يك چند صفحه بر ميگشتي عقب مي ديدي مسابقه مال استان خراسان بود
تيم ما اسمش mare بود حريف general
نظرتون درباره lvl 2 تيد هانتر چيه بنظر شما به چه هيروهاي خيلي ضد حال ميزنه
يك چند صفحه بر ميگشتي عقب مي ديدي مسابقه مال استان خراسان بود
تيم ما اسمش mare بود حريف general
نظرتون درباره lvl 2 تيد هانتر چيه بنظر شما به چه هيروهاي خيلي ضد حال ميزنه
Last edited by T@Z; 31-07-2007 at 10:49.
سلام . من وقتی که با کامپیوتر بازی می کردم(با بات خیلی سخت ) (نه اونهایی که شما تصور می کنید بلکه خیلی بیشتر ) حریف من یعنی سئل کیپر بعد از لول 10 یا 12 همینجوری ایمیج از خودش می ساخت . فکر کنم تو یه صحنه 12 تا 13 تا ایمیج ساخنه بود . و ایمیجاش همینجوری دور تاور میرختن و اتک می دادند .منم کاری نمی تونستم بکنم جمع شدم . شما می دونین چه جوری این همه ایمیج ساخته بود چون لول خودش 2 و ایتم ایمیج هم 3 تا می سازه بیشتر از 5 تا نمی شه ولی اون بیشتر ساخته بود . چه جوری؟
من موندم اينجا چرا اينجوريه
براي همه هيروها چرا يه آيتم پيشنهاد ميديد
در ضمن اگخ ميخواي كسي رو راهنمائي كني از آيتمائي حرف بزن كه تو يه بازي حرفه اي بشه رفت باشه
ببین پسرم lol آیتم حرفه ای واسه حرفه ای هاس و هر کی هم حرفه ای باشه وتو یه بازیه حرفهای بازی کنه می فهمه که بیشتر از چن تا Bracer و بعضی وقتا dagger نمی شه برای هیرو ها رفت. البته تو بازی های فوق حرفه ای ملت خوب پول در میارن. البته تیمی که کیل بیشتر داشته باشه. دلیل اینی هم که میگی نمی شه آیتم بست اینه که فارمینگت ضعیفه. من فک کنم اسمت مهدی یا حامد یا یه همچی چیزی باشه. تو اینترنت هم بازی میکنی. منم یه دوستی دارم. شاید بشناسیش. اسمش ایمان ه. یه ریپلی بهم داده بود.اونجا اسمتو دیدم. لینا رفته بودی. اونم Sven. آخرشم Anti mage دیواین خرید. انداختینش. افتاد دسته اسون. بازی رو بردین.من موندم اينجا چرا اينجوريه
براي همه هيروها چرا يه آيتم پيشنهاد ميديد
در ضمن اگخ ميخواي كسي رو راهنمائي كني از آيتمائي حرف بزن كه تو يه بازي حرفه اي بشه رفت باشه![]()
سلام جیگر بابا دلمون برات تنگ شده بود
مربا بابا
ببین پسرم lol آیتم حرفه ای واسه حرفه ای هاس و هر کی هم حرفه ای باشه وتو یه بازیه حرفهای بازی کنه می فهمه که بیشتر از چن تا Bracer و بعضی وقتا dagger نمی شه برای هیرو ها رفت. البته تو بازی های فوق حرفه ای ملت خوب پول در میارن. البته تیمی که کیل بیشتر داشته باشه. دلیل اینی هم که میگی نمی شه آیتم بست اینه که فارمینگت ضعیفه. من فک کنم اسمت مهدی یا حامد یا یه همچی چیزی باشه. تو اینترنت هم بازی میکنی. منم یه دوستی دارم. شاید بشناسیش. اسمش ایمان ه. یه ریپلی بهم داده بود.اونجا اسمتو دیدم. لینا رفته بودی. اونم Sven. آخرشم Anti mage دیواین خرید. انداختینش. افتاد دسته اسون. بازی رو بردین.
خشگله اسمم مجيده در ضمن من با slayer بازي كردم اما همچين بازي رو يادم نمياد كه جلويه ما antimage رفته باشن اونم با ديواين
در ضمن يه زره حرفهاي فكر كن در مورد آيتم رفتنت و اينكه جلويه كي داري بازي ميكني
در ضمن من يه 8 ماهي هست كه تو gg بازي نميكنم
مسابقات بزرگ در گیم نت CYRAX برگذار خواهد شد
تاریخ مسابقات 17 تا 18 مرداد می باشد که علاقه مندان باید تا تاریخ 15 مرداد ثبت نام کنند.
مسابقات شامل Dota Alstars می باشد , Dota Allstars در صورتی که تیم های حاضر بالای 8 تیم باشند برگذار خواهد شد
ورودی هر تیم : 20.000
game mode : ap/xl
game version : 6.43b
مبلغ3/2 کل هزینه ی جمع شده به عنوان جایزه به تیم اول تقدیم خواهد شد.
آدرس: تهران،جنب بریدگی صیاد شیرازی،جنب باشگاه ساینا،ساختمان 103،طبقه همکف،واحد 1
تلفن: 021-88467265
سلام دوستان
یک مدت مسافرت بودم نتونستم پست بدم
میخواستم ببینم کسی برنامه ای سراغ نداره که بشه باهاش همه ریپلی هایdota-allstars با تمام ورژن هایش را نمایش بده؟
از اون جهت که ملت اینجا نمی دونم چرا فکر می کنن بازیکنن من دیگه اینجا نمی مونم. دوتا رم گزاشتم کنار. یعنی کلا بازی رو. بابای همگی.
سلام خدمت دوستان . چند تا سوال اساسی دارم.
در مورد لول های زیر دقیقا توضییح دهید لطفا
3 و 6 ارث شیکر
6 فاریون
6 و 3 انیگما
6 اسپریت برکر
6 ابسیدین دستروی
6 دث پروفت
6 دوو رنجر
2 فلکس ووید
2 ابلیویون
1 استیل اسسین (گربه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)