آقا w960 چطوره؟ دو ماه دیگه میاد دیگه؟
آقا w960 چطوره؟ دو ماه دیگه میاد دیگه؟
گوشی خوبیه... لمسیه...سری W هست که برای پخش آهنگ خوبه....ظاهر زیبایی داره...دوربین خوبی داره(3Mp)...وزن زیادی نداره (119 گرم)
از اشکالاتی که به این گوشی قبل از اومدن به بازار میشه گرفت اینه که مموری کارت نمیخوره... ولی خوب خود گوشی 8 گیگا بایت!!!!!
حافظه داخلی داره... و اشکال دوم هم اینکه اینفرارد نداره که اون هم زیاد مورد استفاده قرار نمیگیره... و صدای اون هم پلی فونیک 40 کاناله
هست که فکر میکنم صدای ضعیف تری نسبت به سایر W ها داشته باشه ، ولی موقعی که به بازار بیاد فکر نمیکنم زیر 600 تومن قیمت
داشته باشه...احتمالا" حدود دو ماهه دیگه کم کم وارد بازار میشه... انشاالله شما هم بخریو و ما رو از وضعیت این گوشی با خبر سازید.
Last edited by wantonboy13; 09-07-2007 at 14:43.
نه من یه گوشی میخام که صداش اندازه ان73 (که جواد میشه) یا بیشتر باشه و کیفیت صدا عالی باشه... پس این دبلیو 960 به درد من نمیخوره...
البته تا این گوشی بیرون نیاد نمیشه در موردش نظر دقیقی داد...ولی اگه صدای خوفی میخوای 6233 که اتفاقا" چند وقتی هم هست که گرون شده به کارت میاد.6 mg حافظه داخلی داره و هزینه ی یه مموری 512 هم 10-12 تومن بیشتر نمیشه.
سری جدید از نظر زیبای عالی هستند
مخصوصاً اس500 و دبلیو 580 من عاشق اس 500 شدم
دوست عزيز حالا كي گفت كه صداي اين كمه؟اين دوستمون يك اصطلاح اشتباه كه توي دهن بعضيها افتاده رو بشما گفتند كه 40 كاناله پس صداش ضعيفه.در صورتي كه اين كانال فقط مربوط به فايلهاي Midi ميشه و هيچ ربطي به قدرت صداش نداره.طبق صحبتهاي سايتهاي مختلف كه نمونه صداشو شنيدن گفته شده كه قدرت صداش اندازه دبليو 850 هست كه اگر اينطور باشه صداي خيلي خوبي داره از نظر بلندي.ولي بهر حال گزينه هاي مختلفي شما داري.W580 كه بروز شده W550 بايد باشه احتمالا قدرت صداي بالائي داره.W910 هم كه بروز شده W900 هست طبق گفته ها بلند ترين صدا رو داره.ولي اگر نميتوني صبر كني تا اينها بيان W900 يا W550 يا W850 جزء صدا بلندهاي سري واكمن هستند تا به الان.
K850 ba 5.0 Mega Pixelsmah November vared mishavad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
dar zemn ma karbare badbakhto tazeim be ma begid akso az pc chegory mishe be matlab ezafe kard!!!!
thx a lot
rasti hesgare hava va ertefa va noor khorshid va sorato ham dare!!!!!
![]()
1-خوب من که گفتم تا خود گوشی نیاد نمیشه روش نظر داد...![]()
2-گوشی k800 پلی فونیک 75 کاناله هست...ولی خوب همونطور که میدونید صداش زبانزد خاص وعامه!![]()
3- فیلم جدید آنتونیو باندراس رو دیدید؟ Border Town... باندراس تو این فیلم کشته میشه...خیلی ناراحت کننده است
اگه من کارگردان فیلمو ببینم...کس دیگه نبود که مورد اصابت گلوله قرار بکیره...
عشق چیزه خوبیه ، فقط نباید توش زیاده روی بشه![]()
با اين نظر كه تا نيومده نميشه نظر داد كه كاملا موافقم.در مورد اون فيلمه هم كه واقعا نويسنده و كارگردانش رو بايد تير بارون كنن.اگه ديديش خبرم كن بيام كمكت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)