منم واقعاً از anime خوشم مياد هميشه عکسشون يا رو دفترم يا رو درو ديوار اطاقم هست يه احساسه خوبی بهم دست ميده وقتی ميبينمشون
منم واقعاً از anime خوشم مياد هميشه عکسشون يا رو دفترم يا رو درو ديوار اطاقم هست يه احساسه خوبی بهم دست ميده وقتی ميبينمشون
عزيزم مثلا ماخانم هستيم. با عاطفه هستيم و محبت داريم!
![]()
=========
پس شما فقط چون طرفا ضايع نکني محبت ميکني؟يا به قول خودت قربون صدقه ميري؟؟؟؟![]()
![]()
![]()
افرين![]()
منم از اون کارتونایی که شخصیتهاش چشای بزرگی دارن خیلی خوشم میاد.. یه جور خاصیه..![]()
![]()
مرسی عزیزم نظر لطفته ولی همونطور که خانوما نظر دادن اواتور تو هم خیلی با مزست. راستی سایز بزرگشم ندارم شرمنده اخه سیستمم رو تازه عوض کردم گلم
roos جون مگه بده؟
بهتر از پسر هاست که اسمايه جورواجور ميزارند رو خودشون من که از اين وضع راضيم![]()
خوب اره
ولی خداییش ماها که همو نمیبینیم
اخه من کلا از حرفای الکی بدم میاد برای همینه که چیزی که واقعا از ته دلم نیست نمیگم![]()
همديگرو نبينيم
مهم اينه که نسبت به هم احترام قايليم
به نظر من که نشون دادن احترام البته منم از تملق بدم مياد![]()
دقیقا
حرف منم همینه
پس به يه جا رسيديم دو تا مون
دخترها می خوام یک چیزی بپرسم...چرا ماها اینقدر بی حال و بی حوصله هستیم؟روحیه ای که غربی ها و همه ی
دخترهای دنیادارند ما نداریم دیروز بر حسب اتفاق گذرم به یک فوروم خارجی افتاد باورتون نمی شه برای یک هنرپیشه فقط برای یک نفر سه هزار و پونصد و هفتاد و شش صفحه نوشته بودند!!!!فکر نکنید طرف براد پیت فلان!
نه یک هنرپیشه ی کره ای برای اثبات اینم لینکش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی یک چیزهایی توی فوروم گذاشته بودند...اما ما اگه بخواهیم در مورد یکی تاپیک بزنیم هیچ دختری نمی ره تو!می خوام بدونم چرا؟(راستی این تاپیک سه هزار و پونصد صفحه ای مال کسی بود که منم دیوانه وار عاشقشم!!!!!)آه....آه...من اونو می خوام!فکر کنم بهتره اسمم رو عوض کنم بذارم ایسترن!تازه گی ها طرز عاشق
شدنم رو تغییر دادم به اون وری هاچون خیلی دوست داشتنی ومتین هستند.......
اینم عکس معشوقم
![]()
Last edited by western; 17-07-2007 at 07:45.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)