تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: فرمت و ادغام با Partition Magic 8.0 و چند سوال ؟

آخر فروم باز jedivssith's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

8 فرمت و ادغام با Partition Magic 8.0 و چند سوال ؟

درود
    من یک هارد 80 گیگابایتی را با Partition Magic 8.0 فرمت و بعد آنها را Merge و سپس به 4 قسمت پارتیشن بندی کردم.
    سوالات از این قرار است که من هر قسمت را به 20 گیگابایت تقسیم کردم و هنگام وارد کردن عدد و مقدار 20000 را به همین صورت که می بینید نوشتم. آیا به همین روش درست عمل کردم یا باید مقدار 20 گیگابایت مورد نظرم را به شکل دیگری به نرم افزار می دادم. چون حالا وقتی روی درایو می روم مقدار 19.4 را نشان می دهد و با راست کلیک و انتخاب Properties حدود 65 مگابایت را اشغال شده نشان می دهد آیا این فضایی است که برای سطل بازیافت در نظر گرفته و این اختلاف به چه صورت است ؟
    دوم اینکه این هارد 80 گیگابایت فضا داشته و بخش چهارم یا همان قسمت آخر که پارتیشن بندی کردم زمانیکه روی درایو می روم 17.6 گیگابایت نشان می دهد و با انتخاب Properties 64 فضای اشغال شده را نشان می دهد. چرا این طور است و مانند بقیه 19.4 گیگابایت نشان نمی دهد در حالیکه این هارد دوم من است و روی هارد اول ویندوز و برنامه نصب شده . چرا فضای 80 گیگابایت را این طور تقسیم کرده و کمتر از حدودی که به طور واقعی وجود دارد نشان می دهد؟ بخصوص قسمت آخر که کل هارد را نزدیک به 19 گیگابایت می شناسد مگر نباید به طور کل 20 گیگ باشد؟؟؟؟

با سپاس فراوان
    بدرود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دوست عزیز 20000 که زدید به کیلو بایت هست.20000/1024=19.53 GB
    این از 3 تا درایو اولتون.
    درایو چهارم هم که گفتی خیلی معمولی هستش.الان خود من هم هاردم به اسم 80 هست ولی در واقع 76 تا بیشتر نیست.
    در ضمن اگر hidden های سیستمی(2 تا پایین تر از show hidden files and folders) رو تیکش رو برداری میبینی که یک پوشه هست که مخصوص System restore هستش به اسم System Volume Information .

آخر فروم باز jedivssith's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

8

دوست عزیز 20000 که زدید به کیلو بایت هست.20000/1024=19.53 GB
    این از 3 تا درایو اولتون.
    درایو چهارم هم که گفتی خیلی معمولی هستش.الان خود من هم هاردم به اسم 80 هست ولی در واقع 76 تا بیشتر نیست.
    در ضمن اگر hidden های سیستمی(2 تا پایین تر از show hidden files and folders) رو تیکش رو برداری میبینی که یک پوشه هست که مخصوص System restore هستش به اسم System Volume Information .

درود

نه کیلوبایت نیست چون روی سه درایو اول که می رم حجم کل را 19.4 گیگابایت نشان می دهد.

ممنون که پاسخ می دی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

منظورم اینه که اون اول که گفته هر درایو سایزش چقدر باشه.....سایز رو به کیلو بایت از شما میخواد که بهش 20000 دادی یعنی همون 19.5 گیگا بایت.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بالاتر از سمت راست گچساران

پيش فرض

يعني جيگر بايد از 20000 بيشتر بدي درحدود 22000

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •