تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 126 از 535 اولاول ... 2676116122123124125126127128129130136176226 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,251 به 1,260 از 5348

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات ویندوز ویستا

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان . سیستم من پنتیوم 4 . 2.8 فول . 512 رم- و گرافیک gforce 128 هست . میخوام ببینم ویستا رو ساپورت میکنه و اگه جواب مثبت هست کدوم ورژن رو . ؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید .

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوستان . سیستم من پنتیوم 4 . 2.8 فول . 512 رم- و گرافیک gforce 128 هست . میخوام ببینم ویستا رو ساپورت میکنه و اگه جواب مثبت هست کدوم ورژن رو . ؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید .
    میتونی اجراش کنی.فقط اگه رمت 1گیگ بود بهتر بود.بهترین نسخه شم ultimate است که میتونی اجراش کنی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    خوب اونطور که من متوجه شدم شما قبلا اول xp رو نصب کردیدو بعد ویستا رو در درایو d نصب کردید. در این حالت ویندوز اول به عنوان ویندوز اصلی شناخته میشه و ویندوز ثانوی بر اساس اون نصب میشه. نه تنها ویستا بلکه شما هر ویندوزی در سایر درایوها داشتید با فرمت شدن ویندوز اصلی از کار خواهد افتاد که به نظر من راهی غیر از نصب دوباره ویندوز دوم وجود نداره.
    این مشکل شما من رو یاد مطلب جالبی انداخت که تو یکی از فرومهای ایرانی دیدم .
    این یک روش برای بوت ویستا و xp در کنار هم بود که برعکس مشکل شماست. یعنی بعد از نصب ویستا xp بوت نمی شه.
    من خودم امتحان نکردم ولی عین مطلب رو اینجا میذارم شاید به درد شما و سایر دوستان خورد:
    __________________________________________________ __________________________________

مشکل: بعد از نصب ویستا دیگه xp بوت نمیشه!

راه حل

رفع این مشکل یکمی دردسر داره (البته نه برای حرفه ای ها)
    من خودم یکی دو ساعت گشتم تا این راه حل رو پیدا کردم. نمیدونم شاید راه حل ساده تری هم باشه. اما فعلا من همین یه راه رو بلدم که میخوام بهتون یاد بدم

مرحله 1

ابتدا به 3 تا فایل
    boot.ini
    NTDETECT.COM
    ntldr
    نیاز داریم. ممکنه بعضی از دوستان(مثل من) ویستا رو روی پارتیشن اولیه نصب کرده باشن و الان به این 3 تا فایل دسترسی نداشته باشن.
    این فایل ها رو میتونید از لینک زیر بگیرین.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نکته:
    فایل boot.ini را باید ویرایش کنید. این فایل رو با نوت پد باز کنید. متن داخلیش اینه

[boot loader]
    timeout=10
    default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS
    [operating systems]
    multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional"
    اگه ویندوز xp داخل درایو C نصبه اون 2 تا عددی که با رنگ آبی مشخص شده رو به 1 تغییر بدید. اگه روی D نصبه همون 2 باید باشه. اگه روی E نصبه بکنیدش 3...

خوب. حالا این 3 فایل رو کپی کنید داخل C

مرحله 2

از آدرس زیر Command Prompt رو اجرا کنید

Start/ All Programs/ Accessories/ Rigth Click on Command Prompt/ Run as administrator

4 دستور زیر رو به ترتیپ در خط فرمان کپی کنید و دکمه اینتر رو فشار دهید

bcdedit /create {legacy} /d “Windows_XP”

bcdedit /set {legacy} device boot

bcdedit /set {legacy} path \ntldr

bcdedit /displayorder {legacy} /addlast

بعد از ریست کردن کامپیوتر میتوانید ویندوز Xp یا ویستا را جهت بوت شدن انتخاب کنی

اما اگه xp رو تو درایو C داشته باشی و vista رو از طریق Xp تو D نصب کنی ! هیچ مشکلی نخواهی داشت

__________________________________________________ __________________________________

موفق باشید
    با سلام
    دستت درد نکند واقعا کمک کرد.

پروفشنال cyrus_achamenian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کنار مردم

پيش فرض

سلام
    این مشخصات سیستم منه :

CPU : Pentium 4 2.66GHz

RAM : 1.5 GB

V.G.A : XFX nVidia Geforce 7600 GT,256 MB

آیا ویستا رو سیستم من اجرا می شه؟ با گرافیک سه بعدیش که فکر نمی کنم مشکلی داشته باشه! ( با توجه به کارت گرافیکم! )

آخر فروم باز pedram_ashena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)

پيش فرض

دوستاني كه ميخواهند بدانند آيا ويستا روي سيستم آنها نصب ميشود يا خير ،ميتوانند برنامه زير را دانلود كنند و پس از اجرا تمامي كمي و كسري سيستم را به شما ميگود و همچنين نوع ويستا را براي شما مشخص ميكند

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه mbsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

÷ارسال یه ویندوز ویستا خریدم(همین موقع ها) بعد الان که اومدم نصبش کنم مراحل نصب تموم شده ولی آخرش تو قسمت اکتیویشن ازم ÷سورد می خواد یه ÷سوردی از تو فایل نت ÷د سی دی ÷یدا کردم و وارد می کنم ولی بعد از این مرحله که رد می شه می ره تو قسمتی شبیه وارد شدن به اکانت تو ایکس ÷ی( نوشته ادمینیستور و بعد ÷سورد می خواد) که ازم ÷سورد می خواد. چی کار کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه علیرضا خارجی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من یک نرم افزار دارم که تایمر رستارت میکنه اگه یک روز از وقط دارید میتونید اجراش کنید و با یک کلید سیستم رو ریستارت کنید و دوباره 30 روز استفاده کنید
    اگه کسی خواست پیغام بفرسته براش اپ کنم

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

÷ارسال یه ویندوز ویستا خریدم(همین موقع ها) بعد الان که اومدم نصبش کنم مراحل نصب تموم شده ولی آخرش تو قسمت اکتیویشن ازم ÷سورد می خواد یه ÷سوردی از تو فایل نت ÷د سی دی ÷یدا کردم و وارد می کنم ولی بعد از این مرحله که رد می شه می ره تو قسمتی شبیه وارد شدن به اکانت تو ایکس ÷ی( نوشته ادمینیستور و بعد ÷سورد می خواد) که ازم ÷سورد می خواد. چی کار کنم؟
    سلام.
    خوب اون قسمت ماله اینکه هنگام بالا امدن ویندوز اگر میخوا هی پسورد داشته باشه پسورد وارد کن اگر هم نمیخواهی جای پسورد را خالی بزار و next بزن.

داره خودمونی میشه mbsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ولی مشکل اینه که این طوری گیر می کنه و اصلا جلو نمی ره

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

خوب ببین دوست عزیز شما گفتی 1 ساله پیش من سیدی ویندوز را خریدم.پس حتما ویندوز ویستا شما نسخه ی ازمایشی است.نسخه ی ازمایشی هم مشکلات زیاد داره.بنابر این پیشنهاد میکنم سیدی ویندوز نهایی رو بخرید که مشکل نداشته باشه.
    سوال دیگه ای داشتی بپرس.
    ممنون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •