تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 1045 اولاول ... 394546474849505152535999149549 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

داره خودمونی میشه Sir Masoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با تشکر فراوان از همه دوستان هر دو مشکلم حل شد.
    اعداد عربی با فارسی چه فرقی دارن ؟!
    4 و 5 و 6 یک شکل دیگه هستند.
    Last edited by Sir Masoud; 14-07-2007 at 19:27.

اگه نباشه جاش خالی می مونه rouhallah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض مشكل در تايپ با هم فارسي و انگليسي

با سلام
    مشكلي كه دارم اينه كه وقتي ميخوام انگليسي و فارسي يا فارسي رو همراه عدد تايپ كنم نميتونم در ادامه خط اونا رو تايپ كنم و اگر دكمه end يا home رو نزنم وقتي كه متن انگليسي يا عددي رو ميخوام تايپ كنم اون متن از اول خط شروع به تايپ ميشه و نميتونم متن رو در ادامه خط تايپ كنم
    و حتماً بايد از كليد هايي كه گفتم استفده كنم لطفاً راهنماييم كنيد

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

با سلام
    مشكلي كه دارم اينه كه وقتي ميخوام انگليسي و فارسي يا فارسي رو همراه عدد تايپ كنم نميتونم در ادامه خط اونا رو تايپ كنم و اگر دكمه end يا home رو نزنم وقتي كه متن انگليسي يا عددي رو ميخوام تايپ كنم اون متن از اول خط شروع به تايپ ميشه و نميتونم متن رو در ادامه خط تايپ كنم
    سلام
    مشكل عجيب و غريبيه. نبايد همچين مشكلي وجود داشته باشه. اگه براي تغيير زبان از Alt+Shift استفاده كنيد، نبايد به خط بعد بره!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    آقا من Word 2007 Enterprise دارم
    مشكله من اينه كه:
    وقتي ميخوام توش فارسي و انگليسي رو باهم بنويسم ياتوش Paste كنم يا حتي توش فقط فارسي بنويسم
    زيرش زيگزاگ ميندازه اونم به رنگ قرمز يا برعكس مينويسه
    مثلا من ميخوام بنويسم يا كپي كنم اينو:
    1)روش كپي نسخه اوليه(آنكه نياز به سريال ندارد)
    ميدونيد اينو چه جوري مينويسه؟
    به عكسش نيگا كنيد تا عمق فاجعه پي ببريد:

حالا چيكار كنم تا مشكلم حل بشه؟
    نرم افزارهاي :1-پروين 2005 2-ميرعماد 1.3.0(كه "ي" رو"d" مينويسه)3-مريم 4.0.4 رو دارم
    ولي بلد نيستم باهاشون كار كنم شايدهم تو مورد من جواب نميدن و من فك ميكنم كه بلد نيستم!!!
    راستي من دارم يه تحقيق مينوسم نميدونم با چه فونت و سايزي بنويسم بهتر ميشه
    اگه زودتر جواب بدين ممنون تر ميشم
    Last edited by منم; 14-07-2007 at 20:45.

پروفشنال shvalaie's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    آقا من Word 2007 Enterprise دارم
    مشكله من اينه كه:
    وقتي ميخوام توش فارسي و انگليسي رو باهم بنويسم يا توش Paste كنم يا حتي توش فقط فارسي بنويسم
    زيرش زيگزاگ ميندازه اونم به رنگ قرمز يا برعكس مينويسه
    مثلا من ميخوام بنويسم يا كپي كنم اينو:
    1)روش كپي نسخه اوليه(آنكه نياز به سريال ندارد)
    ميدونيد اينو چه جوري مينويسه؟
    به عكسش نيگا كنيد تا عمق فاجعه پي ببريد: (به عكس حتما نگاه كنيد)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا چيكار كنم تا مشكلم حل بشه؟
    نرم افزارهاي :1-پروين 2005 2-ميرعماد 1.3.0(كه "ي" رو"d" مينويسه)3-مريم 4.0.4 رو دارم
    ولي بلد نيستم باهاشون كار كنم شايدهم تو مورد من جواب نميدن و من فك ميكنم كه بلد نيستم!!!
    راستي من دارم يه تحقيق مينوسم نميدونم با چه فونت و سايزي بنويسم بهتر ميشه
    اگه زودتر جواب بدين ممنون تر ميشم
    سلام

بابا نترس ... چيزي نيست... اين يكي از امكانات ورد هستش كه البته توي فارسي به زحمت استفاده داره ...

وقتي زير كلماتي خط سبز ميكشه ... يعني كه اين كلمه با جمله از لحاظ گرامر مشكل داره ... حالا اين مشكله ميتونه فقط يه space يا فاصله قبل از كاما يا نقطه باشه.

وقتي زير كلماتي خط قرمز ميكشه يعني اين كه اين كلمه از لحاظ املائي مشكل داره ... كه خوب وقتي شما فارسي تايپ كني از نظر ورد نصف بيشتر كلمات غلط هستن...

برو به قسمت tools و بعد options و بعد spelling and grammer و اينجا تمام تيك ها رو حذف كن ... درست ميشه.

6. این کاربر از shvalaie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    سلام دوست من

شايد فرمت پاراگرافتون رو بايد right to left انتخاب كنين. و اگه right to left هست ... شايد بايد left to right انتخاب كنين.. بستگي داره به اينكه شما بخواين در يك پاراگراف فارسي ... انگليسي تايپ كنين و يا در يك پاراگراف انگليسي ... فارسي تايپ كنين.

اميدوارم مشكل از همين باشه و نه چيز ديگه اي.

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشيد دوستان يه سوال داشتم...

قبلا اين امكان توي ورد 2003 اي كه توش كار ميكنم... غيرفعال بود اما حالا فعال شده ... نميدونم چكار كردم ...

تمام auto text ها هم غيرفعاله اما وقتي كه دو تا عدد تايپ ميكنم... و بينشون نقطه ميذارم... نقطه به طور اتوماتيك كاما ميشه ... يعني وقتي تايپ ميكنم : 1.2 .... نقطه رو كاما ميكنه : 2،1

نميدونم چيكار كنم :(

====================================

مثل اين كه لابلاي پستها ... هيچ كس اين پست من رو نديده ... اشكالي نداره ... احتمالا حالا كه ديدين ... لطفا اگه ميتونين كمك كنين. خيلي واجبه.

آخر فروم باز jedivssith's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

درود

اندازه های فریم متن کتابها در قطع های متفاوت چیست ؟ منظورم اندازه ای است که متن از اولین خط تا شماره صفحه در پایین فضا اشغال کرده است، نه قطع کاغذ قبل از برش یا بعد از برش . اگر اشتباه نکنم قطع رقعی 17 طول و 10 سانتیمتر عرض دارد یعنی این فضایی است که در کتابهای قطع رقعی متن در صفحات جا گرفته است و آیا این اندازه ها ثابت و استاندار است؟ لطفا این اندازه ها را برای سایر قطع های کتابها بنویسید. و آیا از این طریق می توان فهمید که چقدر باید به حاشیه ها در برنامه Word یا Adobe InDesign فاصله داد. باز به عنوان مثال در همین قطع رقعی که سایز کاغذ A5 است و اندازه ها 21 طول و 14 عرض صفحات کتاب می باشد با توجه به اندازه 17 طول متن (از اولین خط تا شماره صفحه) و 10عرض متن در یک صفحه باید 2 سانتیمتر از هر طرف حاشیه داشته باشیم.ش

با سپاس فراوان

بدرود

آخر فروم باز R10MessiEtoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

با سلام
    عجب مشکلی من اینو از یک خدای ورد پرسیدم گفت تا حالا هرگز با همچین چیزی روبرو نشده . باید دقیقتر توضیح بدی مثلا بگی تنظیمات وردت چطوریه. یا مثلا فارسی سازت چیه. ضمنا من نمی فهمم که میگی باید دکمه Home یا End رو بزنی مثلا وقتی دکمه home رو میزنی چطور میشه. اگر بتونی یک عکس از صفحه وردت بگذاری خیلی بهتر میشه کمکت کرد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام

بابا نترس ... چيزي نيست... اين يكي از امكانات ورد هستش كه البته توي فارسي به زحمت استفاده داره ...

وقتي زير كلماتي خط سبز ميكشه ... يعني كه اين كلمه با جمله از لحاظ گرامر مشكل داره ... حالا اين مشكله ميتونه فقط يه space يا فاصله قبل از كاما يا نقطه باشه.

وقتي زير كلماتي خط قرمز ميكشه يعني اين كه اين كلمه از لحاظ املائي مشكل داره ... كه خوب وقتي شما فارسي تايپ كني از نظر ورد نصف بيشتر كلمات غلط هستن...

برو به قسمت tools و بعد options و بعد spelling and grammer و اينجا تمام تيك ها رو حذف كن ... درست ميشه.
    خيلي ممنون
    ولي شما فقط به يك سوال من جواب دادين
    اگه ميشه اون يكي ها رو هم بگين
    به عكس نيگا كنين ميفهمين

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •