من باز هم فیلها را با همان پسوند جار و بدون اینکه با وین رار بازش کنم روی همان قسمتی که شما گفتی ریختم ولی بعد که گوشی را جدا کردم هیچ چیز در قسمتی که شما می فرمایید نیست چه کنم راستی جدا کردن گوشی از کامپیوتر به روشی که نوشتهاید استاندارد چطور است؟ ممکن است ایراد از نحوه جدا کردن باشد؟ در ضمن الان که گوشی را در کامپیوتر نگاه میکنم فایلها در قسمت جاوا دیده میشوند ولی هنانطور که گفتم گوشی را که جدا کنم نه

جواب بصورت نقل قول

cd موتورولا خود را نصب کنید. حالا گوشی خود را با کابل usB به کامپیوتر وصل کنید.برنامه motorola pone tools را باز کنید یک new جدید با هر اسمی که دوست دارید بسازید و ok کنید. اگر کامپیتر خواست گوشی شما را بشناسد اینکارو تا آخر انجام دهید مشکلی نیست. در قسمت conecction برنامه را روی data بگذارید. برنامه موتورولا باز است و نشانه آن گوشی موبایل است ا.از طریق massage هم می توانید برای دیگران sms بفرستید. خوب اصل موضوع: از منو گوشی فولدر multimedia studio را انتخاب می کنیم وکمی صبر کنید تا برنامه باز شود بعضی اوقات طول می کشه.وقتی برنامه باز شد در سمت راست پنجره 4 گزینه میبینیم video , audio , pictur,وmmc. حالا mmc را باز کرده و داخل آن فایلی به اسم kjava میسازیم حتما به این اسم باشد.