دوستان . سیستم من پنتیوم 4 . 2.8 فول . 512 رم- و گرافیک gforce 128 هست . میخوام ببینم ویستا رو ساپورت میکنه و اگه جواب مثبت هست کدوم ورژن رو . ؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید .
دوستان . سیستم من پنتیوم 4 . 2.8 فول . 512 رم- و گرافیک gforce 128 هست . میخوام ببینم ویستا رو ساپورت میکنه و اگه جواب مثبت هست کدوم ورژن رو . ؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید .
میتونی اجراش کنی.فقط اگه رمت 1گیگ بود بهتر بود.بهترین نسخه شم ultimate است که میتونی اجراش کنی.![]()
با سلام
دستت درد نکند واقعا کمک کرد.
سلام
این مشخصات سیستم منه :
CPU : Pentium 4 2.66GHz
RAM : 1.5 GB
V.G.A : XFX nVidia Geforce 7600 GT,256 MB
آیا ویستا رو سیستم من اجرا می شه؟ با گرافیک سه بعدیش که فکر نمی کنم مشکلی داشته باشه! ( با توجه به کارت گرافیکم! )
دوستاني كه ميخواهند بدانند آيا ويستا روي سيستم آنها نصب ميشود يا خير ،ميتوانند برنامه زير را دانلود كنند و پس از اجرا تمامي كمي و كسري سيستم را به شما ميگود و همچنين نوع ويستا را براي شما مشخص ميكند
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
÷ارسال یه ویندوز ویستا خریدم(همین موقع ها) بعد الان که اومدم نصبش کنم مراحل نصب تموم شده ولی آخرش تو قسمت اکتیویشن ازم ÷سورد می خواد یه ÷سوردی از تو فایل نت ÷د سی دی ÷یدا کردم و وارد می کنم ولی بعد از این مرحله که رد می شه می ره تو قسمتی شبیه وارد شدن به اکانت تو ایکس ÷ی( نوشته ادمینیستور و بعد ÷سورد می خواد) که ازم ÷سورد می خواد. چی کار کنم؟
من یک نرم افزار دارم که تایمر رستارت میکنه اگه یک روز از وقط دارید میتونید اجراش کنید و با یک کلید سیستم رو ریستارت کنید و دوباره 30 روز استفاده کنید
اگه کسی خواست پیغام بفرسته براش اپ کنم
سلام.
خوب اون قسمت ماله اینکه هنگام بالا امدن ویندوز اگر میخوا هی پسورد داشته باشه پسورد وارد کن اگر هم نمیخواهی جای پسورد را خالی بزار و next بزن.![]()
ولی مشکل اینه که این طوری گیر می کنه و اصلا جلو نمی ره
خوب ببین دوست عزیز شما گفتی 1 ساله پیش من سیدی ویندوز را خریدم.پس حتما ویندوز ویستا شما نسخه ی ازمایشی است.نسخه ی ازمایشی هم مشکلات زیاد داره.بنابر این پیشنهاد میکنم سیدی ویندوز نهایی رو بخرید که مشکل نداشته باشه.
سوال دیگه ای داشتی بپرس.
ممنون.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)