تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 450 از 942 اولاول ... 350400440446447448449450451452453454460500550 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,491 به 4,500 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

اگه نباشه جاش خالی می مونه MTNIrancell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

11 اين هم جوابيه درخواست هاي شما

39 47 522 0935
    اقا مهدي
    1- Voice mail شما فعاله و براي تغيير آن به Who Calls از كدهاي مخصوص آن بايد استفاده كنيد. البته همانطور كه قبلاً گفتم مشكلات زيادي داره. ولي درحال حاضر VMS از Who Calls بهتره چون اگه شما نتونيد به BOX خود با 100 يا 105 وصل بشيد براي شما حداقل يك پيام مياد كه فلان شماره به شما زنگ زده و ...
    2- من e-Care شما رو فعال كردم ولي گويا SMS حاوي رمز دست شما نرسيد. تا 24 ساعت صبر مي كنيم اگه نشد دوباره امتحان مي كنيم.
    3- طرح قرمز شما هنوز فعاله و اين هم دليلش مشكل در سيستم محاسبه اين طرح در شركته. تا زماني كه فعال است استفاده كن خوب چه عيبي داره پول كه نمي دي.
    ----------------------------------
    30 28 368 0935
    آقا حميد
    تاريخ ثبت نام شما 11/4/86 است و با يد تا 19 تير ارسال مي شده ولي شما تا 25/4 صبر كنيد اگه نيامد بايد با 140 تماس گرفته تا براتون فرم درخواست پر كنند.
    95 86 346 0935
    آقا سجاد
    1- من e-Care شما رو فعال كردم ولي گويا SMS حاوي رمز دست شما نرسيد. تا 24 ساعت صبر مي كنيم اگه نشد دوباره امتحان مي كنيم.
    2- سيم كارت مادر شما هم مثل آقا حميد است. تاريخ ثبت نام مادر شما 11/4/86 است و با يد تا 19 تير ارسال مي شده ولي شما تا 25/4 صبر كنيد اگه نيامد بايد با 140 تماس گرفته تا براتون فرم درخواست پر كنند.
    65 28 413 0935
    آقا مهدي
    براي شما فرم درخواست پر كردم تا مشكل Delivery Report شما را گروه Network بررسي كنند.
    60 80 686 0935
    1- دوست گرامي خط شما هنوز ثبت نام نشده و بايد در اولين فرصت كد پستي 10 رقمي و شماره سريال سيم كارت (روي سيم كارت با 0 يا 00 يا 000) را آماده كني و با 140 ، 130 يا 120 تماس بگيري.
    2- علي رغم نبودن هيچ پرونده از شما من تنظيمان GPRS را بروتون ارسال كردم.
    56 47 475 0936
    آقا آرمين
    Voice mail شما فعاله و براي تغيير آن به Who Calls از كدهاي مخصوص آن بايد استفاده كنيد.
    47 38 215 0935
    تارا
    من تنظيمان GPRS را بروتون ارسال كردم.
    46 77 461 0935
    آقا ابراهيم
    من تنظيمان GPRS را بروتون ارسال كردم.

پروفشنال navid_mansour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    جایی که عاشقاش زنده ان....

پيش فرض

ُسلام داش شاهين.............من رفيقم تازه سيم گرفته طرحش فعال نميشه.........بگم به شما اس ام اس بزنه ميتونين کارشو راه بندازي؟

داره خودمونی میشه meddler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ممنون شاهین جان
    یعنی اگه از 12 مرداد به بعد فعال بشه، دیگه این 50 تومن پریده؟ خب مگه تا 12 مرداد فرصت واسه انتخاب شماره نیست؟ دو روز هم که واسه ریختن پول به حسابه، یک هفته بعد هم که تازه سیم کارت میره دفتر پست، یعنی میشه تقریباً 21اُم!

تاريخ عضويت
    Jul 2007

11 50 هزار تومان جايزه

ُسلام داش شاهين.............من رفيقم تازه سيم گرفته طرحش فعال نميشه.........بگم به شما اس ام اس بزنه ميتونين کارشو راه بندازي؟
    بگو شماره و اسم مالك رو براي من e-mail كنه. چون SMS برام سخته و ممكنه يادم بره.

ممنون شاهین جان
    یعنی اگه از 12 مرداد به بعد فعال بشه، دیگه این 50 تومن پریده؟ خب مگه تا 12 مرداد فرصت واسه انتخاب شماره نیست؟ دو روز هم که واسه ریختن پول به حسابه، یک هفته بعد هم که تازه سیم کارت میره دفتر پست، یعنی میشه تقریباً 21اُم!
    خوب آخه اين 50 هزار تومان براي شماره هاي طلايي و 0936 كه فقط نيست. در اصل هديه روز پدره.مگه فايلي كه من Upload كردم رو نخوندي؟ اين 50 هزار تومان براي كساني هست كه توي اين فاصله زماني (20 تير تا جمعه 12 مرداد)سيم كارت دائمي مي خرند و فعال مي كنند. حالا چون روز پدر و ثبت نام شماره هاي طلائي با هم مصادف شده اين قضيه هم به ميان اومده.

http://www.2shared.com/file/2052757/38c21e96/Fathers_Day_Annonce15A9DD.html
    Last edited by MTNIrancell; 14-07-2007 at 03:23. دليل: اشكال در نگارش

تاريخ عضويت
    Jul 2007

10 چند تا قانون براي امنيت بيشتر

با عرض ارادت خدمت همه دوستان

به دليل اينكه ما اپراتورها حافظ و امين اطلاعات موجود در پرونده مشتكين هستيم ، نياز دونستم كه براي هر درخواستي كه دوستانمون دارند نكات زير رو حتماً يادآوري كنم.

1- تمام درخواست هاي خود را فقط از طريق E-Mail به من اعلام كنيد.
    2- شماره خود را به صورت *******98935 بنويسيد و هيچ فاصله اي بين آن نگذاريد. (اين روش به كاره من سرعت بيشتري خواهد)
    3- حتماً در كنار شماره خود ، نام مالك سيم كارت و شماره شناسنامه مالك را بنويسيد. اين كار بدين علت است كه من دقيقاً همون كاري را كه در مقررات شركت آمده است عملي كرده ام و از موقعيت خودم ديگه سوء استفاده نكرده ام. (در نرم افزار هاي ما تمام اطلاعات شخصي مالك سيم كارت قابل رويت است)
    4- حتي الامكان بعد از رفع مشكل يا عملي شدن درخواستتون روند كار رو به طور خلاصه در همين Forum بنويسيد تا دوستان ديگر هم مطلع بشوند تا از سؤالهاي تكراري جلوگيري شود.
    5- برخي از درخواست هاي شما ماننده : ارسال نشدن سيم كارت هديه ، فعال نشدن طرح هاي تشويقي ، كار نكردن Delivery Report و چند تاي ديگه در اكثر مواقع من به طور مستقيم نمي توانم درخواست شما را ثبت كنم. چون ما معمولاً در هر شيفت كاري به طور معمول 7 - 10 تا فرم درخواست پر مي كنيم. حالا اگه من در يك شيفت 100 تا تماس جواب بدهم و 20 تا فرم پر كنم پس مطمئناً زير ذره بين خواهم رفت و از آنجايي كه تمامي تماس هاي ما ضبط ميشه پس ممكنه كه به مشكل بخورم.
    پس اينجور درخواست هارو اگه براتون امكانش بود از ساعت 3 تا 7 صبح كه خطوط ما كاملاً آزاد است به اطلاع مسؤولين شركت برسانيد.
    ولي درمورد GPRS , MMS , VMS , Who Called و چند تاي ديگه من در خدمتتون هستم.

ممنون ميشم اين نكات رو رعايت كنيد
    Last edited by MTNIrancell; 14-07-2007 at 18:59.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

11 Emergency SMS

اگه خط شما به هر دليلي يكطرفه است و قادر به ارسال Sms نيستيد و تماس هم نمي توانيد بگيريد:
    در مواقعي كه كار مهمي داريد و مي خواهيد با كسي تماس بگيريد از كد زير استفاده كنيد.

*150*شماره مورد نظر# Ok

اين پيام براي شما رايگان ارسال مي شود.

(لطفاً با من تماس بگيريد - سرويس رايگان MTN Irancell)

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

آقا شاهـــین به دادم برس! من صبح اعتبارم 6800 تومن بود 8 کیلو GPRS استفاده کردم یهو شد 6770 تومن گفتم خوب بی خیال یه sms به 935 دادم یهو شد 6740 تومن !!!! چش شده این بابت همه چی داره 30 تومن کم میکنه !!! من حتی اگه طرح قرمزممم تموم شه که نباید با این وضع کم کنه !!! چی کار کنـــــــــم!!!!؟؟؟؟

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

شاهین جان چی کار کنم من الان توی E-care هم دیدم هنوز قرمزم فعاله پس این چه وضعشه چرا این طوری کم میشه از اعتبارم ؟!

پروفشنال jackhammer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

منم یه بار یه 300 تومن ازم کم شد...ناگهانی!
    اگه قبلا از Gprs استفاده کرده باشی فکر کنم جمعش میکنه یهو ازت کم میشه!
    این چیزیه که اپراتوه گفت!

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

سلام شاهین جان!! از اینکه اینقدر صادقانه داری جواب میدی و به مشکلات بچه‌های اینجا رسیدگی میکنی واقعا سپاسگزارم
    یه سری سوالاتی برام پیش اومده

1- میتونم بپرسم که شما چطوری با اینجا آشنا شدین؟آخه میدونین بعد از انتشار یه سری اخبار در برخی سایتها..بچه‌های اینجا یه سری ایمیل به خدمات مشترکین ایرانسل ارسال کردن و حتی آدرس اینجا راهم قرار دادن...میخواستم بدونم که شما هم از این طریق با اینجا آشنا شدین یا خیر؟

2- من ساکن تهران هستم.....دیروز رفته بودیم پارک لاله (جاتون خالی!) ولی از دیشب تا حالا من دیگه cell info ندارم..در حالی که پسرخالم که کنارم نشسته بود براش cell info روشن بود و اسم خیابان را نشون میداد...میخواستم دلیلشو بدونم که چرا من نداشتم ولی پسرخالم در همون لحظه داشت....(الان تا این لحظه که این پست را ارسال میکنم هنوز برای من خاموشه)

3- گفته بودین که این پیام گیر صوتی یه سری مشکلاتی داره ولی برای برخی به صورت آزمایشی فعاله...میشه برای منم فعال کنین؟ یا خیر ؟ 09354132865

4-شما از هدایای فصل پاییز ایرانسل اطلاعی دارین یا خیر؟(تا اونجایی که میدونم پاییز سالگرد ایرانسله و احتمالا باید یه سری هدایایی در نظر بگیره)

5- یه سری میگن که این هدایایی که ایرانسل به مشترکانش میده خیلی موقتی هست...ینی به محض اینکه تعداد مشترکانش را به یه حد خاصی رسوند دیگه این هدایا را قطع خواهد کرد و دیگه هدیه نمیده....شما چه نظری دارین؟(ضمن اینکه اپراتور سوم هم در راهه و ایرانسل باید برای رقابت با اون به نظر من هدایای خود را بیشتر کنه!)

بازم ممنونم از زحمات شما...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •