تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 14 اولاول 12345612 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 133

نام تاپيک: گوشی nec n880!

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

شبيه k800 هستش ولي ميگن lcd ش خيلي توپه و دوربينش هم عالي هستش
    عکاسیش اصلا خوب نیست

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

ميشه يه عكس ازش بذارين من ميخوامش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

به دوستانی که قصد خرید ان را دارند بگم که اصلا گوشی خوبی نیست کار کردن باهاش مسخره است تنها چیزی که داره کیفیت صداشه دیگه هیچی نداره

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dr.Dolfin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من دارم.صداش توپه.دوربین متوسط.ولی هنوز نمیدونم سیستم عاملش چیه.نه جاوا میخوره نه سیمبین و پاکت پی سی.هر کی میدونه سیستم عاملش چیه لطف کنه بگه.درضمن سرعتش هم پایینه

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض بررسی گوشی N880 Nec

من مشخصات این گوشی رو بر اساس اون چیزایی که از کار کردن باهاش دستگیرم شده مینویسم.
    یه دکمه GAME اون بالا داره که وقتی روش میزنه میره تووی بازی هاش.دکمه Volume صداش بالا سمت چپ قرار داره.یه دکمه هم بالا سمت راست داره واسه دوربینش.

منوی:
    منوی گوشی چهار گزینه داره که به صورت عمودی سمت چپ قرار داره که وقتی روی هر کدوم کلیک کنی چهار زیر مجموعه سمت راست نشون میده.

دوربین:
    دوربینش1.3مگاپیکسل هست.عکس برداریش رو نمیدونم چون من شنیدم خوبه ولی ماله من خیلی بده(از VGA هم بد تر)حالا یا من نمیتونم تنظیم کنم یا همین طوریه.فیلمبرداریش خوبه.با پسوند 3gp سیو میکنه.البته با MPEG4 هم داره ولی من وقتی با MPEG4 میگیرم 3gp سیو میشه ولی در کل بد نیست.افکت هم واسه عکاسی و فیلمبرداری زیاد داره.

دفتر تلفون:
    دفتر تلفونش کامله.500 تا تلفون جا میگیره و واسه هر شماره میتونی زنگ و عکس و حتی ویدئو انتخاب کنی.وقتی ویدئو بزاری به جای زنگ خوردن فیلمی رو که انتخاب کردی رو پخش میکنه.

منوی مسیج:
    منو مسیجش خیلی بده.کلا 4تا گزینه داره/Inbox/Outbox/Write new message/Template/Message Setting
    مسیج های ارسالی هم میره تووی Outbox.حالا مشکل اصلیش اینه که بیشتر از 200 تا مسیج نمیشه تووی گوشی سیو کرد.و 50 تا هم تووی سیم کارت.تووی تنظیماتش هم واسه سیو مسیج فقط دوتا گزینه داره یکی سیم کارت یکی دیگه هم Phone.یعنی مموری کارت نداره که بشه بیشتر سیو کرد و باید همه مسیج ها رو تووی Inbox سیو کنید.اصلا نمیشه باهاش sms بازی کنی.منو مسیجش خیلی بده.

منوی مکالمه:
    همه چیز داره.miss call/dialed call...یه Meesage counter هم داره که مسیج های ارسالی و دریافتی رو مینویسه(فقط تعدادشون رو).

کارایی های گوشی:
    بیشترش مثل نوکیا و سونی اریکسونه.ماشین حساب/بلوتوث/کانورتور/تقویم/todo/آلارم...

منوی Setting:
    بیشترش مثل نوکیا و سونی اریکسونه.فرق زیادی نداره.فقط یه بلک لیست داره.یعنی شماره هرکس رو بهش بدی دیگه نمیتونه باهات تماس بگیر(واسه مزاحم های تلفونی)

منوی Profile:
    شبیه نوکیا و سونی اریکسون.فقط زنگ مسیج نمیتونی انتخاب کنی یعنی باید از 10 تا زنگ مسیج خود گوشی زنگ مسیج انتخاب کنی.

منوی FileManager:
    شبیه به کامپیوتره.دوتا گزینه داره که باید مموری یا رم گوشی رو انتخاب کنی.همه امکانی داره جز mark(علامت گذاری).

Music Player:
    هم میشه از فایل منیجر آهنگ گوش کتنی هم موزیک پلیر.ولی موزیک پلیر آهنگ ها رو به صورت قاطی میشناسه.یعنی فولدر نمیتونی بسازی.اکولایزر هم داره.صداش هم که عالیه.فکر نکنم این مطلب گفتن داشته باشه.

