ببخشید من تازه واردم نمیدونستم چهجوری نقل قول بزارم
رمم 1GB هست وسی پی یو 3
گرافیکمم FX5500_ 256
من در مقایسه با xp گفتم که سرعتش پایینه
ببخشید من تازه واردم نمیدونستم چهجوری نقل قول بزارم
رمم 1GB هست وسی پی یو 3
گرافیکمم FX5500_ 256
من در مقایسه با xp گفتم که سرعتش پایینه
سلام من هم یه سوال داشتم. ویستا رو با موفقیت کامل رو سیستم خودم نصب کردم ولی می خواستم روی سیستم یکی از دوستانم نصب کنم به پیغامی مبنی بر این که هارد موجود نیست بر خوردم ودلیلش رو نفهمیدم اگه کسی را حلش رو بلده لطفا کمک کنه .
تشکر.
salam
kasi dar morede Auto Patcher vase vista chizi midune?hajmesh 213MB e.arzesh dare download kardanesh?
format ntfs باید باشه![]()
سلام
من ویندوز ویستا نصب کردم
کارت گرافیکم رو شناخت ولی کارت tv و کارت صدا رو نشناخت
اول مرجعی هست که بتونم اخرین داریورشون رو در مورد اون قطعه دانلود کنم البطه رایگان
بعد من از کرک استفاده نکردم و از سریال استفاده کردم یعنی اونجای که سریال خاست من دادم و ویندوز رفت تو مراحل نصب و کامل اکتیو شد ایا احتیاج است من ساعت این وینوز رو قلف کنم یا نه با برنامهای کرک؟
اگه لازمه لطف کنید یه برنامه که بتونه ساعت ویندوز ویستا رو کامل قلف کنه و خودتون تست کردین بزارید
چون دو ورژن دارم ولی هیچکدوم قلف نمی کنه و به هنگام بالا اومدن پیغام ایرور میده ولی میشه وارد ویندوز شد
با تشکر
لطفا فارسی تایپ کنید در مورد سوال شما هم Auto Patcher همون آپدیت های ویندوز ویستا ست که به صورت روزانه
نرم افزارهای روی ویستا رو آپدیت میکنه وبرای دانلودش هم موقعی ویندوز رادوباره نصب کردید با استفاده از اون
Auto Patcher می توانید ویندوزتون رو به روز کنید.
دوست عزیز برای اینکه محدودیت ویستا از بین بره و از حالت 30 روزه خارج بشه باید یکی از کرک هایی ویستا را نصب کرد
که لینک های آنها در صفحات قبل موجود است.
کسی میتونه اموزش شبکه کردن در ویستا رو کامل توضیح بده
میخوام یه لپ تاپ رو که ویندوز ویستا داره به یه Pc که Xp داره شبکه کنم اما هر کاری میکنم درست نمیشه
با همین Pc با یه لپ تاپ که اونم Xp داشته شبکه کردم ولی با این یکی که ویتا روشه به مشکا برخوردم وشبکه نمیشه
چندمین تایپیک وپستیه که تا حالا توی انجمن دراین رابطه زدم اما مشکلم هنوز حل نشده امیدوارم اینجا درست بشه
و دوستان بتونن کمک کنن
سلام
من کارت تی وی leadtek winfast TV200 Xp expet دارم. درایورش رو از سایتش گرفتم. تصویر داره اما صدا نداره!
آخه صداش به cd-in وصل هستش و vista اصلا میکسرش با xp کلا فرق داره. در ضمن انگار اصلا این cd-in رو حساب هم نمیکنه! چه کنم؟
آقا مطمعنی من dv2000 رو دارم وصداشم میاد من صداش رو هم به شکاف آبی وصل کردم بقل همون سبزه وتوی ویستا روی قسمت sound کلیک کن همون قسمت آبی (line in ) رو نشون داده وقتی روش کلیک کنی میره تو صفحه
line in واونجا دو تا volume صدا هست که باید تا آخر صدا رو زیاد کنی بعد کارت tv صدا داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)