تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 17 از 17

نام تاپيک: ***درخواست از مدیران بخش موبایل***

اگه نباشه جاش خالی می مونه nkhdiscovery's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان،مسافر خانه ای به نام تن....

پيش فرض

واقعا درسته اما مطمئنا (هم جستجو گر هم قضیه دسته بندی ) قبلا به فکر مدیر ها رسیده باید دید چرا کاری انجام نمیدن احتمالا دردسر زیادی داره و باید مدتی شاهد تعطیلی سایت باشیم و همکاری شدید اعضا و همکار هایی که توانایی کمک دارن نیاز هست در ضمن خود مدیران اینقدر مشغله دارند که نتونن به این سادگی یه همچین کاری کنن.به هر حال امیدوارم زودتر به فکر بیفتند!؟!

آخر فروم باز FreeMagic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    در قلب دوستان

پيش فرض

باید مدتی شاهد تعطیلی سایت باشیم
    اگه قراره مدتی شاهد تعطیلی سایت باشیم ترجیح میدم که با مشکلات بسازم ولی شاهد تعطیلی نباشم
    آخه من تو اینترنت جز P30World جایی رو ندارم که برم
    اگه تعطیل بشه چه کار کنم ؟

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

نیازی به تعطیلی سایت نیست.خیلی راحت میتونن این کار رو انجام بدن.باقی سایتها هم این کار رو میکنن بدون هیچ وقفه ای در کارشون.

حـــــرفـه ای Kolang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

باتشکر از زحمتهایی که مدیران این فروم میکشن یک پیشنهاد دارم برای بهتر شدن فروم.امیدوارم که بتونه به سر و سامون دادن فروم کمک کنه.
    اگر شما به 4-5 صفحه قبل یک نگاه بندازین متوجه میشین که بر ای مثلا گوشی P990 حدودا 10 تاپیک ساخته شده و یا مثلا گوشی که 2-3 ماه از معرفی اون میگذره توسط بعضی از دوستان معرفی شده.این موارد باعث سر در گم شدن دوستانی میشه که از این فروم برای جمع کردن اطلاعات برای خرید گوشی استفاده میکنن .

فرومهایی مثل persiantools با دسته بندی گوشی ها مطالب رو به صورت منسجم و یک جا در آوردن.توی این بخش هم با وجود ساخته شدن چنین تاپیکهایی برای گوشی های مختلف هر کس مطلب یا سوال جدیدی رو داره سریع یه تاپیک جدید باز میکنه.
    اگر میشه این تاپیکها رو به هر شکلی که میدونین (پاک کردن یا ادقام)به صورت یکپارچه در بیارین تا از سر در گمی دوستان جلوگیری بشه.
    با تشکر از شما.
    سلام
    ممنون از پيشنهادتون
    البته انمن پيشنهادات و انتقادات براي اين منظور در نظر گرفته شده
    اما در مورد اين مسئله
    براي اكثر گوشيها تاپيك داريم
    از اين لحاظ مشكلي نيست
    الان مشل اينه كه بايد يه تيم همكار و مدير فعال داشته باشه انجمن موبايل كه تاپيك هايي كه دوستان به اشتباه ميزنن و يا قفل كنند يا با تاپيك مشابه ادغام كنن
    كه متاسفانه چند ماهي هست كه من دست تنها دارم اينجا فعاليت ميكنم و به هيچ وجه نميتونم تمام اين كارها رو يه نفره انجام بدم
    تا وقتي كه مهران، تصميمي براي افزايش همكارا نگيره، وضغيته به همين شكل خوهاد بود
    پس اگر انتقاد يا شكايتي هم داريد، به مهران اطلاع بديد
    اگه اهميت بده، شايد وضعيت بهتره بشه
    ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام
    ممنون از پيشنهادتون
    اما در مورد اين مسئله
    از اين لحاظ مشكلي نيست
    الان مشل اينه كه بايد يه تيم همكار و مدير فعال داشته باشه انجمن موبايل كه تاپيك هايي كه دوستان به اشتباه ميزنن و يا قفل كنند يا با تاپيك مشابه ادغام كنن
    كه متاسفانه چند ماهي هست كه من دست تنها دارم اينجا فعاليت ميكنم و به هيچ وجه نميتونم تمام اين كارها رو يه نفره انجام بدم
    ممنون
    خداییش راست میگه....حمید که رفته سربازی ...اونهای دیگه هم معلوم نیست به ه دلیلی دیگه نیستن!!!تامل سر دلیلش جالب می تونه باشه
    خود مهرانم اوایل خیلی به اینجاها سرک میکشید و حالت نظارتیش خوب بود...اما الان ماههاست که خبری ازش نیست
    تنها می تونید کسانی که پست نادرست یا تاپیک بیهوده می بینند اطلاع بدن تا یه جوری با همکاری بیشتر نظم بهتری به تاپیک حاکم بشه
    شاد باشید

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

سلام
    ممنون از پيشنهادتون
    اما در مورد اين مسئله
    از اين لحاظ مشكلي نيست
    ممنون
    ممنون از جوابتون.
    امیدوارم که هرچه زود تر یک نفر همکار پیدا بشه تا یک سرو سامونی به این بخش داده بشه.
    باز هم ممنون از تمامی زحمت هایی که میکشید.اون هم دست تنها.

آخر فروم باز FreeMagic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    در قلب دوستان

پيش فرض

مهران کیه ؟

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •