جدیدا 3 تا سی ار تی ال جی برای یکی گرفتیم به مدل t720fb smartflat می خواستم ببینم کسی اسنجا از این داره ؟؟؟ بدرد بخور هست ؟؟
جدیدا 3 تا سی ار تی ال جی برای یکی گرفتیم به مدل t720fb smartflat می خواستم ببینم کسی اسنجا از این داره ؟؟؟ بدرد بخور هست ؟؟
نخیر اکتورز جان. همچین چیزی نگفتم. حداکثر فرکانس افقی f700p تا 96 هرتز هست. ولی در حالت رزولوشن 1600*1200 می تونه حداکثر 75 هرتز ساپورت کنه. در حالی که هانسول 750d pro با رزولوشن 2048*1536 می تونه 75 هرتز ساپورت کنه. بنابراین در رزولوشن های پایین تر هم در حالت برابر هانسول فرکانس افقی بالاتری نسبت به ال جی داره.
این عامل به همراه مشکل مقعر بودن تصویر باعث میشه که من عمرن طرف ال جی نرم. چون برای چشمم بیشتر از جیبم ارزش قائل هستم.
درسته من نگفتم هانسول ضعیفتره
ولی قضیه چشم رو قبول ندارم من 5 ساله دارم از مانیتورهای lg استفاده میکنم
4سال 775ft و 1 سال F700P خدایی هیچ تاثیری رو چشمم نداشته
دیگه به خودت مربوطه طرف هرچی می ری
یا حق!
1024*768 @ 75 هرتز خوب نیست
چرا t 730pu نگرفتی 10 تومن گرونتره ولی 1600 *1200 در 85 هرتز
faghat amd جان باید خدمتت عرض کنم بنده مانیتورم f700\ الجی هست و رزولوشن هم اکنون 768*1024 قرار داره و رفرش ریت مانیتور من هم اکنون بر روی 100 هرتز قرار داره. و اگر رزولوشن 1200*1600 رو انتخاب کنم حداکثر رفرش ریت رو میشه 75 هرتز قرار داد.در ضمن من 5 سال این مانیتور رو دارم وتا حال هیچ مشکلی نه برای چشمهام و نه برای خودش و نه برای من ایجاد کرده و گاهی اوقات بیش از 12 ساعت من به این مانیتور چشم دوخته ام :میدونی چرا؟؟ چون به نظر من بالاترین مدل مانیتورهای crt در بازار و البته گرانترین مدال مانیتور crt در بین تمام محصولات برندهای دیگه هست. و یک چیزی رو هم باید خدمتت عرض کنم که اگر به مانیتورها و تلویزیون های شرکتهای دیگه نگاه کنی میبینی که شیشه ی جلوی مانیتور صفحه تخت هست ولی خود لامپ تصویر حالت منحنی خودش رو حفظ کرده(این نشون میده که این شرکت از همون تکنولوزی سابق استفاده کرده)اما اگر به مانیتورها و تلویزیونهای شرکت الجی نگاه کنی حالت تعقر میبینی (خطای چشمه) که این نشون میده لامپ تصویر هم تخته.البته الجی در بعضی مدلهای ارزونتر خودش مانند شرکتهای دیگه فقط شیشه ی جلوی صفحه رو تخت قرار داده.امیدوارم قانع شده باشی و اگر قانع نشدی میتونی بری هانسول و سامسونگ بگیری(من مانیتورم رو با مانیتور هانسول پسر عموم و مانیتور سامسونگ رفیقم مقایسه کرده و به این نتیجه ی حیاتی رسیدم:: lg is my life )الجی زندگی منه) lifes good )زندگی زیباست)
غلطهای املایی من در پست بالا:1. f700p .2.مدل (من نوشتم مدال!!!).
ولی hansol 750d pro با رزولوشن 2048*1536 می تونه 75 هرتز ساپوزت کنه. این یعنی این که با رزولوشن 1600*1200 هرتز بالاتری داره.![]()
خطای چشم نیست عزیز من. کاملا مقعره. به دو دلیل که قبلا هم توضیح دادم ولی توجه نکردی:
1- صفحه مانیتور crt مقطعی از سطح کره ای است که gun یا پرتوافکن لامپ تصویر در کانونش قرار داره. فاصله یکسان شعاع های خروجی از کانون، یک سطح محدب ( حالا کم یا زیاد) تشکیل می ده. به همین خاطر صاف شدن سطح داخلی باعث نزدیک شدن شعاع های مرکزی و در نتیجه تقعر در مانیتورهای LG شده.
2- اگر تقعر تصویر مانیتورهای lg خطای چشم هست(که نیست) چرا تصویر مانیتورهای Lcd مقعر به نظر نمیاد؟
اصولا همه مانیتورها بی ضرر نیستند، ولی فرکانس افقی پایین تر و همین تقعر تصویر به چشم بیشتر آسیب می زنه.
یک مساله دیگر هم هست که مساله رنگه. من به فراخور شغل ام (گرافیست) تو چاپخونه ها و لیتوگرافی های زیادی رفت وآمد داشتم. بیشترین استفاده این حرفه ای ها (اگه apple استفاده نکنن) اول هانسول و بعد سامسونگه. به ندرت هم از ال جی استفاده می کنن. چون کوچک ترین خطا در تنظیم رنگ باعث خسارت سنگین می شه.
ما که نمی خوایم اینجا همدیگه رو قانع کنیم. اگه اینجوری ادامه بدی به هیچ جا نمی رسیم.![]()
لطفا دونه دونه پاسخ بده.
راستش زیاد درباره ال جی اطلاعات نداشتم.![]()
از من به شما ها نصیحت به هیچ وجه مانیتور ال جی نخرید من فلترون f700pداشتم که بعد 2 سال روی نمایشگرش ایجاد لکه های خارجی شد ضمننا خارج از گارانتی محسوب شد ونزدیک 100000تومن پیاده شدم و الان دوباره همون لکه دوباره ظاهر شد بیخیالش شدم وبا کلی ضرر فروختمش رفتم ال سی دی سیه فام گرفتم که اونم الان رنگ قاطی می کنه . محصولات ال جی بسیار مزخرف
موافقم. تکبیر!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)