایل آپدیت از کجا گیر بیاریم .برای این کار به سایت زیر می رید و فایله کامل آپدیت را تا هر تاریخی که بخواهید از اینجا دانلود می کنید .قانونی و واسه همیشه این سایت پک کامل اپ دیت کلی و روزانه و هفتگی رو در اختیار شما قرار می دهد

[URL]http://www.softpedia.com/get/Others/Signatures-Updates/Kaspersky-AntiVirus-Update.shtml[/URL]

بعد از دانلود فایل اون را باز کنید در یک فلدر بریزد و محل را browser همان [folder update barname ] انتخاب کنید.فلدر لازم نیست حتما تو فلدر خود برنامه باشه.واسه همیشه از دست اون پیغام راحت می شین.حالا به قسمت آپدیت برنامه رفته و دکمه آپدیت را بزنید سر سه سوت برنامه شما آپدیت هستشو حالشو ببرید.نکته مهم :در قسمت update source تیک آپدیت سرورو بردار.
    Last edited by kamran888; 27-07-2007 at 16:20.

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

من تعجب میکنم چرا هنوز یه سری از بچه ها دنبال کرک یا سریالی هستن که بتونن با اون مستقیم از سایت اپدیت کنن / زهی خیال باطل/ هر سریالی که بیاد بیرون بعد از یه مدت کوتاهی توسط سایت غیر قانونی اعلام میشه و شما نمی توانید مستقیم از سایت اپدیت کنید . اگه دوست دارید تا آ خر عمرت هی دنباله سریاله یا کرک جدید باشی می تونی این مطلب را نخونی .حالا به جای این همه درد سر خیلی راحت بعد از اینکه سریال را وارد کردید ( سریال برنامه در تاپیک های دیگر متوانید پیدا کنید) برای اپدیت کردن ابتدا کارهای زیر را
    انجام دهید: example : kaspersky internet security 7.0 final

setting>update>run mode>manually
    سپس
    [update setting> update application module> configure>add> [ folder update barname
    با این کار شما در واقع فایل آپدیت برنامه را خودتان دستی انتخاب می کنید .خوب حالا فایل آپدیت از کجا گیر بیاریم .برای این کار به سایت زیر می رید و فایله کامل آپدیت را تا هر تاریخی که بخواهید از اینجا دانلود می کنید .قانونی و واسه همیشه این سایت پک کامل اپ دیت کلی و روزانه و هفتگی رو در اختیار شما قرار می دهد

[URL]http://www.softpedia.com/get/Others/Signatures-Updates/Kaspersky-AntiVirus-Update.shtml[/URL]

بعد از دانلود فایل اون را باز کنید در یک فلدر بریزد و محل را browser همان [folder update barname ] انتخاب کنید.فلدر لازم نیست حتما تو فلدر خود برنامه باشه.واسه همیشه از دست اون پیغام راحت می شین.حالا به قسمت آپدیت برنامه رفته و دکمه آپدیت را بزنید سر سه سوت برنامه شما آپدیت هستشو حالشو ببرید.نکته مهم :در قسمت update source تیک آپدیت سرورو بردار.
    دوست عزیز

این راه شما متاسفانه در این دور و زمانه که هر لحظه ویروس جدیدی ظاهر می شود بدرد نمی خورد و خطرناک است

( مگر اینکه روزی چند بار این کار را انجام بدهید که من بعید می دانم کسی چنین کاری بکند ) یکی از مزایای عمده

کاسپرسکی که آن را از سایر رقیبانش متمایز می کند سرعت این شرکت در اضافه کردن ویروسهای جدید به دیتابیس

خود می باشد تا مشتریانش در اسرع وقت نسبت به انها ایمنی پیدا کنند .من به تمامی دوستانی که کاسپرسکی را

حداقل 4 بار در روز آپدیت نمی کنند توصیه می کنم دنبال یک آنتی ویروس دیگر باشند .چون استفاده از کاسپرسکی با

این روش ارجحیت زیادی به سایر آنتی ویروسهای دیگر ندارد .

در آغاز فعالیت kamran888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

مز یت آنتی ویروس های روسی مانند nod32 و kaspersky در این هست که روشهای دیگری غیر database برای شناسا یی ویروس دارند و خیلی متکی به ديتا بيس نیستن واسه همين بهترين انتخاب هستن

داره خودمونی میشه سیاوش با مرام's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

6 قابل توجه تمامی علاقه مندان به کاسپر سکیوریتی V7

اينهم براي دوستاني كه مشكل كرك يا key براي Kaspersky Internet Security 7.0.0.120 دارند.كرك را به همراه كليد براي دوستان آپلود كردم.اميدوارم ديگه مشكلي نداشته باشيد.دستورالعمل زير را به دقت و قدم به قدم انجام دهيد:
    1-كامپيوتر را از SafeMode راه اندازي كنيد.
    2-روي يكي از اين دو كليد دابل كليك كنيد تا تغييرات در رجيستري اعمال شود.
    3-فايل كرك را اجرا كنيد.
    4-كامپيوتر را restart كنيد و سيستم را در حالت عادي راه اندازي كنيد و هنگاميكه از شما درباره نحوه activate كردن سوال شد گزينه "Apply existing license key" را انتخاب كنبد يكي از كليدهاي موجود يا هر كليد ديگري را به آن بدهيد.
    لذت ببريد.
    طبق گفته طراح كرك اين كرك با موفقيت 100% در نسخه هاي 7.0.0.119 و 7.0.0.120 تست شده است.

لينك دانلود كرك:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Hamilton جان دستت درد نکنه واقعاً ممنون من انجام دادم حق با شما بود 100% تضمینیه و به همه دوستان پیش نهاد میکنم که این روش رو انجام بدن روش بسیار خوبیه
    Last edited by سیاوش با مرام; 20-08-2007 at 15:04.

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

Hamilton جان دستت درد نکنه واقعاً ممنون من انجام دادم حق با شما بود 100% تضمینیه و به همه دوستان پیش نهاد میکنم کهاین روش رو انجام بدن روش بسیار خوبیه
    از لطف شما ممنونم.خدا را شكر يك نفر تست كرد و نتيجه را هم اعلام كرد.خيلي وقتها آدم از كاري كه انجام ميده هيچ بازخوردي نميبينه.

پروفشنال Booseh_ye_Irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خانم ها و آقايون سلام، وقت بخير

اين هم كليدهاي ضدويروس Kaspersky AntiVirus 7.0.0.125:
    کد:
    موفق باشيد و خدانگهدار

آخر فروم باز chovalier's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

خانم ها و آقايون سلام، وقت بخير

اين هم كليدهاي ضدويروس Kaspersky AntiVirus 7.0.0.125:
    کد:
    موفق باشيد و خدانگهدار
    سلام دوست من
    هیچکدوم از اینا کار نمی کنن ...
    من الان دارم از همون Key ای که vtn54 گــــل گذاشته بود استفاده می کنم و آپدیت می کنم و هیچ مشکلی ندارم
    ممنونم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

vtn54جان من نمی تونم از اونجا دانلود کنم
    لطفا جای دیگر آپلود کند
    باتشکر

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

vtn54جان من نمی تونم از اونجا دانلود کنم
    لطفا جای دیگر آپلود کند
    باتشکر
    کدام را می فرمایید دوست عزیز ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •