تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 10 اولاول ... 678910
نمايش نتايج 91 به 100 از 100

نام تاپيک: کسی میدونه 5700 تو بازار هست یا نه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه THE AMIMAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    ۩ ﭏﭏ P30World ﭏﭏ ۩

10

آقا بالاخره خريديم اين گوشيه نازو قشنگ ماماني رو

آقا نمي دونيد چه دنياييه ، بزار اول بگم من در ساعت 6 بعدازظهر شنبه 16 تير اين گوشي رو به قيمت 355 هزار

تومان از پاساژ علاالدين خريدم . اول مي خواستم سياه بگيرم ولي قرمزشو كه تو دستم گرفتم خيلي خوشم اومد

يه اسپرت تمام عياره ، ديگه قرمزش رو خريديم . الانم تو كفشم هنوز . باورتون نميشه هنوز . مي دونم ولي باورتون

شه ، n73 رو پرسيدم از 320-330 تومان بود تا 360-370 ، حالا N73 رو ولش كن مال خودمو مي گم بكفيد :

رم همراش 1 گيگ فابريكه نوكيا ( منم هنوز تو كفم چون 512 بود يارو مي گفت ورژن جديداش 1 مي ذارن )

ولي از فابريك بودنش مطمئنم چند تا مغازه ديگه هم ديدم اونا هم 1 بود ، رم داخليش هم كه 38مگه

گارانتي : 1سال ايرافون ، سزيال اصلي سريالشم خودم با *#06# تو سايت numberingplans.com چك كردم درسته درست بود
    ديگه براتون بگم : سرعت توپ ، صدا عالي استريو دالبي ، صفحه نمايش محشر واقعا 16 ميليونه

آنتن توپ GPRS توپ تر صفحه اول گوگل رو تو عرض 5-7 ثانيه براي بار اول مياره براي دفعات بعد سريعتر

كيفيت هدست محشر بتركونه از TXFM خودم كه هدفون سوني روش انداختم خدايي دو برابر كيفيت اونه

دوربين و لنزش هم در حد بسيار خوبه ، فلاشش هم خيلي نورش زياده ، كيفيت فيلمبرداريش حرف نداره با رزوليشن

240*320 مي گيره ، راديوش حرف نداره عالي ، كيفيت ضبط صداش عالي ، ديگه چي بگم من تا حالا گوشي به اين

كاملي نديده بودم اگه چيزي خواستين بگيد تا چك كنم . تنها كمبودي كه گوشي داره به نظر من نداشتن اتو فوكوسه

كه اصلا به چشم نمياد چون كيفيت عكسهاش خيلي خوبه ، من اگه 450 تومانم بود مي گرفتمش
    هنگ هم كه اصلا اين گوشي نمي دونه يعني چي
    حالا بچه ها اگه سايتي سراغ دارين كه برنامه هاي اين گوشي مخصوصا سيمبين توش برا دانلود هست بگيد

من دانلود كنم
    به مبارکه!
    با خوشی و سلامتی استفاده کنی داداش گلم!
    راستی سمبینش چنده؟

پروفشنال arash_zp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

آقا ابراهيم خوشبحالت گرفتي و خودتو خلاص كردي
    من بين اين و n73 گير كردم
    ميترسم n73 بگيرم جواد شه
    نظر شما چيه ؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه corey taylor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

آقا بالاخره خريديم اين گوشيه نازو قشنگ ماماني رو

آقا نمي دونيد چه دنياييه ، بزار اول بگم من در ساعت 6 بعدازظهر شنبه 16 تير اين گوشي رو به قيمت 355 هزار

تومان از پاساژ علاالدين خريدم . اول مي خواستم سياه بگيرم ولي قرمزشو كه تو دستم گرفتم خيلي خوشم اومد

يه اسپرت تمام عياره ، ديگه قرمزش رو خريديم . الانم تو كفشم هنوز . باورتون نميشه هنوز . مي دونم ولي باورتون

شه ، n73 رو پرسيدم از 320-330 تومان بود تا 360-370 ، حالا N73 رو ولش كن مال خودمو مي گم بكفيد :

رم همراش 1 گيگ فابريكه نوكيا ( منم هنوز تو كفم چون 512 بود يارو مي گفت ورژن جديداش 1 مي ذارن )

ولي از فابريك بودنش مطمئنم چند تا مغازه ديگه هم ديدم اونا هم 1 بود ، رم داخليش هم كه 38مگه

گارانتي : 1سال ايرافون ، سزيال اصلي سريالشم خودم با *#06# تو سايت numberingplans.com چك كردم درسته درست بود
    ديگه براتون بگم : سرعت توپ ، صدا عالي استريو دالبي ، صفحه نمايش محشر واقعا 16 ميليونه

آنتن توپ GPRS توپ تر صفحه اول گوگل رو تو عرض 5-7 ثانيه براي بار اول مياره براي دفعات بعد سريعتر

كيفيت هدست محشر بتركونه از TXFM خودم كه هدفون سوني روش انداختم خدايي دو برابر كيفيت اونه

دوربين و لنزش هم در حد بسيار خوبه ، فلاشش هم خيلي نورش زياده ، كيفيت فيلمبرداريش حرف نداره با رزوليشن

240*320 مي گيره ، راديوش حرف نداره عالي ، كيفيت ضبط صداش عالي ، ديگه چي بگم من تا حالا گوشي به اين

كاملي نديده بودم اگه چيزي خواستين بگيد تا چك كنم . تنها كمبودي كه گوشي داره به نظر من نداشتن اتو فوكوسه

كه اصلا به چشم نمياد چون كيفيت عكسهاش خيلي خوبه ، من اگه 450 تومانم بود مي گرفتمش
    هنگ هم كه اصلا اين گوشي نمي دونه يعني چي
    حالا بچه ها اگه سايتي سراغ دارين كه برنامه هاي اين گوشي مخصوصا سيمبين توش برا دانلود هست بگيد

من دانلود كنم
    اینجا یک سر بزن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه Ebrahim202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به مبارکه!
    با خوشی و سلامتی استفاده کنی داداش گلم!
    راستی سمبینش چنده؟
    ممنون عزيز سيمبينش : 9.2

آقا ابراهيم خوشبحالت گرفتي و خودتو خلاص كردي
    من بين اين و n73 گير كردم
    ميترسم n73 بگيرم جواد شه
    نظر شما چيه ؟؟؟؟؟؟
    ببين شما چه چيزي بيشتر مد نظرت هست ، N73 گوشي سال 2006 ولي 5700 ماله 2007 خيلي جديدتره

من خودم مي خواستم اول n73 بگيرم ولي از وقتي 5700 رو ديدم عاشقش شدم . ببين 5700 غير از دوربين كه

1 مگا پيكسل كمتر از n73 داره ديگه چيزي كم نداره . سرعت cpu ش تقريبا 1.7 برابره n73 هستش به خاطر همين

سرعتش خيلي بالاس هنگم اصلا نداره برا من كه تا الان نداشته ، بازم سليقه ايه ولي اگه از قيافه و كارايي هاي

5700 خوشت مياد شك نكن بگير پشيمون نميشي بازم مي گم 5700 دنياييه به نظر من يه سر و گردن از n73 بالاتره

آقا ممنون
    Last edited by Ebrahim202003; 08-07-2007 at 23:57.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

ببين شما چه چيزي بيشتر مد نظرت هست ، N73 گوشي سال 2006 ولي 5700 ماله 2007 خيلي جديدتره

من خودم مي خواستم اول n73 بگيرم ولي از وقتي 5700 رو ديدم عاشقش شدم . ببين 5700 غير از دوربين كه

1 مگا پيكسل كمتر از n73 داره ديگه چيزي كم نداره . سرعت cpu ش تقريبا 1.7 برابره n73 هستش به خاطر همين

سرعتش خيلي بالاس هنگم اصلا نداره برا من كه تا الان نداشته ، بازم سليقه ايه ولي اگه از قيافه و كارايي هاي

5700 خوشت مياد شك نكن بگير پشيمون نميشي بازم مي گم 5700 دنياييه به نظر من يه سر و گردن از n73 بالاتره
    منم سفارش دادم از دوبي برام بيارن تا آخر هفته ميرسه

پروفشنال ehsan_henry's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ردپای عشق

پيش فرض

آقا ابراهیم اگر صدای n73 و 3250 رو گوش کردی صداش از این دو گوشی بیشتره یا نه؟

داره خودمونی میشه Ebrahim202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا ابراهیم اگر صدای n73 و 3250 رو گوش کردی صداش از این دو گوشی بیشتره یا نه؟
    صداي N73 يه خورده بيشتر از 5700 فقط يه خورده ولي صداي 5700 خيلي تميز پخش مي كنه دو تا باند داره

يكي بالا يكي پايين ( استريو ) بعد چپ راست مي زنه خيلي باحال . ببين اصلا 5700 چه جوري بگم يه چيز ديگس

صداش هم از N73 كمتر باشه برا خودش سلطانيه .

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

خوب نسبت به 3250 چي صداش چطوره ؟
    .
    .
    واي خدا بد جور منتظرم اين گوشي برسه

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

خوب نسبت به 3250 چي صداش چطوره ؟
    .
    .
    واي خدا بد جور منتظرم اين گوشي برسه
    من كه اين گوشي رو نديدم اما با اين تعاريف دوستان حتما صداي بيشتري نسبت به 3250 داره.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

rjoun تو قافشو هنوز نديدي ؟؟؟؟
    ببيني عاشقش ميشي

صفحه 10 از 10 اولاول ... 678910

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •