کسی دقیقا مشخص کرد که چه مارک و مدلی از مونیتورها بهترن ؟
کسی دقیقا مشخص کرد که چه مارک و مدلی از مونیتورها بهترن ؟
فقط میتونم بگم: تایید میشهو البته این ازمایش جالب رو خودم هم انجام دادم.
هانسول تا 2-1 سال پیش واقعآ عالی بود ولی الان رو دقیقآ نمیدونم/
من خودم الان از Samsung 17980 استفاده میکنم و کیفیتش بدک نیست.
LG هم سری های قبلیش خیلی خوب بود ولی این مدل های جدیدش زیاد جالب نیست و فقط خدمات خوبی داره.
به هر حال برای انتخاب مانیتور های CRT در ایران با محدودیت مواجه هستی و حق انتخاب زیادی هم نداری!
Last edited by shazdeh23; 06-07-2007 at 19:39.
فرکانس افقی مانیتور ( screen refresh rate) که با واحد hertz مشخص می شه، هر چقدر بالاتر باشه، لرزش تصویر مانیتور کم تر می شه و با ارائه تصویر باکیفیت تر باعث خستگی کم تر چشم و سلامت چشم کاربر می شه.
معمولا تا حالا مدل های هانسول فرکانس افقی بالاتری داشتند و بعد از اون سامسونگ، و بعد از سامسونگ ،
ال جی بوده.
نکته دیگه هم اینه که از نظر علمی امکان تشکیل تصویر از کانون کره به روی یک سطح کاملا مسطح بدون فشردگی شعاع های مرکزی امکان نداره. سطح تمام لامپ تصویر های crt مقطعی از سطح یک کره است که gun الکترونی لامپ در کانونش قرار داره. lg با یک عوامفریبی احمقانه این قانون رو نقض کرده وبه همین خاطر تصویر مانیتورهای lgمقعر هستند. یک عده می گن که به خاطر عادت چشم ما به تصویر محدب مانیتورهای دیگه، تصویر مسطح! lg به نظر مقعر میاد. ولی این هم یک توجیه ابلهانه بیش نیست. چرا که اگر اینطور باشه پس چرا تصویر واقعا مسطح مانیتورهای lcd به نظر مقعر نمیاد؟
سامسونگ مثلا 1024*768 رو بافرکانسی ساپرت میکنه آخرین مدلش
عزیز LG F700P داره با 100 هرتز ساپرت میکنه .
بعد میگین ال جی سوم!!
خب شما چرا Refresh Rate این مانیتور رو نمیگی حداکثرش چنده؟
LG F700 P درسته Resoulation بالایی داشت ولی مقدار Refresh Rate اون پایین بود و همچنین لامپ تصویرش مقعر بود. (خدا بیامرزدش)
ولی از این سری های جدید LG خیلی بهتر بود!
160 هرتز الجی f700p .
بله بیشترینش 160 هرتز هستش F700P
Actors عزیز، این اشتباه از شما که 2750 پست دادید وکاربر فعال انجمن سخت افزار خیلی بعیده.
اون 160 هرتز که شما فرمودین فرکانس عمودی (Vertical) هست، فرکانس افقی یا همون Refresh rate این مانیتور 96 hertz هست. حداکثر رزولوشن 1600*1200 داره و با رزولوشن 1600*1200 روی 75 هرتز کار می کنه.
وحال این هم از HANSOL CRT 17" 750D PRO FLAT PRO مانيتور سي ار تي هانسول 17 اينچ 750 دي پرو
MODEL 750 D PRO(FlatPro)
CRT Size 17" Flat
H-Dot Pitch 0.2mm
Maximum Resolution 2048 x 1536 @ 75Hz(N/I)
Scanning Frequency Horizontal 30-95 KHz, Vertical 50-160 Hz
فوق العاده است، نه؟ با رزولوشن 2048*1536 روی 75 هرتز کار می کنه .
ضمنا مشکل مقعر بودن تصویر LG هنوز در جای خودش باقیه.
یعنی شما میگی f700p تا 75 هرتز داره؟!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)