اطلاعات متفرقه:
    رم گوشی 1GB هست و رم داخلی 760کیلو بایت.قلم نوری داره.هنوز نفهمیدم سیستم عاملش چیه.ولی فکر کنم سیستم عامل نداره چون نه برنامه های جاوا نه سیمبین و نه پاکت پی سی روش نصب میشه.سرعتش پایینه.یعنی با جوی استیکش نمیشه زیاد کار کرد.اما اگه بخوای با قلم کار کنی راحته.چون وقتی با جوی استیک پایین بالا کنی دیر عمل میکنه.وضوح تصویرش عالیه.عکس رو به صورت Full Screen میندازه پشت صفحه.البته حجم عکس باید کمتر از 256 کیلوبایت باشه.عکس هایی که سنگین تر باشند رو باید با یه برنامه که تووی قسمت
    Multimedia همین گوشی هست حجم عکس رو کم میکنه.اسم برنامش PhotoArtist هست.(کیفیتش یه جوری تغییر میکنه که نمیشه تشخیص داد).عکس ها رو نمیتونی زوم کنی.با پورت USB به کامپیوتر وصل میشه و وبکم هم هست.یعنی وقتی به PC وصل میشه سه تا گزینه بهت میده.اولی رو که بزنی گوشی خاموش میشه و مموری رو به صور ی یه درایو میخونه.دومیش وبکم هست.و سومیش هم مثل PC Suite.یه باطری اضافه هم داره.یه چراغ قوه کوچولو هم تووی جعبش هست.کیفیت هندزفری هم بد.مموریش هم از بقل میخوره.تووی تنظیماتش میشه
    لوگوی IR-TCI رو حذف کرد.قلمش بصورت کشویی میخوره بقل گوشی.

خلاصه مطلب:
    مزایا:صدای بلند/کیفیت عالیه صفحه نمایش/بزرگیه صفحه نمایش
    معایب:سرعت پایین(که گفتم اگه با قلم کار کنی این مشکل رو حس نمیکنی)/عدم سیستم عامل(هنوز هم مطمئن نیستم)/
    من حدودا یه هفتست این گوشی رو خریدم و شاید بعضی از اطلاعات بالا کامل نباشه.هر کس اطلاعات دقیق تری داشت این مطلب رو اصلاح
    کنه.یا علی
    Last edited by Dr.Dolfin; 18-07-2007 at 14:52.

6. 2 کاربر از Dr.Dolfin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

دوست عزیز یک چیز مهم یادت رفته که آنتن هم می پرونه بین مکالمه قطح و وصل می شه

حـــــرفـه ای Sasan Info's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اوه اوه اوه....!!
    اگه اينه نميخوام
    من اينو ميگم:

اين مدلش چيه؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوست عزیز یک چیز مهم یادت رفته که آنتن هم می پرونه بین مکالمه قطح و وصل می شه
    ماله من اینجوری نیست.فقط مشکلم دوربینشه که از VGA کیفیتش کمتره

پروفشنال Apachi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Neverland

پيش فرض

N880 Nec
    بعد از برسی این گوشی میتونم بهتون بگم کارخانه سازندش با همان GLX های مثلآ ایرانی یکی هستش و گوشی 100% Remark هستش و میشه بهش گفت بشنو ولی باور نکن.
    NEC هرگز چنین مدلی نداره
    جالبه بدونید این گوشی ها به صورت OEM هستش و بعد از انتخاب سفارش دهنده میتونه هر مارکی را که خواست انتخاب کنه و بگه که بروی گوشی براش حک کنن این قبیل اجناس به خاطر نداشتن استاندارد های جهانی میتونن صدردصد ضرر داشته باشن و به علت داشتن امواج رادیویی (RF) غیر استاندارد مضر باشند.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

N880 Nec
    بعد از برسی این گوشی میتونم بهتون بگم کارخانه سازندش با همان GLX های مثلآ ایرانی یکی هستش و گوشی 100% Remark هستش و میشه بهش گفت بشنو ولی باور نکن.
    NEC هرگز چنین مدلی نداره
    جالبه بدونید این گوشی ها به صورت OEM هستش و بعد از انتخاب سفارش دهنده میتونه هر مارکی را که خواست انتخاب کنه و بگه که بروی گوشی براش حک کنن این قبیل اجناس به خاطر نداشتن استاندارد های جهانی میتونن صدردصد ضرر داشته باشن و به علت داشتن امواج رادیویی (RF) غیر استاندارد مضر باشند.
    اولا GLX ایرانی نیست و ژاپنیه.ایران فقط مونتاژ میکنه.ثانیا شما این اطلاعات دقیق رو از کجا آوردین؟ثالثا فکر کنم شما اصلا این گوشی رو ندیدین چون این گوشی اصلا روش مارکی حک نشده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •