چرا کسی جواب منو نمیده؟
عدد 1122 را امتحان کن ببین کار می کنه
سلام
من گوشی n880
رو دارم اون رو خریدم 230 هزار تومان
1-ال سیدیش محشره
2- صداش عالیه
3- اینفرارد نداره
4- بلوتوثش مشکل داره
5- دو تا باطری داره
6-اگه جاییش خراب شه قطعاتش اصلا تو بازار نیس
7-امنیتش از طریق بلوتوث بالاست
8-مثل یه کولدیسک بدون احتیاج به هیچ نرم افزاری به کامپیوتر وصل میشه
در کل به نظر من خوبه
دوست من بلوتوثش مشکل نداره.حتما میخوای بگی اطلاعات رو میریزه تووی رم گوشی.برو به تنظیمات بلوتوث تووس ستینگ و بعد FTP Setting و بعد اونجا میتونی آدرس بدی که اطلاعات بلوتوث رو کجا بریزی.تووی هر دو قسمت Shared Folderو Stored Folder درایو :\E رو انتخاب کن.یا علی.
و مرسی از دوست خوبم Naseh بابت رمز.
ببخشید نقل قول نکردم.
من جدیدا باز با این گوشی مشکل پیدا کردم.یکی اینکه تووی موزیک پلیرش چطور باید آهنگ رو مثلا یه دقیقه ببری جلو؟و اینکه آیا فایل منیجر این گوشی Mark داره یا نه؟(همون علامت گذاری)
سلام
دوستمون گفته بود که اگر توی مسیر های ذکر شده درایو ای رو انتخاب کنیم مشکل بلوتوثش حل میشه
اما نه من خیلی وقت پیش ها این دو مسیر رو انتخاب کرده بودم ولی مشکلش حل نشده و خطاهایی که میده این ها هستند
disk full , wirte file error
در ضمن دو تا از دوستام هم که این گوشی رو خریدن همین مشکل رو دارن
در مورد جواب خودش هم تا اونجایی که من با این گوشی کار کردم نه میتونی آهنگ رو جلو و عقب کنی نه مارک و آنمارک داره
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
از جمله آفرینش کون و مکان مقصود خدا علی و اولاد علیست
من درایو ای رو انتخاب کردم ولی مشکلش حل شد.فقط موندم چرا نمیشه آهنگ رو عقب جلو کرد؟!!!!!!!
تنها مشکل من با این گوشی دوربین ضعیفشه.ماله شما هم بد عکس میگیره؟و مشکل بعدی وقتی فرمت Mpeg4 رو واسه دوربین فیلمبرداریش انتخاب میکنی بازم 3gp میگیره.
سلام
بچه می دونستید گوشی nec n880
بدون سیم کارت می تونه همه کار بکنه ؟؟ منظورم از همه کار اینه که می تونی باهاش بلوتوث بازی کنی یا اینکه عکس بگیری یا آهنگ گوش بدی یا ....
در اخر هم اینو بگم که من با دوربینش مشکلی ندارم و اینم بستگی داره به اینکه چه انتظاری از یه دوربین 1.3 داشته باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)