تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 8 اولاول ... 2345678 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 80

نام تاپيک: کمک برای خرید مانیتور 17 اینچ Crt

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

در ضمن 20 تومن هم باید بدی به من تا برم یه سی دی رایتر دیگه بخرم.چون سی دی رایتر من که سامسونگ هست (تنها کلاهی که در زندگی بر سرم رفت!!!)دقیقا بعد از 1.5 سال به قر قر کردن افتاده و مشکل مکانیکی داره و بعضی سی دی ها رو نمیخونه.پس 20 تومن به من بده تا برم یه سی دی رایتر الجی بگیرم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

عزیزم با اون مشکلی که دوست خوبم در تاپیک دیگه در مورد مشکل مانیتور سامسونگ بیان کرد مشخص شد صد درصد محصولات سامسووووونگ مشکل دارن!!!!بهتر بری و مسئولیت مدیریت کیفیت شرکت سامسونگ رو بر عهده بگیری تا بلکه تقی به توقی بخوره و درصد خرابیهای محصولات سامسووونگ جونت به 99.5 درصد برسه!!

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

مشکلت اینه که نمیدونی من چی میگم . مگه من گفتم مانیتورهای سامسونگ هیییییییییییییییییچ وقت خراب نمیشه گفتم خرابی محصولات سامسونگ یا همون ال سی دی هاشو مانیتورهاش 1 درصد .
    در ضمن برای چی من باید پول بدم اگه گارانتی داره میشه برد گارانتی و اگه هم نداره باید ببره تعمیر به همون گارانتی . مگه من گفتم اگه مانیتورتون خراب شد با من ؟!!! . من خودم مانیتور ال جی زیاد دیدم خراب بشه ولی نمیخوام عین این تازه به دوران رسیده ها بشینم تعریف کنم . حالا شما دیدی تاپیک باز شده که اقا گوشیه مانیتور سامسونگ فلان کس خراب نشون میده . حالا بیایم بگین واااااااای سامسونگ آشغال .
    پسر خوب فروشی که مانیتورهای سامسونگ داره ال جی توی خواب هم نمیتونه ببینه

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

خبر خبر خبر:همین الان اخبار اعلام کرد یک فرد ایرانی به نام سامسونگ دی 600 جان 60 درصد سهام شرکت سامسونگ رو خریده و البته همین شخص نظارت بر کیفیت محصولات سامسونگ رو هم بر عهده گرفته.من از همین جا به سامسونگ دی 600 جان تبریک میگم!! سامسونگ دی 600 جان جان پدرت اسم واقعیت رو بگو.چون خسته شدم از بس بنویسم سامسونگ دی 600 جان!!
    Last edited by rainysky50; 24-07-2007 at 03:20. دليل: اشتباه تایپی

داره خودمونی میشه dashamir_007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

جناب مهندس من که می دونم شما اومدی تابا نوشته هات تاپیک قفل کنی! ولی انقدر تعصب ال جی نکش
    من شنیدم که شرکت ال جی اکثر لامپ تصویرهای معیوبش تقلبی بودن که این مشکل براشون پیش اومده چون اصلش باید ماله شرکت شارپ باشه؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مانیتورال جی من از همون روز اولی که خریدم سوت می زد الان جدیدن سوت کشتی و قطار برام میکشه ضمننا لامپ تصویرشم که مرخصه با این لکه های براقش؟
    من یه هندیکم سامسونگ داشتم که از نظر کیفیت خدایش سونی هم به پاش نمی رسید ؟
    یه ضبط ال جی هم داشتم که سی دی اورجینال نقره ای هم نمی خوند وباندش هم مرخص بود ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

مطمئن باشید مانیتورتون رو در جای نا مناسبی قرار دادید. در غیر این صورت اگر باشه من شخصا توی انجمن ها از الجی بد خواهم گفت

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

در ضمن شرکت فیلیپس اگر نمیدونی بدون که مدتیه از لامپ تصویرهای الجی استفاده میکنه.حاضرم قسم بخورم که خونه ی پدر بزرگ بنده یک تلویزیون جی وی سی خریده .توی دفترچه ی راهنمای تلویزیون نوشته لامپ تصویر این تلویزیون محصول شرکت الجی فیلیپسه.در ضمن مطمئن باش علت خرابی بعضی مانیتورها دستکاری مسلمونها(شرکت مادیران)در محصولات الجی هست.

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

rainysky50 جان اسم SAMSUNG _D600 مهیار هستش

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض تائید شد

درست متاسفانه در کشور ما خیلی از این موارد دیده شده و اصلا نظارتی بر روی فعالیت نمایندگی ها نمی شه
    ممکن ال جی محصولاتش داخل کره خوب باشه ولی در ایران به علت عدم توجه مشتری مداری و کسب سود بیشتر از برندها ومواد اولیه تقلبی استفاده کنند ؟که ما این موضوع حتی در خودرو و لوازم منزل وحتی پوشاک مون می بینیم .

دوست عزیز من موضوع استفاده از لامپ تصویرهای تقلبی را به شرکت مادیران در قسمت انتقادات و پیشنهادات و همچنین قسمت نقص فنی سایت مادیران به صورت کامل و با دلیل گفتم ولی متاسفانه مادیران تنها جوابی که به من داد این بود:
    به دلیل ناخوانا بودن فونت شما از بررسی تقاضای سرویس شما معذوریم
    این در حالیکه من اصلا تقاضای سرویس نکردن به خیال خودشون مثلا من پیچیوندن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •