کاملا تایید میشه !!!!!!!
من همه نوع مانیتور داشتم باید بگم
فقط !!!
سامسونگ !!
![]()
کاملا تایید میشه !!!!!!!
من همه نوع مانیتور داشتم باید بگم
فقط !!!
سامسونگ !!
![]()
شما ها کجا بودید تا حالا .
دوستان من یه ایمیل به شرکت ال جی زدم جوابی که بهم داد خیلی جالب:
شرح پيام: من یه مانیتور فلترون f700pال جی دارم که لکه های خارجی روی صفحه اش ایجاد شده و فکر کنم باید این بخاطر اشکال فنی موجود تو این مدل چون از خیلی ها اینجوری شده ضمننا گارانتیشم تموم شده و فکر کنم پول یه لامپ تصویر و باید بدممشتري گرامي![]()
منم بخاطر تشکر ازشما تصمیم گرفتم که در سایت persiantools و p30world و ..ازتمامی کسانی که این مشکل براشون پیش اومده دعوت کنم تابا طرح یک شکایت نامه به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از کیفیت پائیین محصولاتتون تشکر کنیم
امیدواریم که حداقل اونا به مشکل ما رسیدگی کنن وبا کمک دوستانم و لرد هکرهای محترم
سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و هر سایتی که ازمحصوالات ال جی تبلیغ کند رو هک خواهیم کردبا تشکر از زحمات شما
هردستگاهي ممكن است، در دوره گارانتي ويا پس از آن دچار مشكل شود كه قابل پيش بيني نمي باشد. شركت ماديران نيز با گسترده ترين شبكه خدمات پس از فروش مانيتور در ايران، شرايطي را فراهم كرده كه مشتريان بتوانند، مطمئن و آسوده خاطر
از دريافت خدمات سريع و حرفه اي در دوره گارانتي(بدون پرداخت هزينه)
و پس از آن (با پرداخت هزينه مربوطه
) از اين تسهيلات استفاده كنند . تاكنون نيز عملكرد ماديران نماينگر تعهد اين شركت مي باشد.
با توجه به اطميناني كه شركت درمورد عملكرد و انجام تعهدات خود در رابطه با مشتريان دارد، علي رغم تهديدات
جنابعالي كه اصلا قانوني
و درست نمي باشد، چنانچه مايليد شماره تلفن و سريال دستگاه خراب خود را جهت بررسي بيشتر ارسال فرماييد .
![]()
به خاطر داشته باشيد، تهديداتجنابعالي موجب پاسخ به ايميل و يا بررسي مشكل نيست و مراحل كار نيز همانند مشتريان ديگركه مشكل دستگاه شان را مطرح مي كنند، پيگيري خواهد شد.
با تشكرمهندس فني فروش- طاهرانپور
Monitor Sales Department,
Technical Supporting Division
Taheranpour@iomco.com
Tel: 021_88781500
من نمی دونم پس چرا به ایمیلم جواب دادنتازه هنوز هک نکرده شماره تلفن می خوان
سلام .بله براي من هم دو تا لكه كوچولو روي مونيتور افتاده.
چيكار كنم حالا؟
مال من هم f700p هستش.
به نظر شما حسش هست حالشون بگیرم می دونین اگه سایتشون هک شه تو قسمت قرعه کشی سایت شون کلی ضرر میدن و باید جواب کلی کاربر که محصولاتشون خریدن تا وارد قرعه کشی بشن بدن
خدا یا من چقدر بد جنسم
ببین اگه گارانتی داره اصلا نگو که باهاش ور رفتم واز مواد شوینده استفاده کردم چون حتما اینو بهونه می کنن که خارج از گارانتی محسوب میشه ؟
اگه لکه ها زیاد تابلو نیستن بسوز و بساز
و اگه می خوای تعمیر کنی باید لامپ تصویرت عوض بشه که اونم بین 80000تا100000تومن پولش و2ماه هم گارانتی می شه
ولی به نظر من این یه نقص فنی تو این مدل و ممکنه بعد از چند سال دوباره همونطوری بشه پس راه دوم بهتره
البته مدت گارانتيش گذشته.ولي زياد تابلو نيست.وقتي مانيتور روشنه اصلا مشخص نيست.
اينا هم با اين محصولشون![]()
دیگه جنسی رو که چین بزنه از بهتر نمیشهههه. فقط سامسونگ
اوهوم اوهم اوهوم(سرفه ی من بند نمیاد!!!!)میبینم که چند روزی من اینجا نبودم دارین این تاپیک رو به گند میکشین.من چند ساله f700p دارم و تاحالا هیچ مشکلی نداشته.در ضمن مگه محصولات سامسونگ کم عیب دارند. ؟؟؟؟؟؟ سامسونگ دی 600 جان اگه میشه لطف کن 120 هزار تومن به حسابم واریز کن.چون میخوام پولش رو به رفیق بدبخت و بیچاره ام بدم که رفت مانیتور سامسونگ گرفت.دقیقا سر 2 سال انواع پارازیتها و صداهای سوت از مانیتورش خارج شد.گارانتی مانیتورش تموم شده و پول نداره خرج مانیتورش کنه اگه میشه 120 هزار تومن به حسابم پول بریز تا من این پول رو تقدیم کنم به دوستم تا بره یک مانیتور سامسونگ دیگه بگیره. ولی یادت باشه 2 سال دیگه در همین موقع باید دوباره 120 هزار تومن پول بریزی به حسابم تا این پول رو بذم به رفیقم و رفیقم که عشق سامسونگ داره بره یه سامسونگ دیگه بگیره. ولی یادت باشه 4 سال دیگه هم باید پول بریزی به حسابم تا رفیق بدبختم بره با این پول یک مانیتور سامسونگ دیگه بگیره.ولی یادت باشه 6 سال دیگه هم باید پول بریزی به حسابم تا با این پول رفیق بدبختم یک مانیتور سامسووونگ دیگه بگیره.... ولی...........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)