تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 8 اولاول ... 345678 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 80

نام تاپيک: کمک برای خرید مانیتور 17 اینچ Crt

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

احسن.من از پست اخریت خوشم اومد.همونطور که میدونی بیشتر مانیتورهای سامسونگ مستقیما از خارج وارد میشن ولی مانیتورهای الجی رو ایران میزنه.برادر من شما که این قدر منطق دارید پس چرا تاپیکی با عنوان لامپ تصویرهای تقلبی الجی زدید. باور کنید شرکتهای الجی و سامسونگ دقیقا مثل تقابل شرکتهای اینتل و ای ام دی هست.گاهی اوقات ای ام دی یک نو اوری خلق میکنه و گاهی اوقات اینتل.بین این شرکتها هر کسی از هر کدوم شرکت که خوشش بیاد محصولات همون شرکت رو میخره. مثل مهیار جان که از سامسونگ خوشش میاد و مثل من که از الجی خوشم میاد.پس دیگه بحث رو ادامه ندهیم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

در ضمن باید واقعیت رو بپذیریم که سامسونگ حدود دوسال که به نظر من از الجی جلو زده علتش هم تبلیغات و سرمایه گذاری مناسب هست..پس فعلا نتیجه ی این رقابت:الجی<سامسونگ

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

دقیقا مثل اینتل و ای ام دی که از زمان تولید پردازنده های core 2 dou اینتل از ای ام دی جلو افتاده.من خودم از ای ام دی خوشم میاد ولی در این مورد باز هم واقعیت رو میپذیرم.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

مانیتورال جی من از همون روز اولی که خریدم سوت می زد الان جدیدن سوت کشتی و قطار برام میکشه ضمننا لامپ تصویرشم که مرخصه با این لکه های براقش؟
    من یه هندیکم سامسونگ داشتم که از نظر کیفیت خدایش سونی هم به پاش نمی رسید ؟
    یه ضبط ال جی هم داشتم که سی دی اورجینال نقره ای هم نمی خوند وباندش هم مرخص بود ؟
    ایول دقیقا راست گفتی مخصوصا هندیکم سامسونگ.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

در ضمن باید واقعیت رو بپذیریم که سامسونگ حدود دوسال که به نظر من از الجی جلو زده علتش هم تبلیغات و سرمایه گذاری مناسب هست..پس فعلا نتیجه ی این رقابت:الجی<سامسونگ
    من احساس میکنم مارو گرفتی . یه بار واقعیت رو میپذیری یه بار همچین می پری به ادم که آدم میترسه چیزی بگه

داره خودمونی میشه iranrohe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض درباره مانيتور ال جي Smart Flat Lg T720fb

آقايان و خانم هاي محترم !

اگر قصد خريد مانيتور ال جي Smart Flat Lg T720FB را داريد لطفا دست نگه داريد ؟!

اين مانيتور به قول معروف به لعنت خدا نمي ارزد !

بنده شخصا در تاريخ 86/4/31 ابن مانيتور را از پاساژ علاء الدين به قيمت 107000 خريداري كردم .بعد از راه اندازي مانيتور و نصب درايور آن مشاهده شد كه در

رزوليشن بالاي 768 در 1024 پيكسل صفحه مانيتور پرش داشته و سايه دارد ( خطوط سياه رنگ در سرتاسر صغحه ديده ميشد )

اين مانيتور به گفته تكنيسين ماديران براي اين رزوليشن طراحي شده است و باز هم به گفته وي نبايد انتظار داشت كه وضوح بالاتر از آن را جواب بدهد ( حتا 864 در 1152 ) !

من كه حداقل انتظارم از يك مانيتور تو سال 2007 اين بود كه رزوليشن 1024 در 1280 را براحتي جوابگو باشد شاكي شدم و به اين آقا كاتالوگ همين مانيتور

يعني T720fb را نشان دادم كه در آن ماكزيمم رزوليشن 1024 در 1280 قيد شده بود ، ميدانيد به من چي گفت :

"دوست عزيز شما اگر خيلي ناراحت هستي ميتوني اين مانيتور آكبند را كه از خدمات برايت آورده ام را ببري براي فروشنده و پولت را پس بگيري
    اول و آخر اين مانيتور همين است ، تازه مال شما توي اين سري Smart Flat كه من ديده ام خداست ! مال بقيه توي همين رزوليشن
    ( 768 در 1024 پيكسل ) هم مشكل دارد ! ."

من از لابه لاي توجيهات اين آقاي تكنيسين به اين نتيجه رسيدم كه مانيتورهاي جديد LG كيفيت سابق را نداشته و متاسفانه شايعات مربوط به اين مانيتورها حقيقت دارد !

به هر حال شانس بزرگي كه آوردم اين بود كه فروشنده بي چون و چرا مانيتور را پس گرفت و 107000را پس داد ، كه اگر قضايا اين طور پيش نمي رفت
    و فروشنده آن را از من پس نمي گرفت شك نكنيد توي اينترنت جار ميزدم كه مانيتور LG نخريد ؛ ماديران كلاهبردار است . اما حالا با اين وضعيت
    من چيز زيادي به جز مقدار متنابهي وقت و اعصاب را از دست نداده ام ،
    بنابراين به همين فروم نويسي اكتفا ميكنم .

با اين تفاسير حالا من مانده ام و يك سيستم بدون مانيتور كه نه جرات خريدن مانيتور نو را دارم و نه ريسك خريدن مانيتور دست دو را !

از دوستان اگر كسي يك نوع مانيتور كه در رزوليشن 1024 در 1280 بي هيچ مشكلي كار بكند را ميشناسد لطفا معرفي كند ؛ صواب دارد به خدا !
    (مخصوصا براي متن و وب)
    Last edited by iranrohe; 26-07-2007 at 20:28.

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

دیگه خیلی از LG بدگفتی
    ولی اون مانیتور رو بیخود خریدی
    اینو بخر
    LG T730PU FLATRONez
    1600*1200*85
    عالیه
    124 تومن

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

خوب این قیمت خیلی براش . برای اینکه 85 هرتز هم داره یعنی باید 20 تومن بیشتر پول بدیم ؟؟؟!!!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من كه 7 صفحه را كامل خوندم و كلي هم سرچ كردم تو اينترنت و همين انجمن هنوز با اطمينان نمي تونم بگم كدوم بهتره!!!البته من خودم crt هاي سامسونگ رو امتحان كردم واقعا شفاف تر از ال جي بودن.f900 چطوره؟350 تومنه؟اصلا يك سوال ديگه بهترين crt ال جي و بهترين CRT سامسونگ كدام مدل است؟

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

من كه 7 صفحه را كامل خوندم و كلي هم سرچ كردم تو اينترنت و همين انجمن هنوز با اطمينان نمي تونم بگم كدوم بهتره!!!البته من خودم crt هاي سامسونگ رو امتحان كردم واقعا شفاف تر از ال جي بودن.f900 چطوره؟350 تومنه؟اصلا يك سوال ديگه بهترين crt ال جي و بهترين CRT سامسونگ كدام مدل است؟
    بهترین crt lg تو ایران همین سری لبخند بود f900p_ f700p فک نمیکنم دیگه تولید بشن سامسونگ هم به نظر من
    mb 18870 که رزولیشن 1920*1440 رو پیشتیبانی میکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •