تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 59 از 1404 اولاول ... 949555657585960616263691091595591059 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

ZiNgA BuRgA's popstation استفاده میکنم،یه سرچ بزن پیدا میکنی.
    اون فولدر ها برای اجرای homebrew هستند،یعنی بازی هایی که از اینترنت میگیری و یه فایل EBoot.pbp توشون هست.تو خود بازی ها راهنما داره.
    قیمتو نمیدونم.
    کانه کامپیوتر،استند بای کارایی رو که داری انجام میدی نمیپرونه.
    دیگه سوالی نبود؟
    عزيز هرچه سريع تر این برنامه رو برام آپلود کن که تو سايتش ميگه Not Found

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

تو آخر منو مي كشي من خودم دو سه دفعه جلو چشم خودت دستگاهت رو روشن خاموش كردم !!!! بعدشم اون درصده باطري كه مي ده دقيق نيست اين يك دو بعدش طبيعيه باطري ازش كم بشه حتي اگه دستگاه خاموش باشه ! الان يه فيلم با موبايلم از پي اس پي خودم مي گيرم برات مي آپلودم ببيني!!!

موفق و پيروز باشيد

جاويد
    باشه عزيز.زبونتو گاز بگير.

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

ببين من الان دستگاهم خاموشه روشنش مي كنم بعدش دستگاه رو مي برم تو استند باي بعد درش مي آرم از استند باي و كامل خاموشش مي كنم به چراغ پاور هم دقت كن ! در ضمن اون دفترچه راهنماي PSP هم يه نگاه بكني خيلي خوبه خيلي چيزا ازش دستگيرت مي شه انگليسي خفنم نمي خواد واسه خوندنش ساده نوشته !

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق و پيروز باشيد

جاويد

داره خودمونی میشه sorenaex314's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اگه میخوای psp آرم sony رو نشون بده فقط کافیه بری تو reccovery قسمت configuration اونجا که نوشته skip sce logo رو disable کنی

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

سلام.طبق فيلمت جاويد جان من همون کارايی که تو کردی رو انجام دادم.اما مشکل اینجاست که اون آرم اول سونی رو دستگاه من به هيچ وجه نشون نميده.يه باز هم دستگاه رو رستور کردم اما باز هم درست نشد.مشکله ديگه اینه که وقتی دستگاه رو رشن ميکنم و دکمه r رو ميزنم وارد منوی ريکاوری نميشم.حتی اگر نگاهش دارم.کمک کنيد خيلی واجبه..
    من برنامه تبديل پلی استيشن 1 رو به پی اس پی دانلود کردم.همونی که معرفی کرده بوديد.1-نميدونم چطور ازش استفاده کنم.يه راهنما بنوسيد.2-برنامه پی اس پی ایردا رو هم دانلود کردم اما نميدونم کجا بايد بريزم تاز ازش استفاده کنم راهنمايی کنيد ..
    کامل باشه لطفا

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

سلام یه برنامه می خواستم که بتونم روی psp پسورد بگذارم اگه بدید ممنون
    ممنون میشم لینکش ماله سایت psp----- باشه ورژن دستگاه من 3.10 oe-a
    ممنون دوستان
    منم ميخوام ورژن دستگاه هم 3.40 OE هست

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

اگه میخوای psp آرم sony رو نشون بده فقط کافیه بری تو reccovery قسمت configuration اونجا که نوشته skip sce logo رو disable کنی
    عزيز من نميتونم وارد منوی ريکاوری بشم يعنی نميتونم بشم.کمک

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

من این پسورد چنج رو تقيير دادم اما برای روشن شدن ازم پسورد نميخواد.اگر برنامه ای هست معرفی کنيد. به بقيه سوالاتم هم کمک کنيد. هرچی دکمه آر رو نگاه ميدارم ،ميزنم،هرکاری ميکنم وارد منوی ريکاوری نميشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

عزيز من نميتونم وارد منوی ريکاوری بشم يعنی نميتونم بشم.کمک
    دوباره سلام.بعد از کلی زحمت تونستم برم تو ريکاوری.همونطور که گفته بودين ميخواستم برم تو قسمت مربوطه که موقعی که ضربدر رو ميزنم نوشته ها پاک ميشن و همون صفحه آبی کمرنگ ميمونه و کاری جز خاموش کردن برام نميزاره چيکار کنم؟

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

سلام.طبق فيلمت جاويد جان من همون کارايی که تو کردی رو انجام دادم.اما مشکل اینجاست که اون آرم اول سونی رو دستگاه من به هيچ وجه نشون نميده.يه باز هم دستگاه رو رستور کردم اما باز هم درست نشد.مشکله ديگه اینه که وقتی دستگاه رو رشن ميکنم و دکمه r رو ميزنم وارد منوی ريکاوری نميشم.حتی اگر نگاهش دارم.کمک کنيد خيلی واجبه..
    من برنامه تبديل پلی استيشن 1 رو به پی اس پی دانلود کردم.همونی که معرفی کرده بوديد.1-نميدونم چطور ازش استفاده کنم.يه راهنما بنوسيد.2-برنامه پی اس پی ایردا رو هم دانلود کردم اما نميدونم کجا بايد بريزم تاز ازش استفاده کنم راهنمايی کنيد ..
    کامل باشه لطفا
    منظورت از ري استو كردن psp چيه ؟ اگه آرم سوني هم نمي بيني تو ريكاوري دست بردي همون كاري كه sorenaex314 گفت انجام بدي مشكل حل مي شه و گرنه مشكل ديگه اي نمي تونه باشه . بعد تو كه تو ريكاوري نمي تونستي بري الان چجوري رفتي ؟! واسه رفتن تو منو ريكاوري وقتي دستگاه خاموشه r رو نگه داري بعد دكمه پاور رو بزني يه راست مي ره اون تو . اگه هم چيزي نديدي يعني صفحه سياه بود دكمه هست كه روشنايي صفحه رو كم زياد مي كنه اونو بزني صفحه رو مي بيني !

موفق و پيروز باشيد

جاويد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •