تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 22

نام تاپيک: مقایسه ی کامل بین W810 و 5700

آخر فروم باز Nabakhshoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

نابخشود جان عالی بود بدون تعصب نوشتی
    خیلی حال کردم
    راستی گوشیت هم مبارکت باشه
    نابخشوده جون ممنون از اطلاعات مفيدت.در مورد جوي استيك بايد بگم بستگي به خود گوشيم داره .اكثردوستانم كه سوني اريكسون دارن با هاش مشگل پيداكردن ولي از شانسم منم كه چندسليه اين گوشيو دارم هيچ مشگلي با جوي استيكش نداشتم.
    نظر منم اينه كه سونيها خوش دست ترند و دخترونه تر (البته ببخشيدا)و نوكيا برعكسه.نظر شما چيه؟
    ميشه دوستان بگن كلآ سوني اريكسون يا نوكيا؟بالاخره كدومش؟(بدون تعصب)
    خواهش میکنم ...

یه نکته ی جدیدی که در مورد این گوشی میخوام بگم جنس بدنه ی این گوشی و پلاستیک فشرده یی که گوشی ازش ساخته شده کیفیت خوبی داره ... اثر انگشت روش نمیمونه ! ولی به نظر من پلاستیک استفاده تو W810 طوری بود که به نظر گرون قیمت تر میومد ! اما خوب استحکام قاب این گوشی به نظر خیلی بیشتره از W810 ( مثه اکثر گوشی های نوکیا )
    در مورد ظاهرشم اکثر دوستام اعتقاد دارن که ظاهر خیلی خوبی داره ! ترکیب رنگایه مشکی و سفید و نقره ای ظاهر جالبی به گوشی داده !

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

خوب اینم یه عکس که دیروز با این گوشی گرفتم ! عکساش تو فضاهای باز منو یاد عکسایه N70 میندازه ... گوشیی که عکسایه قابل قبولی میگرفت تو فضاهای باز ولی به هیچ وجه به W810 به خصوص از لحاظ تفکیک رنگا نمیرسید !

لینک عکس :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Nabakhshoode; 25-07-2007 at 18:49.

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

دمت گرم
    دوست عزیز

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

یه نکتهی جالب در مورد 5700 که شاید واستون عجیب باشه اینه که وقتی وارد گالری عکسش میشی سریعتر از W810 یه عکس رو باز میکنه(منظورم عکساییه که با دوربین گوشی میگیری ) و زوم رو عکساش هم از W810 سریعتره ...تو خیلی از گوشی های سیمبین همچین سرعتی دیده نمیشه !
    اما خوب مثلا تو باز کردن بخش مسیجها یا اجرا کردن یه آهنگ نسبت به W810 کندتره !

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

سلام
    ميخواستم بدونم بخش چرخشي اين گوشي بعد از يه مدت شل نميشه .چون من يكي از دوستام 3250 داره الان ديگه همينجوري فوتش كني ميچرخه.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

سلام
    ميخواستم بدونم بخش چرخشي اين گوشي بعد از يه مدت شل نميشه .چون من يكي از دوستام 3250 داره الان ديگه همينجوري فوتش كني ميچرخه.
    نه مشکل خاصی نداره ! 3250 هم تک و توک همچین مشکلی براش پیش میومد ! به هر حال نحوه ی نگهداری از گوشی مهمه ! البته وجود کلیدهای تنظیم صدا و عقبو جلو کردن آهنگ روی هدفون باعث میشه دیگه کمتر نیاز باشه واسه استفاده از پلیر گوشی گوشی رو بچرخونین ! اما خوب واسه استفاده از دوربین به هر حال باید بچرخونین گوشی رو !
    ضمنا هدفون این گوشی هم مثه سری W دو تیکست ! ورودی هدفونش برعکس گوشی های سونی از ورودی شارژ جداست و همزمان که داره شارژ میشه میتونین آهنگ گوش بدین ( هرچند سونی از K800 به بعد روی شارژرش ورودی هدفون رو گذاشت و تو گوشی های سونی هم از K800 به بعد همزمان میشه شارژ کرد و آهنگ گوش داد ! )

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

یه نکته ی جدید در مورد 5700 اینکه این گوشی شارژش تقریبا مثه W810 هستش و با روزی 30-40 دقیقه مکالمه 20-30 تا اس ام اس 30 دقیقه گوش دادن به آهنگ با هدفون و حدود 30-60 دقیقه استفاده از قسمتهای دیگهی گوشی 2-3 روز دووم میاره ! مدت زمان شارژ فولش هم تقریبا یه ساعت و نیمه !

پروفشنال pesar_tanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام بچه ها
    من همين 20 دقيقه پيش خريدم 5700
    با قيمت 254000 خدايش صداش خلي عاليه
    از دبليو 810 خيلي بهتره
    هم صدا و هم كيفيت ال سي دي

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

معلومه ال سی دی 16 ملیون با رزولوشن 320*240 با اندازه 2.2 اینچ از ال سی دی 256 هزار رنگ با رزولوشن 176 x 220 با اندازه 1.9 اینچ بهتره
    البته فکر کنم نوکیا تازه بعد از 2 سال به فکر رقیب واسه دبلیو 810 افتاده

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

معلومه ال سی دی 16 ملیون با رزولوشن 320*240 با اندازه 2.2 اینچ از ال سی دی 256 هزار رنگ با رزولوشن 176 x 220 با اندازه 1.9 اینچ بهتره
    البته فکر کنم نوکیا تازه بعد از 2 سال به فکر رقیب واسه دبلیو 810 افتاده
    بهراد باور میکنی صداش تو هدفون به W810 (البته با اکولایزر مگا باس ) نمیرسه ؟ تازه به قول تو بعد از 1.5 یا 2 سال !
    ولی ال سی دیش یکی از بهترین ال سی دی های موجوده !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •