تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ايا موقعيت مكاني ازادي براي شما مناسب است

راي دهنده
8. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

6 75.00%
  • خير

2 25.00%
صفحه 97 از 870 اولاول ... 478793949596979899100101107147197597 ... آخرآخر
نمايش نتايج 961 به 970 از 8700

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال داخلی

پروفشنال Dr.Afzali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شـيــراز

پيش فرض

چين گفته كه يكپاي فيناله.بهرحال تيم ما با اين مربي عمرا بتونه اول بشه.البته اين نظر منه كه حداقل در مقابل تيمهاي ژاپن و استراليا و كره جنوبي بازنده هستيم.اينها هميشه براي بازي تداركاتي ميگردن يك مشت بدبخت و بيچاره پيدا ميكنند و امار گلهاشونو بالا ميبرن.تيم دوم غنا و تيم بدبخت جامائيكا هم شد تيم؟اميدوارم اول بشن ولي ژاپن يا استراليا رو مستعدتر ميبينم

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

ایران خیلی خوب بازی می‌کنه، ولی مشکلش اینه که قدرت تمام کنندگی (به اصطلاح Finishing) مهاجمان خوب نیست. توی همین بازی با جامائیکا، دفعات بسیاری بود که عنایتی و خطیبی موقعیت از دست دادن. حالا درسته که هردو گل هم زدند، اما خب همه حریفها که مثل تیم ب جامائیکا نیستند، مثلا ما قراره در بین تیمهای بزرگی نظیر استرالیا و ژاپن به رقابت بپردازیم.

ضمنا از علی جان (chovalier) هم بابت خبر ممنونم.

Super Moderator Shahin King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    گیلان

11 » كتابچه مقررات انضباطي فيفا در اختيار اعضاي تيم ملي قرار داده شد

سلام

خلاصه اي از آخرين مقررات انضباطي فدراسيون بين المللي فوتبال(فيفا) در قالب كتابچه اي به اعضاي تيم ملي فوتبال ايران ارائه شد تا آنان با آگاهي لازم به عرصه مسابقات آسيايي پا بگذارند

عبدالرحمن شاه حسيني رئيس كميته انضباظي فدراسيون فوتبال كشورمان در گفت و گو با خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا) ضمن بيان مطلب فوق گفت:امير قلعه نويي سرمربي تيم ملي از من خواست تا مقررات اجرايي مسابقات از جمله مقررات داوري و انضباطي را براي بازيكنان تيم ملي تشريح كنم.من نيز اين دعوت را پذيرفتم و افتخار مي كنم كه خدمتي به فوتبال كشورم بكنم.

وي ادامه داد:من آخرين مقررات فدراسيون بين المللي فوتبال(فيفا) و تنبيهاتي را كه مي تواند براي اعضاي يك تيم درنظر گرفته شود،خلاصه نويسي كردم و آن را درقاب كتابچه اي به اعضاي تيم ملي دادم تا آنان با آشنايي بيشر با قوانين انضباطي فوتبال وارد بازي هاي آسيايي بشوند.

شاه حسيني افزود:برخي از قوانين را هم كه به تفسير نياز داشت،در نشستي با اعضاي تيم ملي براي آنان توضيح دادم.

رئيس كميته انضباظي فدراسيون فوتبال در پايان گفت:اين كميته آمادگي دارد در صورت درخواست هريك از باشگاه هاي فوتبال، كتابچه مذكور را در اختيار آنها قرار دهد و كلاس هاي توجيهي را براي آنان برگزار كند.همچنين از آنجا كه آموزش قوانين از سنين پايين، تاثيرگذارتر است، آماده هستيم آخرين مقررات فدراسيون بين المللي فوتبال(فيفا) را به تيم هاي ملي نوجوانان،جوانان و اميد ايران آموزش دهيم.

منبع : خبرگزاری کتاب ایران

قربان شما
    شاهین

آخر فروم باز apoosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من ما خیلی شانس داریم. تنها اگه این مربی گند نزنه یه چیزی می شیم...

آخر فروم باز chovalier's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

ایران خیلی خوب بازی می‌کنه، ولی مشکلش اینه که قدرت تمام کنندگی (به اصطلاح Finishing) مهاجمان خوب نیست. توی همین بازی با جامائیکا، دفعات بسیاری بود که عنایتی و خطیبی موقعیت از دست دادن. حالا درسته که هردو گل هم زدند، اما خب همه حریفها که مثل تیم ب جامائیکا نیستند، مثلا ما قراره در بین تیمهای بزرگی نظیر استرالیا و ژاپن به رقابت بپردازیم.

ضمنا از علی جان (chovalier) هم بابت خبر ممنونم.

خواهش می کنم بابک جون
    دقیقا صحبت هات رو تایید می کنم ... ضمنا به نظر من ایران بدون مهاجم و دروازه بان خوب اصلا نمی تونه موفق باشه ... به نظر توی خط حمله موفق نیستیم

آخر فروم باز behnam_roli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یه عنایتی داریم مرده خور
    حالادرسته خطیبی گند زد ولی عنایتی گلزنه
    با این که پرسپولیسی ام ولی هم از عنایتی و هم از قلعه نوعی دفاع میکنم

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

چی شد مگر نمیخواستن به عرفان الروم تابعیت ایران بدهند؟
    اگر میشد وحید هاشمیان و الروم زوج خوبی میشدن

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

10 آيا شكايت استقلال نتيجه ميدهد؟

تيم استقلال تهران كه از بازي هاي آسيايي محروم شد در پي شكايتي به دادگاه Afc اعتراض خود را به همه نشان داد . گرچه اين دادگاه تيم استقلال را فاقد صلاحيت دانست، درنتيجه استقلال شكايت خود را به آخرين اميد خود يعني دادگاه عالي سوئيس برد. دادگاه عالي سوئيس استقلال را تاييد صلاحيت كرد، در حال حاضر استقلال منتظر راي دادگاه Afc است . استقلال تهران درصورت راه نيافتن به بازي هاي آسيايي از دادگاه Afc درخواست غرامت دو مليون دلاري خواهد كرد . به اميد ورود به بازي هاي آسيايي.

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    با افتخار میگم خوزستان کهن

پيش فرض

بعید است حق رو بهش بدن...همه میدونن مقصر خود استقلال بود که اسامی رو با پست عادی فرستاد...دلیلشون خیلی مسخره بود

آخر فروم باز hamid_hitman47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    "هر جا باشیم شب نشینیم!"

پيش فرض

به نظر منم که مقصر خود باشگاه استقلال بود...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •