تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 796 از 827 اولاول ... 296696746786792793794795796797798799800806 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,951 به 7,960 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

آخر فروم باز R10MessiEtoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

آماده باشيد كه بارساي جديد در راه است

ستاره تازه وارد باشگاه بارسا كه هنوز رسما كارش را با آبي‌ و اناري‌ها آغاز نكرده مدعي است تيم جديدش براي فصل آينده رعب و وحشت را در سراسر اروپا حاكم مي‌كند.

تيه‌ري آنري مهاجم فرانسوي كاتالان‌ها كه دوشنبه شب گذشته در تست پزشكي نيوكمپ حاضر شده بود با موفقيت در اين مرحله قرارداد نهايي را به امضا رساند و اولين خريد تابستاني بارسلونا نام گرفت.
    آنري يك روز پس از عقد قرارداد در كنفرانس خبري حاضر شد و در خصوص تيم آينده‌اش به گفت‌وگو نشست.
    تيه‌ري اعتقاد دارد با وجود ستارگاني چون رونالدينيو، ليونل مسي و ساموئل اتوئو كه همگي حرفي براي گفتن در دنياي فوتبال دارند بارسا به قدرت برتر اروپا بدل خواهد شد و همه تيم‌ها را مجبور به تسليم مي‌كند.
    ملي‌پوش فرانسوي نيوكمپ در اين باره گفت: وقتي كه به ليست اسامي بارسا نگاهي بيندازيد و نام من را نيز در نظر بگيريد خواهيد ديد كه با تيم قدرتمند و ترس‌آوري مواجه هستيد. من به يك تيم فوق‌العاده ملحق شده‌ام و باعث افتخار است كه در لباس بارسا براي تيم خلق فرصت كرده و موفقيت كسب كنم. وقتي بازيكني وارد باشگاه جديد مي‌شود بايد به چيزهاي زيادي در تيم جديدش دقت كند و تجربه بيندوزد. من 29 سال دارم و تا 30 سالگي فرصت هست كه با زير و بم بارسا آشنا شوم.
    بايد با كاپيتان پويول صحبت كنم. همچنين اتوئو، رونالدينيو، اينيستا، ژاوي و بقيه را به صحبت و مذاكره دعوت مي‌كنم و از ستارگان كهنه‌كار باشگاه تجربه كسب مي‌كنم.
    آنري با يك مشكل جديد نيز مواجه است و آن هم زبان اسپانيايي است. او كه كاملا به زبان‌هاي انگليسي و فرانسوي تسلط دارد حال بايد براي فرا گرفتن زبان كاتالان‌ها به آب و آتش بزند.
    وي 8 سال در آرسنال بوده و يك سال قبل از آن نيز در يوونتوس توپ زده است. تفنگدار سابق باشگاه آرسنال در ادامه مي‌افزايد: براي من باعث افتخار است كه زبان اسپانيايي را ياد بگيرم چرا كه براي ايجاد ارتباط به اين زبان نياز دارم، نه تنها در رختكن بلكه در محاوره‌هاي روزمره نيز اسپانيولي گره‌گشا خواهد بود. مي‌خواهم سريع‌تر با فرهنگ اسپانيا و شهر محل اقامتم آشنا شوم.
    آنري در تلاش است كه از همان آغاز ورودش روحيه جنگندگي را در كليه اعضاي تيم تزريق كند.
    تيه‌ري همچنين گفت: به نظر من بارسا تنها تيمي است كه طي ساليان متمادي رويه بازي‌اش را تغيير نداده است. آبي و اناري‌ها شگفت‌آور عمل مي‌كنند و هميشه سعي دارند تهاجمي وارد عمل شوند و اين مسأله همان خواسته قلبي هواداران نيوكمپ است.
    بازيكن سابق توپچي‌ها اعتقاد دارد كه با وجود رونالدينيو، اتوئو، مسي و خود اين ستاره، كاتالان‌ها به قدرت برتر قاره سبز بدل مي‌شوند و فرصت هر گونه عرض اندام را از تيم‌هاي ديگر خواهند گرفت.
    وي در ادامه ابراز داشت: پيش از آنكه به بارسا بيايم، دقيقا مي‌دانستم كه چه چيزي مي‌خواهم. طبيعي است كه باشگاهي چون بارسلونا مهره‌هاي اين چنيني داشته باشد. البته تصميمات در خصوص انتخاب بازيكن براي تركيب اصلي برعهده خود سرمربي است. در باشگاهي چون بارسا كسي نمي‌تواند توقع داشته باشد كه حتما در پست مدنظرش عرض اندام كند. همه چيز در نيوكمپ تحت قوانين گروهي است و تكروي در اينجا جايي ندارد.
    اين صحبت‌ها همه نشان از تعهد بالاي تيه‌ري به نيوكمپ دارد. در كنفرانس خبري و اولين جلسه آشنايي او حدود 30 هزار هوادار جمع شده بودند كه اين رقم بسيار بيشتر از آن رقمي است كه در سال 2003 براي استقبال از رونالدينيو گردهم آمده بودند.
    كاتالان تازه وارد در پايان گفت: اين روز را ابدا فراموش نمي‌كنم به هر طرف كه نگاه مي‌كنم خيل جمعيت را مي‌بينم كه مشتاقانه گردهم آمده‌اند تا از من استقبال كنند.
    اين جمعيت همان هواداراني هستند كه تيم را هيچ گاه تنها نخواهند گذاشت. توقع نداشتم اين تعداد جمعيت تنها براي استقبال از من وقت بگذارند. در هر حال از همه ممنونم و به رقيبان اروپايي هشدار مي‌دهم كه كم كم به فكر بوده و قدرت خود را جمع كنند چرا كه بارساي جديد در راه است.

ایییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییینه!!!!

تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

سفر مدير ورزشي ميلان به برزيل براي مذاكره با "پاتو"
    لئوناردو، مدير ورزشي باشگاه ميلان براي امضاي قرارداد با آلكساندر پاتو، بازيكن نوجوان دي پورتو آله گره به برزيل سفر كرده است.

به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ لئوناردو قصد دارد پيش از مقامات چلسي پاتو 17 ساله را به خدمت بگيرد.
    به پاتو گفته شده است كه اگر به ميلان بيايد مي‌تواند مثل ديگر بازيكنان برزيلي اين باشگاه شكوفا شود و به روياي دوران كودكي‌اش يعني بازي و تمرين كردن در كنار رونالدو رنگ واقعيت ببخشد.
    با اين حال بزرگ ترين مانع بر سر انتقال پاتو به ميلان نداشتن پاسپورت اروپايي است.

كامورانزي" در آستانه تمديد قرارداد با يووه
    "مائورو كامورانزي" آماده تمديد قرارداد با مقامات باشگاه يوونتوس است.
    به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ هافبك ملي‌پوش و ايتاليايي يوونتوسي كه چند ماهي است در حال مذاكره با بينكونري‌ها براي تمديد قراردادش با آنهاست، اخيرا ابراز داشت كه در آستانه رسيدن به توافق قطعي براي امضاي قراردادي جديد با اين باشگاه است.
    كامورانزي در واكنش به تعريف و تمجيدهاي جوواني كوبولي گيگلي، رئيس يووه اظهار داشت: از رئيس يووه به خاطر گفتن آن الفاظ زيبا در مورد من سپاسگزاري کرده و اميدوارم به زودي قراردادم را با آنها تمديد كنم و پاسخ اين محبتشان به بهترين نحو در ميادن بدهم."

كلاسنيچ" قراردادش را با وردربرمن تمديد كرد
    "ايوان كلاسنيچ"، مهاجم كروات وردربرمن يك سال ديگر در اين تيم خواهد ماند.
    به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ مهاجم 27 ساله سفيد و سبزپوشان برمن كه اين فصل به خاطر مشكل كليه‌اش روزهاي سختي را گذارند، به رغم داشتن پيشنهادات گوناگون باز هم در برمن ماند.
    كلاسنيچ كه قراردادش را تا يك سال ديگر با وردربرمن تمديد كرده، در اين رابطه گفت: "از اينكه باز هم در برمن هستم احساس خوبي دارم. درباره شرايط فيزيكي‌ام هم بايد بگويم روز به روز بهتر مي‌شوم و مشكل خاصي ندارم."

یک چیزهایی هم در مورد لمپارد و دکو تو سایت گل نوسته بود چون دیکشنری ندارم چیزی نفهمیدم

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

R10MessiEtoo جان پس منظورت اسمایل بود
    اسمت مهدیه

آخر فروم باز ramyar.v's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    bavaria

پيش فرض

پيشنهاد 20 ميليارد تومانى‌ براى‌ تصاحب‌ پرسپوليس!

باورش‌ سخت‌ است‌ اما صحت‌ دارد. يک‌ مرد 38 - 37 ساله‌ که‌ از اين‌ به‌ بعد او را ابراموويچ‌ وطنى‌ مى‌خوانيم‌ با واسطه‌ يکى‌ از مديران‌ سابق‌ پرسپوليس‌ به‌ سازمان‌ تربيت‌بدنى‌ معرفى‌ شده‌ است. ابراموويچ‌ وطنى‌ قصد دارد پرسپوليس‌ و سهامش‌ را يکجا خريدارى‌ کند .او به‌ مسئولان‌ سازمان‌ 2 پيشنهاد ارايه‌ کرده‌ است. يکى‌ پرداخت‌ 10 ميليارد تومان‌ به‌ سازمان‌ و ديگرى‌ پرداخت‌ 10 ميليارد بدهى‌ گذشته‌ اين‌ تيم‌ يعنى‌ 20 ميليارد تومان‌ براى‌ کسى‌ که‌ بخواهد صاحب‌ پرسپوليس‌ باشد، هزينه‌ مى‌شود. سازمان‌ قصد دارد در صورت‌ نهايى‌ شدن‌ اين‌ پروژه‌ اقتصادى‌ 10 ميليارد تومان‌ را صرف‌ ساخت‌ ورزشگاه‌ پرسپوليس‌ کند. اگر دوست‌ داشته‌ باشيد طى‌ روزهاى‌ آينده‌ در مورد آقاى‌ ابراموويچ‌ وطنى‌ حرف‌هاى‌ زيادى‌ براى‌ گفتن‌ داريم‌ که‌ قطعاً‌ مورد توجهتان‌ قرار خواهد گرفت، ضمن‌ آنکه‌ آخرين‌ خبر حاکى‌ از آن‌ است‌ که‌ مسئولان‌ سازمان‌ از اين‌ پيشنهاد 20 ميليارد تومانى‌ استقبال‌ کرده‌اند.

تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض مياتوويچ دليل برکناري کاپلو را اعلام کرد

تيمش زيبا بازي نمي کرد
    علي استيلي
    پردراگ مياتوويچ دلايل برکناري فابيو کاپلو را اعلام کرد. مدير ورزشي رئال در عين حال گفت که هنوز سرمربي جديد اين تيم انتخاب نشده است. مياتوويچ در يک کنفرانس مطبوعاتي طولاني تنها دليلي که توانست براي اخراج مربي ايتاليايي بياورد اين بود که رئال کاپلو جذاب و هيجان انگيز بازي نمي کرد. «روز پنجشنبه جلسه هيات مديره برگزار و در اين جلسه تصميم هاي مهمي براي آينده اين باشگاه گرفته شد. من هم پيش از اين جلسه گزارش فصل پيش را آماده کردم و به آنها دادم. گزارشي همراه با جزئيات. اعضاي هيات مديره نيز پس از خواندن اين گزارش، مصمم شدند براي فصل بعد ديگر با کاپلو ادامه ندهند. البته اين تصميم بسيار دشواري بود. چون که فابيو واقعاً خوب کار کرد و نهايتاً قهرماني ليگ را هم به دست آورده بود. با وجود اين شخصاً تصور مي کنم تصميم درستي گرفته ايم. با وجود اين ما از فابيو تشکر خواهيم کرد براي همه چيزهايي که به ما داده است. او موفقيت بزرگي را به ما تقديم کرد، ولي پيش بيني ما اين است که او شخصي مناسب براي رسيدن به موفقيت هاي در پيش رو نبوده است.» مياتوويچ که در فينال ليگ قهرمانان اروپا در سال1998 تک گل قهرماني رئال مادريد را مقابل يوونتوس به ثمر رسانده و از اين لحاظ محبوبيتي بسيار زياد در ميان طرفداران رئال دارد، درباره ماجراي اخراج کاپلو توضيحاتش را چنين ادامه داد؛ «در سازمان هاي بزرگ مثل ما، شما بايد با توجه به شرايط رفتار کنيد. بله، فصل پيش من فکر کردم کاپلو گزينه مطلوبي براي ما است. پيش او رفتم، پيشنهاد دادم که پذيرفت. فصل گذشته هم با خوبي و بدي هايش با موفقيت و شيريني پايان يافت. بنابراين سياست ما در اين باره اشتباه نبوده. الان اما اوضاع به گونه اي ديگر شده و ما اهداف ديگري را مدنظر داريم.
    شرايط فرق کرده و ما بايد يک مسير ديگر را در پيش بگيريم. ضمن اينکه الان هم تصميم هيات مديره باشگاه برکناري فابيو بوده و من به ناچار تابع تصميم هاي آنها هستم. فراموش نکنيد که ما کل فصل گذشته و تمام کارهاي کاپلو را تجزيه و تحليل کرديم. او با تمام فشارهاي رواني فصل گذشته، ما را به قهرماني ليگ رساند.
    ولي فکر ما الان اين است که سال بعد همين موقع چند گام جلوتر باشيم. هر مربي دنبال برنامه خاص خودش است. ما اما دنبال کسي هستيم که در چند بعد ما را جلو ببرد و رشد دهد. مسلماً پيروزي هميشه برايمان مهم است، اما به خاطر تاريخ باشگاه ما بايد به دنبال نوع ديگري از فوتبال باشيم. بازي هاي رئال مادريد بايد مثل گذشته براي بيننده ها لذت بخش باشد.» پردراگ مياتوويچ در ادامه صحبت هايش به داستان هاي ده سال پيش رئال نيز اشاره کرد؛ «بگذاريد ماجراي ده سال پيش خودمان در مادريد را برايتان يادآوري کنم. ما قهرمان ليگ شده بوديم ولي فابيو کاپلو تصميم گرفت که به ميلان برگردد. رئال آن موقع مي دانست که چه کار بايد بکند. کسي را آورد که توانست قهرماني ليگ قهرمانان اروپا را هم به دست آورد. حالا هم فکر و سياست ما همين است. البته تصميم هايي مثل اخراج يک مربي موفق مثل کاپلو تصميم هاي بسيار سختي است. ما بايد کاري کنيم که جدايي کسي مثل کاپلو تاثيري روي آينده تيم نگذارد. ضمن اينکه تکرار مي کنم ما به دنبال ساختن تيمي هستيم که تهاجمي باشد و در عين حال تمام جام هاي ممکن را فتح کند. هميشه رفتن هر سرمربي تاثيري اندک بر کل مجموعه مي گذارد ولي هميشه در تاريخ رئال ديده ايم که رفتن بزرگ ترين مربيان هم باشگاه را به دردسر نينداخته است.»
    مياتوويچ در عين حال تاکيد کرد که آمدن برند شوستر به جاي کاپلو صددرصد نيست. کسي که هنوز با يک باشگاه ديگر غختافهف قرارداد دارد و شايد همين مساله مانع پيوستنش به رئال شود. «ما يک باشگاه «جنتلمن» هستيم و هيچ وقت اين اشتباه را نمي کنيم که با مربيان تحت قرارداد با باشگاه هاي ديگر مذاکره کنيم. بله مثل برند شوستر، مربيان ديگري هم هستند که مورد توجه ما هستند، ولي ما موظفيم به مربيان و باشگاه هاي ديگر احترام بگذاريم. وقتي که ما عقيده روشني در مورد يک نفر داريم و مشخص است که آن يک نفر مهم ترين کانديداي ما است، ديگر خود آن مربي بايد دست به کار شود و جلو بيايد. خوشبختانه ما الان وقت کافي براي انتخاب بهترين مربي را داريم. دنبال کسي هستيم که ما را در هر تورنمنتي قهرمان کند. الان هم چند نامزد مطرح هستند، ولي به احترام فابيو و آن مربيان نمي خواهم اسمي ازشان ببرم.
    شما خودتان مي دانيد مربيان زيادي هستند که دوست دارند رئال را تمرين دهند. بنابراين انتخاب يک سرمربي خوب کار خيلي سختي نيست. براي مثال کسي مثل برند شوستر ويژگي هاي مورد نياز ما را دارد. البته مي دانيم که الان با ختافه قرارداد دارد و مادامي که قرارداد داشته باشد ما وارد مذاکره با او نخواهيم شد. عجله اي هم نداريم.»مياتوويچ در عين حال يادآور شد که هنوز امکان تماس با کاپلو و اعلام خبر برکناري اش فراهم نشده است. «الان که دارم با شما حرف مي زنم، ايشان خبري ندارد. ما مي خواستيم خيلي زود به او اطلاع دهيم، ولي به دلايل فني نتوانستيم. چون فکر مي کنم در تمام مدتي که تلاش کرديم با او تماس بگيريم در هواپيما بود و داشت براي تعطيلات به تبت يا چين مي رفت. بنابراين به پسرش که وکيل پدرش هم هست زنگ زديم و خبر را اعلام کرديم. خودم در اولين فرصت ممکن با فابيو صحبت خواهم کرد.»
    پيش از کنفرانس مطبوعاتي مياتوويچ، فابيو کاپلو گفته بود که براي استراحت به تبت يا چين مي رود. ضمناً دن فابيو قبل از رفتن هشدار داده بود که در صورت برکناري از رئال، تمام خسارت مالي ممکن را از اين باشگاه مطالبه خواهد کرد. در همين حال، جانشين احتمالي کاپلو يعني برند شوستر آلماني هنوز وضعيت روشني ندارد. چندي پيش پس از درگيري لفظي شديد ميان مسوولان رئال و ختافه، دست اندرکاران رئال به شوستر خبر دادند که براي آمدن به رئال بايد از سمت فعلي اش در ختافه استعفا کند. شوستر اما از طرفي با مسوولان ختافه دوستي زيادي دارد و از طرف ديگر صددرصد اطمينان ندارد که انتخاب اول رئال خود اوست. بايد ديد شوستر نهايتاً براي رفتن به اين باشگاه بزرگ که به کاخ سفيد فوتبال معروف شده به دو سال خوب خود در ختافه و دوستانش در آنجا پشت خواهد کرد يا نه...

منبع؛ Goal

(خوشحالم که هنوز بین مسئولان تیمهای بزرگ بازی زیبا هم مهمه و فقط جام نیست که یک تیم رو محبوب نگه می داره به نظر من مسئولان رئال کار درستی کردند)

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

آماده باشيد كه بارساي جديد در راه است

ستاره تازه وارد باشگاه بارسا كه هنوز رسما كارش را با آبي‌ و اناري‌ها آغاز نكرده مدعي است تيم جديدش براي فصل آينده رعب و وحشت را در سراسر اروپا حاكم مي‌كند.

تيه‌ري آنري مهاجم فرانسوي كاتالان‌ها كه دوشنبه شب گذشته در تست پزشكي نيوكمپ حاضر شده بود با موفقيت در اين مرحله قرارداد نهايي را به امضا رساند و اولين خريد تابستاني بارسلونا نام گرفت.
    آنري يك روز پس از عقد قرارداد در كنفرانس خبري حاضر شد و در خصوص تيم آينده‌اش به گفت‌وگو نشست.
    تيه‌ري اعتقاد دارد با وجود ستارگاني چون رونالدينيو، ليونل مسي و ساموئل اتوئو كه همگي حرفي براي گفتن در دنياي فوتبال دارند بارسا به قدرت برتر اروپا بدل خواهد شد و همه تيم‌ها را مجبور به تسليم مي‌كند.
    ملي‌پوش فرانسوي نيوكمپ در اين باره گفت: وقتي كه به ليست اسامي بارسا نگاهي بيندازيد و نام من را نيز در نظر بگيريد خواهيد ديد كه با تيم قدرتمند و ترس‌آوري مواجه هستيد. من به يك تيم فوق‌العاده ملحق شده‌ام و باعث افتخار است كه در لباس بارسا براي تيم خلق فرصت كرده و موفقيت كسب كنم. وقتي بازيكني وارد باشگاه جديد مي‌شود بايد به چيزهاي زيادي در تيم جديدش دقت كند و تجربه بيندوزد. من 29 سال دارم و تا 30 سالگي فرصت هست كه با زير و بم بارسا آشنا شوم.
    بايد با كاپيتان پويول صحبت كنم. همچنين اتوئو، رونالدينيو، اينيستا، ژاوي و بقيه را به صحبت و مذاكره دعوت مي‌كنم و از ستارگان كهنه‌كار باشگاه تجربه كسب مي‌كنم.
    آنري با يك مشكل جديد نيز مواجه است و آن هم زبان اسپانيايي است. او كه كاملا به زبان‌هاي انگليسي و فرانسوي تسلط دارد حال بايد براي فرا گرفتن زبان كاتالان‌ها به آب و آتش بزند.
    وي 8 سال در آرسنال بوده و يك سال قبل از آن نيز در يوونتوس توپ زده است. تفنگدار سابق باشگاه آرسنال در ادامه مي‌افزايد: براي من باعث افتخار است كه زبان اسپانيايي را ياد بگيرم چرا كه براي ايجاد ارتباط به اين زبان نياز دارم، نه تنها در رختكن بلكه در محاوره‌هاي روزمره نيز اسپانيولي گره‌گشا خواهد بود. مي‌خواهم سريع‌تر با فرهنگ اسپانيا و شهر محل اقامتم آشنا شوم.
    آنري در تلاش است كه از همان آغاز ورودش روحيه جنگندگي را در كليه اعضاي تيم تزريق كند.
    تيه‌ري همچنين گفت: به نظر من بارسا تنها تيمي است كه طي ساليان متمادي رويه بازي‌اش را تغيير نداده است. آبي و اناري‌ها شگفت‌آور عمل مي‌كنند و هميشه سعي دارند تهاجمي وارد عمل شوند و اين مسأله همان خواسته قلبي هواداران نيوكمپ است.
    بازيكن سابق توپچي‌ها اعتقاد دارد كه با وجود رونالدينيو، اتوئو، مسي و خود اين ستاره، كاتالان‌ها به قدرت برتر قاره سبز بدل مي‌شوند و فرصت هر گونه عرض اندام را از تيم‌هاي ديگر خواهند گرفت.
    وي در ادامه ابراز داشت: پيش از آنكه به بارسا بيايم، دقيقا مي‌دانستم كه چه چيزي مي‌خواهم. طبيعي است كه باشگاهي چون بارسلونا مهره‌هاي اين چنيني داشته باشد. البته تصميمات در خصوص انتخاب بازيكن براي تركيب اصلي برعهده خود سرمربي است. در باشگاهي چون بارسا كسي نمي‌تواند توقع داشته باشد كه حتما در پست مدنظرش عرض اندام كند. همه چيز در نيوكمپ تحت قوانين گروهي است و تكروي در اينجا جايي ندارد.
    اين صحبت‌ها همه نشان از تعهد بالاي تيه‌ري به نيوكمپ دارد. در كنفرانس خبري و اولين جلسه آشنايي او حدود 30 هزار هوادار جمع شده بودند كه اين رقم بسيار بيشتر از آن رقمي است كه در سال 2003 براي استقبال از رونالدينيو گردهم آمده بودند.
    كاتالان تازه وارد در پايان گفت: اين روز را ابدا فراموش نمي‌كنم به هر طرف كه نگاه مي‌كنم خيل جمعيت را مي‌بينم كه مشتاقانه گردهم آمده‌اند تا از من استقبال كنند.
    اين جمعيت همان هواداراني هستند كه تيم را هيچ گاه تنها نخواهند گذاشت. توقع نداشتم اين تعداد جمعيت تنها براي استقبال از من وقت بگذارند. در هر حال از همه ممنونم و به رقيبان اروپايي هشدار مي‌دهم كه كم كم به فكر بوده و قدرت خود را جمع كنند چرا كه بارساي جديد در راه است.

ایییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییینه!!!!
    وای ی ی ی ی .. لرزه بر اندامم افتاد
    بزار برسه بعد شروع کنه به کری خواندن

آخر فروم باز ramyar.v's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    bavaria

پيش فرض

"افشين قطبي" يكبار ديگر تيتر نخست روزنامه‌هاي ورزشي ايران را به خود اختصاص داده است اما اين بار به عنوان سرمربي جديد تيم محبوب "پرسپوليس".

در حالي‌كه قطبي به‌عنوان كمك مربي تيم ملي فوتبال كره جنوبي ، خود را براي شركت در جام ملت‌هاي آسيا آماده مي‌كند، خبرهاي زيادي نيز در مورد سرمربي جديد تيم پرسپوليس تهران منتشر مي‌شود اما طبيعتا براساس اين گزارش‌ها از سوي هيات مديره باشگاه پرسپوليس، هنوز هيچ قراردادي امضا نشده است و همه خبرها مربوط به انتصاب افشين قطبي پس از جام ملت‌هاي آسياست.

بر همين اساس سايت ‪ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را با او ترتيب داده‌است كه در آن به نظر مي‌رسد در حال حاضر تمام توجه قطبي برروي تيم ملي كره است اما وي هميشه از تمايل خود براي خدمت به فوتبال ايران خبر داده است.

قطبي در اين مصاحبه نخواست هيچ‌گونه جزيياتي در مورد خبرهاي مربوط به مربيگري پرسپوليس بگويد.

متن مصاحبه به شرح زير است:
    س: اين روزها روزنامه‌هاي ايران مقالات بسياري در مورد حضور جنابعالي در پرسپوليس منتشر مي‌كنند. نظرتان در اين مورد چيست؟
    ج: منتسب كردن نام كسي به موفق‌ترين، قديمي‌ترين و بهترين باشگاه ايران مايه خوشحالي است.

س: نظر شمادر مورد خبرهاي مربوط به مربيگري پرسپوليس چيست؟ آيا اين پيشنهاد را پذيرفته‌ايد؟
    ج: در حال حاضر تمام توجه و انرژي من متوجه تيم ملي كره و جام ملت‌هاي آسياست.

س: پس يك سوال كلي تر مي‌پرسم. آيا تا كنون به مربيگري در ايران فكر كرده‌ايد؟
    ج: قبلا گفته‌ام كه معتقدم ايران مملو از استعدادهاي درخشان فوتبال در آسياست. فوتبال ايران با شرايط، ديدگاه، آموزش و رهبري مناسب مي‌تواند به اهداف بزرگي در سطح بين‌المللي ، باشگاهي و ملي دست پيدا كند. اميدوارم روزي اين فرصت را پيدا كنم كه به پيشرفت فوتبال ايران كمك كنم.

س: در مورد آمادگي تيم ملي كره براي جام ملت‌هاي آسيا سخن بگوييد. از چه زماني كادر مربيگري اين تيم رسما آمادگي براي جام ملت‌هاي آسيا را شروع كردند و اين تيم تاكنون چند مسابقه دوستانه انجام داده است؟
    ج: آمادگي اين تيم براي جام ملت‌هاي آسيا بلافاصه پس از جام جهاني ‪۲۰۰۶‬شروع شد. به ما مسووليت تيم ملي و هم تيم المپيك كره براي بازي‌هاي آسيايي، مرحله مقدماتي و پاياني جام ملت‌هاي آسيا و بازي‌هاي المپيك ‪۲۰۰۸‬ داده شد. تمامي مسابقاتي كه ما در اين راستا انجام داده‌ايم بخشي از آمادگي براي جام ملت‌هاي آسيا بوده است. در سال ‪۲۰۰۷‬ما در مجموع ‪۳‬مسابقه تداركاتي با تيم‌هاي ملي يونان، اروگوئه و هلند داشتيم و در هفته آينده دو مسابقه ديگر مقابل عراق و ازبكستان خواهيم داشت.

س: معيار شما براي انتخاب حريف براي يك مسابقه دوستانه چيست؟ ج: ما ترجيح مي‌دهيم با تيمهايي كه از نظر توانايي، فني، سازماندهي و تاكتيكي متفاوت هستند بازي كنيم چون اين امر به ارزيابي و پيشرفت تيم ما كمك مي‌كند. هميشه نگراني‌هاي مالي و مسائل مربوط به فدراسيون‌ها هم وجود دارد. اين چيزها خارج از كنترل ما مربيان هستند. ما فقط مي‌توانيم فهرست مورد نظر خود را به اميد انتخاب يك حريف خود در زمان مناسب ارايه دهيم.

س: وظيفه شما به عنوان كمك مربي تيم ملي كره چيست؟ و اينكه برخي رسانه‌هاي ايران گزارش داده‌اند كه شما دستيار دوم "پيم وربيك" هستي. لطفا توضيح بدهيد.

ج: وظايف من حمايت از سرمربي در تمامي مسايل تكنيكي و موارد مربوط به مديريت تيم از جمله انتخاب بازيكنان، ارزيابي حريفان، آماده كردن جلسات تمريني، آمادگي براي هر مسابقه و غيره است. من دستيار اول سرمربي تيم ملي كره هستم. روش مربيگري پيم وربيك در ايجاد يك كادر مربيگري هماهنگ موثر بوده است.

س: شما دو تجربه جام جهاني با تيم ملي كره را داريد اما اولين بار است كه در جام ملت‌هاي آسيا شركت مي‌كنيد. چه تفاوتي بين آمادگي براي جام جهاني و آمادگي براي جام ملت‌هاي آسيا وجود دارد؟
    ج: روش ما براي همه مسابقات يكسان بوده است. انتخاب بهترين بازيكنان، ايجاد جوي پيروزي جويانه و بهبود آمادگي بازيكنان در هر جلسه تمريني و مسابقه تداركاتي. با وجود اين، هر رقابتي خصوصيات خودش را دارد.

س: همانند دوره گذشته جام ملت‌هاي آسيا، يكبار ديگر اين فرصت براي ايران و كره وجود دارد كه در مرحله يك چهارم نهايي با هم ديدار كنند. نظر شما در اين‌باره چيست؟

ج: اميدوارم اين اتفاق در فينال روي دهد. از نظر من رويارويي دو تيم هميشه يك مسابقه خاص خواهد بود!

س: فكر مي‌كنيد چه تيم‌هايي به نيمه نهايي جام ملت‌هاي آسيا راه پيدا كنند؟
    ج: به نظر من ايران، عربستان، استراليا، ژاپن و كره جنوبي مي‌توانند به قهرماني برسند. اين پنج تيم توانايي و تجربه قهرمان شدن را دارند. در فوتبال هميشه شگفتي وجود دارد. هميشه يكي از تيم‌هاي ميزبان شانس اين را دارد كه به نيمه نهايي برسد.

افشين قطبي با توجه به اينكه در هفت سال گذشته با سه مربي بزرگ هلندي همكاري كرده است، شانس زيادي دارد تا سمت‌هاي خوبي در فوتبال آسيا داشته باشد.

مربيگري پرسپوليس شايد سخت‌ترين كار در فوتبال ايران است. در شش فصل گذشته "پروين" دو بار، دو آلماني، يك هلندي، يك كروات و يك ترك هدايت اين تيم را بر عهده گرفته‌اند.

در تمامي موارد هر مربي نتوانست بيشتر از يك فصل دوام بياورد. در همين زمان، ما همچنين شاهد تغييرات سالانه در سمت مديرعاملي اين باشگاه هم بوده‌ايم.

پرسپوليس شش سال است كه هيچ قهرماني كسب نكرده است. بسياري از هواداران و بازيكنان اين تيم و همچنين رسانه‌ها منتظرند تا يك سرمربي جديد با ايده‌هاي جديد در سمت مربيگري اين تيم ببيند. قطبي مي‌تواند چنين كسي باشد.

قطبي هميشه براي كار در فوتبال ايران ابراز تمايل كرده است. اما بايد ببينيم آيا زمان مناسب براي حضور او در ايران رسيده است. با وجود اين آنچه مسلم است اينكه قطبي گزينه اصلي براي مربيگري محبوب‌ترين باشگاه ايران است.
    Last edited by ramyar.v; 30-06-2007 at 21:07.

تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض فوتبال جهان

وای ی ی ی ی .. لرزه بر اندامم افتاد
    بزار برسه بعد شروع کنه به کری خواندن
    من با شما به عنوان طرفدار رئال صحبت می کنم یا چلسی؟ اگر رئاله که وضعیتش مشخصه بارسا با این تیم کاملش فرصتی برای تیمهای دیگه باقی نمی گذاره
    -----------------------------------------------
    "تورس" با 5/26 ميليون پوند در ليورپول
    مقامات باشگاه ليورپول در آستانه امضاي قراردادي 5/26 ميليون پوندي با "فرناندو تورس"، مهاجم اتلتيكومادريد هستند.
    به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ با توافق مسئولان ليورپول و اتلتيكومادريد در مورد پيوستن تورس به جمع سرخپوشان آنفيلد، ديه‌گو فورلان كه به تازگي از ويارئال به اتلتيكو منتقل شده، مي‌تواند جايگزين خوبي براي تورس شود.
    به احتمال فراوان لوئيس گارسيا نيز براساس قراردادي به ارزش 5/4 ميليون پوند از ليورپول به اين تيم اسپانيايي ملحق خواهد شد، اما اگر اين مهاجم نيز از رفتن به ليگ فوتبال كشورش سرباز زند، قرارداد تورس با سرخپوشان فسخ خواهد شد.
    سران آنفيلد اميدوارند طي چند روز آينده قرارداد خود با تورس را كامل كنند.
    از آنجايي كه طرف اسپانيايي طي بيانيه‌اي تاييد كرده است كه با فورلان مهاجم، اسبق منچستريونايتد قراردادي 4 ساله و به ارزش 2/14 ميليون امضا كرده، ترديدي وجود ندارد كه تورس به زودي به ليگ برتر منتقل شود.

شوستر مادريدي خواهد شد
    "آنخل تورس"، رئيس باشگاه ختافه به خاطر پيوستن "برند شوستر"، سرمربي آلماني تيمش به رئال مادريد از ادامه همكاري با وي صرف نظر خواهد كرد.
    به گزارش سرويس فوتبال جهان ايپنا؛ تورس در مصاحبه‌اي با خبرنگاران درباره شوستر گفت: "من و شوستر دوستان خوبي براي يكديگر هستيم و دوست ندارم او را وادار به انجام كاري كنم كه مايل به انجام آن نيست. بنابراين به او گفتم مي‌تواند هر طور كه مايل است تصميم‌گيري كند و در صورت مذاكره در اين مورد ما ظرف دو دقيقه به نتيجه خواهيم رسيد."
    تورس تاكيد كرد: "شوستر تا دريافت پيشنهاد رسمي مقامات برنابئو سرمربي ختافه خواهد ماند."
    او در ادامه افزود: "ما از چهارشنبه گذشته تاكنون منتظر تلفن سران كهكشاني‌ها نشسته‌ايم و بعد از اين نيز اين كار را خواهيم كرد. شوستر مجاز است هر كجا كه مايل است، برود و مشكلي با پايان قراردادمان با وي نداريم."
    گفتني است؛ از اواسط فصل گذشته لاليگا رامون کالدرون، رئيس باشگاه رئال مادريد که به نظر از عملکرد و رفتار فابيو کاپلو، سرمربي ايتاليايي تيمش ناراضي بود، صحبت هايي در خصوص دعوت از برند شوستر بر زبان آورده بود اما تنها مشکل موجود اين بود که سران ختافه به پايان دادن به قراردادشان با اين سرمربي آلماني تن درنمي دادند.
    (با پول همه چیز حله!)

روزنتال" راهي نيوكاسل شد
    "ديويد روزنتال"، مدافع مياني پاري سن ژرمن با عقد قراردادي 4 ساله راهي نيوكاسل شد.
    به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ مدافع ملي‌پوش اهل چك پاري سن ژرمن در ازاي 3/4 ميليون يورو به جزيره منتقل شد تا فصل بعد در جمع زاغها توپ بزند و با پيراهن نيوكاسل به كار خود ادامه دهد.
    قرارداد اين مدافع 26 ساله با تيم جديدش تا سي‌ام ژوئن 2011 اعتبار دارد و يكي از بازيكناني بود كه بورسيا دورتموند هم قصد داشت با خريد وي جايگزين مناسبي براي مستلدري كه راهي رئال مادريد شده، يافته باشند.

مورينيو: "ناني"‌در منچستريونايتد موفق خواهد شد
    "خوزه مورينيو"، سرمربي پرتغالي چلسي معتقد است هم وطنش ناني كارنامه درخشاني را در منچستريونايتد خواهد داشت.
    به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ مورينيو در مورد ناني، هافبك سابق پورتو كه به تازگي از اين تيم پرتغالي به منچستريونايتد منتقل شده، اظهار داشت: "آنقدر اين بازيكن ارزنده را مي‌شناسم كه مي‌توانم به جرات بگويم كه او فوتباليستي با استعداد و با شرايط بدني فوق‌العاده است.
    ناني شانس آورد كه دوران حرفه‌اي‌اش را در تيم اول اسپورتينگ ليسبون آغاز كرد و مطمئنم كه در كنار شياطين سرخ عملكرد خوبي را به نمايش خواهد گذاشت."

ليورپول، "پاچكو" را از بارسلونا ربود
    مقامات باشگاه ليورپول زودتر از همتايانشان در بارسلونا با دني پاچكو، يكي از با آتيه‌ترين بازيكنان نوجوان كاتالان‌ها قرارداد حرفه‌اي امضا كردند.
    به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ پاچكو 16 ساله به خاطر امضاي قراردادي 3 ساله با سرخپوشان آنفيلد از شانس بازي در تيم اول بارسلونا صرفنظر كرد و به پيشنهاد آنها پاسخ منفي داد.
    "گارسيا پيمينتا"، سرمربي تيم نوجوانان بارسلونا که شخصا پاچکو را به اين باشگاه وارد كرده، در مصاحبه‌اي درباره وي گفت: "او مهاجمي جوان اما فوق‌ العاده بود و جزو برترين گلزنان ما به شمار مي‌رفت. بنابراين رفتن وي به آنفيلد خلا بزرگي را در تيم ايجاد خواهد كرد، اما ديگر كار از كار گذشته است و ليورپولي‌ها موفق شدند او را به طور ناگهاني و غيرمنتظره از چنگ ما دربياورند."
    (ای دزدا! خودشون بلد نیستند بازیکن بسازند مال تیمهای دیگه رو می قابند )

"ته وز"‌بر سر دو راهي منچستريونايتد و آرسنال
    مقامات باشگاه آرسنال قصد دارند براي به خدمت‌گيري "كارلوس ته وز"، مهاجم وستهام روي دست همتايانشان در منچستريونايتد بلند شوند.
    به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ "آرسن ونگر"، سرمربي توپچي‌ها مي‌خواهد مهاجم آرژانتيني چكشي‌ها را كه كمك كرد اين تيم در فصل اخير از خطر سقوط از ليگ برتر نجات پيدا كند، جايگزين "تيه ري آنري"، كاپيتان و مهاجم كليدي سابق تيمش كند كه هفته گذشته به بارسا پيوست.
    يكي از نزديكان ته وز درباره وي گفت: "آرسنال جزو متقاضيان سرسخت امضاي قرارداد با ته‌وز است. چنانچه اين بازيكن مايل به ماندن در ليگ برتر باشد، بين منچستريونايتد و آرسنال يكي را انتخاب مي كند."
    گفتني است آرسنال خواهان امضاي قراردادي قرضي و يك ساله با ته وز است و مي‌تواند بابت حقوق و همچنين حق ثبت اين بازيكن ارزنده مبلغ 9 ميليون پوند هزينه كند.
    با اين حال آنها نمي‌تواند با وي قراردادي قطعي به ارزش 28 ميليون پوند به امضا برسانند.

مورينيو: نمي‌خواهم تا 70 سالگي سرمربي باشم
    "خوزه مورينيو"، سرمربي چلسي فاش كرد كه تا پيش از رسيدن به سن 60 سالگي از دنياي فوتبال خداحافظي خواهد كرد.
    به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ سرمربي 44 ساله آبي‌هاي لندن كه فعلا قصد ندارد از سمت خود در اين باشگاه كناره‌گيري كند، در مصاحبه‌اي با خبرنگاران در مورد برنامه‌اي كه براي زمان بازنشستگي‌اش انديشيده، گفت: "به همسرم قول داده‌ام كه مثل سرالكس فرگوسن، سرمربي منچستريونايتد تا سن 70 سالگي در حرفه سرمربيگري فعاليت نداشته باشم. برهمين اساس تا قبل از 60 سالگي خود را بازنشسته خواهم كرد، اما فعلا به اين موضوع فكر نمي‌ كنم زيرا هنوز كارهاي زيادي مانده كه مي‌توانم در اين عرصه انجام دهم."
    با آنكه در فصل گذتشته ابهامات بسياري در مورد آينده مورينيو در استمفوردبريج وجود داشت، اما او مصمم به حفظ سمتش در اين باشگاه است و قصد ندارد به تيم ديگري ملحق شود.
    او در ادامه افزود: "مطبوعات حداقل 14 سرمربي را به عنوان جانشين من در چلسي معرفي كردند، اما من هنوز در اين باشگاه هستم و قصد ندارم جايي بروم."
    مورينيو با ابراز اينكه دوست دارد روزي سرمربي تيم ملي پرتغال شود و فكر مي‌كند رسيدن به اين هدف امري گريزناپذير است، تصريح كرد: "دوست دارم روزي سرمربي تيم ملي كشورم شوم و معتقدم كه سرانجام روزي فرا خواهد رسيد كه فدراسيون فوتبال پرتغال از من دعوت مي‌كند كه اين پست را بپذيرم. اين جريان اجتناب‌ناپذير است و حتما رخ خواهد داد."
    سرمربي موفق آبي‌هاي لندن ضمن تكذيب اين شايعه كه مي خواهد مدير فوتبال اين باشگاه شود، در پايان اظهار داشت: "نه تنها علاقه‌اي به پست مديريت در فوتبال ندارم، بلكه نمي‌خواهم كارشناس فوتبال و يا حتي مدير يك باشگاه شوم و دوست دارم پس از پايان دوران سرمربيگري‌ام به طور كامل از دنياي فوتبال دور باشم."

اشتوتگارتي‌ها از مقامات يووه گله‌مند هستند
    مقامات اشتوتگارت از اصرار يوونتوس مبني بر جذب "مايرا" و "گومز" بازيكنان اين تيم سخت برآشفته‌اند.
    به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ بينكونري‌ها سخت اصرار دارند تا فرناندو مايرا، كاپيتان اشتوتگارت و ماريو گومز، مهاجم ارزنده اين تيم را راهي تورين كنند؛ به همين منظور با اين بازيكنان كه هنوز قراردادشان با باشگاه تمام نشده، مستقيما وارد مذاكره شده‌اند.
    همين موضوع باعث شده تا مسئولان تيم آلماني عصباني شوند. هورست هلت، مدير اين باشگاه در اين باره گفت: "اين رفتار ايتاليايي‌ها اصلا قابل قبول نيست. آنها با بازيكنان ارزنده ما وارد مذاكره شده‌اند و مي‌ خواهند با اغفال آنها باعث بر هم ريختگي تيم شوند. اگر در برخوردهايشان تجديدنظر نكنند، حتما از آنها به فيفا شكايت خواهيم كرد."

مدافع تيم ملي پرتغال در راه ولفسبورگ
    "ريكاردو كاستا"، ‌مدافع ملي‌پوش پورتو در ازاي 4 ميليون يورو قرار است جانشين هوفلند، رئيس خط دفاعي گرگ‌ها شود.
    به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ با جدايي "كوين هوفلند"‌، مدافع با تجربه ولفسبورگ از اين تيم مسئولان گرگ‌ها درصدد يافتن جايگزين مناسبي براي او بودند كه بالاخره ريكاردو كاستا، مدافع 26 ساله تيم ملي پرتغال و باشگاه پورتو اين كشور را گزينه‌اي مناسب يافتند.
    صحبت‌هاي اوليه انجام شده و فقط جزييات اين قرارداد مانده است.
    كاستا در ازاي 4 ميليون يورو راهي آلمان خواهد شد تا بعد از حضور در تست پزشكي ولفسبورگ به اردوي آماد‌ه‌سازي اين تيم در اتريش بپيوندد.

كاناوارو" در اسپانيا مي‌ماند
    مدير برنامه‌هاي "فابيو كاناوارو"‌، مدافع ايتاليايي رئال مادريد اعلام كرد كه موكلش قصد دارد فصل آينده در اسپانيا بماند.
    به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ "گاتانو فدله"، مدير برنامه‌هاي مرد سال فوتبال جهان در گفت‌وگويي با وب سايت آفاريتالياني اظهار داشت: "فكر نمي‌كنم اخراج كاپلو آينده كاناوارو را تغيير دهد و دليلي هم براي اين مسئله نمي‌بينم.
    اين دو مقوله كاملا جدا از هم هستند. البته كاناوارو علاقه زيادي به سرمربي‌اش داشت و كاپلو بود كه او را به رئال دعوت كرد. اخيرا مقاله‌ها و اخبار مطبوعات را مطالعه كرده‌ام و در خصوص اخراج كاپلو و تمايلش براي ادامه با كهكشاني‌ها چيزهاي زيادي خواندم. كاپلو دوست داشت در كنار رئال مادريد در ليگ قهرمانان بدرخشد، اما هيچ فرصتي به او ارايه نشد."

روبينيو: از اخراج "كاپلو" متعجب نشدم
    "روبينيو" برزيلي اظهار داشت كه ابدا از اخراج "فابيو كاپلو"، ‌سرمربي سابق رئال مادريد متعجب نشده است.
    به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ به رغم اعتراض هواداران در خصوص اخراج سرمربي كه پس از 4 سال اولين عنوان قهرماني را براي كهكشاني‌ها به ارمغان آورده بود، سران رئال تصميم گرفتند كه جايگاهي براي دن فابيو در برنامه‌هاي آتي باشگاه اختصاص ندهند.
    روبينيو در خصوص اخراج سرمربي ايتاليايي گفت: "اين تغيير و تحولات كاملا عادي و طبيعي است. هنوز نمي‌دانم که آيا مقامات باشگاه براي كاپلو جانشيني يافته‌اند يا خير.
    بايد به خاطر داشت كه اخراج سرمربي تنها تصميم يك نفر نبوده بلكه كل اعضاي كادر اجرايي در بركناري فابيو سهيم بودند."

تلاش حيرت‌انگيز ليورپول براي جذب هاينزه
    مقامات باشگاه ليورپول قصد دارند براي به خدمت‌گيري "گابريل هاينزه" مدافع منچستريونايتد تلاش كنند.
    به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ و به نقل از ديلي ميل، مسوولان سرخپوشان آنفيلد مي‌خواهند با ارائه پيشنهادي بالاتر از 6 ميليون پوند از رئال مادريد پيشي بگيرند و زودتر از آنها با ستاره آرژانتيني خط دفاع شياطين سرخ قرارداد همكاري به امضا برسانند.
    با آنكه شانس كهكشاني‌ ها براي تصاحب هاينزه بيشتر از يوونتوس است اما از آنجايي كه اين بازيكن ارزنده با امضاي قرارداد با آنفيلد مي‌تواند در ليگ برتر بماند، شانس ليورپول براي پيروزي در اين رقابت بيشتر است.
    با آنكه رافائل بنيتس سرمربي سرخپوشان به شدت علاقه‌مند به امضاي قرارداد با هاينزه است اما گفته مي‌شود سران يونايتد مايل به فروختن وي به يكي از رقبايش سرسختشان در ليگ برتر نيستند.

درهاي رئال مادريد به روي "ره يس" باز است
    "خوسه آنتونيو ره يس"، بازيكن كناري آرسنال ممكن است قرارداد قرضي‌اش با رئال مادريد را قطعي كند.
    به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ به نظر مي‌رسد كه ره يس با زدن 2 گل براي رئال در آخرين روز از مسابقات لاليگا كه باعث پيروزي 3 بر يك اين تيم مقابل مايوركا و ثبت اولين قهرماني كهكشاني ها‌ از سال 2003 تاكنون شد، پس از پايان قرارداد قرضي‌اش با قوهاي سفيد در برنابئو بماند.
    "پجا مياتوويچ"، مدير ورزشي رئال در مصاحبه‌اي با خبرنگاران درباره اين ملي‌پوش اسپانيايي تيمش اظهار داشت: "ره يس به ما كمك كرد تا قهرمان ليگ شويم. او بازيكن فوق‌العاده‌اي است و اين احتمال وجود دارد كه در كنار ما بماند."

آنچلوتي به دنبال جذب "پاتو"
    "كارلو آنچلوتي" سرمربي ميلان از علاقه‌اش به بازي "آلسكاندر پاتو" ملي‌پوش نوجوان دي پورتو آلگره خبر داد.
    به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ از پاتو 17 ساله كه يكي از بازيكنان مدنظر مقامات چلسي است و قهرماني كوپا ليبرتادورس و جام جهاني فصل گذشته اين دوره را در كارنامه دارد، به عنوان كاكاي آينده نام برده مي‌شود.
    آنچلوتي در اين باره اين بازيكن با آتيه گفت: پاتو بازيكني بسيار جوان است اما ما تنها باشگاه مطرحي نيستيم كه به دنبال تصاحب اين بازيكن هستيم.
    خيلي‌ها از وي به عنوان كاكاي آينده ياد مي‌كنند اما بهتر است زياد در مورد وي غلو نكنيم.

تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

دروگبا: فعلا نمي‌توانم با چلسي قرارداد تمديد كنم
    "ديديه دروگبا" مهاجم چلسي با ابراز اينكه نمي‌داند فصل آينده در استمفوردبريج خواهد ماند يا خير مقامات آبي‌هاي لندن را شوكه كرد.
    به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ ستاره 29 ساله و ساحل عاجي خط حمله چلسي در مصاحبه‌اي با روزنامه سان درباره آينده‌اش در اين باشگاه گفت: از من پرسيده مي‌شود كه آيا پس از تعطيلات به چلسي باز خواهم گشت؟ بايد بگويم ممكن است اما هر وقت كه آماده شدم.
    عاشق ليگ انگليس هستم و عجله‌اي براي ترك اين ليگ ندارم.
    اما نمي‌توانم از همين الان بگويم كه فصل آينده نيز در ليگ برتر خواهم ماند يا خير من در كنار چلسي به سختي تلاش كردم و خوشحال مي‌شدم در كنار اين تيم ليگ قهرمانان اروپا را نيز به دست مي‌آوردم با اين حال بهتر است ببنيم در آينده چه اتفاقي رخ خواهد داد.
    دروگبا كه 33 گل را در بازي‌هاي فصل گذشته آبي‌ها به ثبت رساند هنوز در مورد ماندن در چلسي يا ترك اين باشگاه به مقصد ليگ ايتاليا يا اسپانيا تصميم نگرفته است. او در ادامه افزود: من در سخت‌ ترين دوراهي دوران حرفه‌اي‌ام قرار دارم. و هنوز نمي‌دانم بايد در استمفوردبريج بمانم يا بايد از اين جا بروم؟
    اما دوست دارم به ليگي جديد بروم و فوتبال خارج از جزيره را نيز تجربه كنم.

يوونتوس: ساراگوسا بايد قيمت "ميليتو"‌را كاهش دهند
    "جوواني كوبولي گيگلي" رئيس باشگاه يوونتوس فاش كرد چنانچه مقامات رئال ساراگوسا خواهان فروش گابي ميليتو به آنها باشند بايد قيمت وي را كاهش دهند.
    به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ گابولي گيگلي در مصاحبه‌اي با خبرنگاران در مورد ميليتو گفت: ما به يك مدافع مياني نياز داريم. بر همين اساس در مورد ميليتو با مسوولان ساراگوسا وارد مذاكره شده‌ايم اما فاصله بسياري ميان مبلغ مورد نظر ما و قيمتي كه آنها براي اين بازيكن تعيين كرده‌اند وجود دارد.
    بنابراين تا آنها قيمت را كاهش ندهند ما نمي‌توانيم با ميليتو قرارداد امضا كنيم.

مذاكره رسمي مقامات نيوكاسل با "ادميلسون"
    مقامات باشگاه نيوكاسل يونايتد براي به خدمت گيري "ادميلسون" مدافع بارسلونا با همتايانشان در نيوكمپ وارد مذاكرات رسمي شدند.
    به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ سام آلارديس، سرمربي تون‌ها با هدف امضاي قرارداد با ستاره برزيلي خط دفاع آبي و اناري‌پوشان كه قهرماني جام جهاني را در كارنامه دارد به بارسلونا سفر كرده است.
    پس از اينكه "خووان لاپروتا" رئيس بارسا مجوز مذاكره مسوولان نيوكاسل با اين بازيكن ارزنده را صادر كرد، پسر فردي شفرد مدير و استعدادياب ارشد زاغ‌ها نيز به آلادريس پيوستند.
    به رغم اينكه ادميلسون يك سال ديگر با بارسا قرارداد دارد اما آنها مطمئن هستند مي‌توانند فري را به بهايي اندك خريداري كنند و به مرسي سايد ببرند.

لمپارد پیشنهاد چلسی را رد کرد
    فرانک لمپارد پیشنهاد باشگاه چلسی مبنی بر دریافت بیشترین دستمزد هفتگی را نپذیرفت.
    به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیوز آو ذ ورلد، هافبک میانی تیم فوتبال چلسی چنانچه پیشنهاد مسئولان استمفورد بریج را می پذیرفت رکورد دریافت بیشترین دستمزد هفتگی باشگاه چلسی را از آن خود می کرد. در حال حاضر میشاییل بالاک و آندری شوچنکو با دریافت دستمزد هفتگی 121 هزار پوند، بیشترین دستمزد را در میان بازیکنان چلسی دریافت می کنند.
    برپایه این گزارش، درحالی که تنها 40 روز به آغاز رقابت های فصل جدید لیگ برتر باقی مانده ، لمپارد از پذیرفتن پیشنهاد جدید مسئولان چلسی سر باز زده و با توجه به اینکه کلودیو رانیه ری سرمربی پیشین چلسی و حال حاضر یوونتوس نسبت به جذب او ابراز علاقه کرده، شائبه حضور این بازیکن در دل آلپی افزایش پیدا کرده است.

مالودا بر سر دو راهي چلسي و ليورپول
    خبرگزاري فارس: هافبك تيم ملي فرانسه و عضو تيم ---- از دو تيم انگليسي چلسي و ليورپول انگليس پيشنهاد دريافت كرده است.
    به گزارش خبرگزاري فارس، اين بازيكن 27 ساله به روزنامه فرانسوي "‌له پروگس "‌ گفت: در حال حاضر دو تيم چلسي و ليورپول مرا مي خواهند و مشغول بررسي شرايط هستم.
    وي افزود: هنوز در اين باره تصميم مشخصي نگرفته ام؛ ‌اما ترجيح مي دهم به چلسي بروم، چراكه با مورينيو(سرمربي چلسي) صحبت كرده ام و حمايت كامل او را دارم.
    وي افزود: بي شك از ---- جدا مي شوم و اين مسئله را به اطلاع مديران باشگاه رسانده ام.
    بر اساس گزارش منابع خبري، باشگاه ---- براي فروش اين بازيكن مبلغ 17 ميليون پوند را در نظر گرفته است.
    اين تيم چندي پيش "‌اريك ابيدال " را به تيم بارسلونا اسپانيا منتقل كرد.

آرسنال براي جذب اتوئو اقدام مي كند
    خبرگزاري فارس: مسئولان باشگاه آرسنال انگليس قصد به خدمت گيري مهاجم كامروني تيم فوتبال بارسلونا اسپانيا را دارند.
    به گزارش خبرگزاري فارس، روزنامه سان انگليس در گزارشي نوشت، باشگاه آرسنال كه دو هفته قبل تيه ري هانري را به بارسلونا داد،‌ مي كوشد ساموئل اتوئو را به عنوان بازيكن جانشين جذب كند.
    در ادامه اين گزارش آمده است: باشگاه آرسنال به خريد مهاجمي همانند اتوئو نياز دارد؛ زيرا بعد از فروش هانري، بدون فوق ستاره شده است.
    هنگام انتقال هانري به بارسلونا،‌ مقامات باشگاه آرسنال تمايل خويش را براي بخدمت گيري اتوئو اعلام كردند و حال مي كوشند اين بازيكن را جذب كنند.
    بر طبق اين گزارش، مهاجم كامروني با حضور هانري در بارسلونا ‌تمايلي براي ادامه حضور در نيوكمپ نداشته و اين مساله مي تواند انتقالش را به تيمي ديگر از جمله آرسنال تسريع بخشد.
    آرسن ونگر، سرمربي فرانسوي آرسنال علاقه زيادي به نوع بازي اتوئو دارد و از مديران باشگاه خواسته تا اين بازيكن را بخدمت گيرند.
    روزنامه سان به اين نكته اشاره كرده است كه باشگاه انگليسي طي روزهاي آتي پيشنهادي خيره كننده بالغ بر20 ميليون پوند براي جذب مهاجم كامروني به باشگاه بارسلونا ارائه خواهد كرد.

(کجای 20 میلیون پوند خیره کننده اس؟!! عمری دادا)

تلاش هاي ميلان براي جذب شوچنكو ادامه دارد
    خبرگزاري فارس: ‌رئيس باشگاه آث ميلان ايتاليا از ادامه تلاش ها براي بازگرداندن مهاجم اوكرايني به سن سيرو خبر داد. به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، سيلويو برلوسكوني در گفت و گو با روزنامه "‌گازته دلو اسپرت " ايتاليا اظهار داشت: باشگاه ميلان دست از تلاش براي جذب شوچنكو بر نداشته است.
    وي گفت: بازار شايعات عليه ما گسترده شده و برخي عنوان مي كنند، ميلان از فكر خريد شوچنكو منصرف شده است؛ اما بازيكن شماره يك من كماكان آندره شوچنكو است.
    برلوسكوني افزود: رومن آبراموويچ،‌ رئيس باشگاه چلسي براي فروش اين مهاجم پول زيادي طلب مي كند.
    وي تصريح كرد: شوچنكو براي پيوستن به ميلان مشكلي ندارد و مطمئنم بهترين بازيكن براي بازي در كنار رونالدو است.
    رئيس باشگاه ميلان خاطرنشان ساخت: در صورتي كه اين انتقال انجام نشود،‌ براي جذب آدريانو،‌ مهاجم تيم اينترميلان تلاش خواهيم كرد.

رئال تولدو را براي جانشيني كاسياس مي‌خواهد
    خبرگزاري فارس: فرانچسكو تولدو، ‌دروازه‌بان تيم فوتبال ايتاليا احتمال دارد به رئال مادريد اسپانيا ملحق شود.
    به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، باشگاه رئال مادريد قصد دارد براي ايگر كاسياس، ‌دروازه‌بان شماره يك تيمش ‌جانشين شايسته‌اي استخدام كند.
    رئالي ها براي اين منظور در قدم نخست تولدو ‌را در نظر گرفته اند.
    اين باشگاه از زمانيكه ديگو لوپز، ‌دروازه بان شماره دو خود را به خاطر انتقال به تيم رئال مادريد از دست داده،‌ سخت در تكاپوي يافتن دروازه بان ذخيره مطمئني است.
    پاسكولين، ‌مدير برنامه‌هاي دروازه‌بان سابق تيم ملي ايتاليا تاييد كرد، باشگاه رئال تماس ها و مذاكرات اوليه‌اي با اين دروازه‌بان 35 ساله را برقرار ساخته است.
    پاسكولين گفت: تولدو در تيم اينتر ميلان ايتاليا نيز بعد از جوليو سزار، دروازه بان دوم تيم محسوب مي شود. اگر او بعد از شش سال حضور در اينتر، ‌اين تيم را ترك كند، ‌در آنصورت ميلان خود با مشكل دروازه بان دوم روبرو مي شود كه اين نيز براي انتقال تولدو به رئال،‌ايجاد دشواري مي كند.

فورلان از ويارئال به آتليتكو مادريد مي‌رود

خبرگزاري فارس: ديگو فورلان، ‌مهاجم تيم فوتبال اروگوئه،‌ تيم ويارئال اسپانيا را ترك كرده و به اتلتيكو مادريد مي‌پيوندد.
    به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، اين مهاجم اروگوئه‌اي اعلام كرد، از عضويت ويا رئال خارج شده؛ اما فوتبال اسپانيا را ترك نكرده است چرا كه به تيم آتليتكو مادريد مي پيوندد.
    در پي انتشار اظهارات فورلان، منابع خبري عنوان كردند، مهاجم اروگوئه‌اي كه در سال 2005 حتي در آستانه انتقال به تيم سويا قرار گرفته بود، ‌بابت انتقالش بايستي 21 ميليون يورو بپردازد.
    پس از خروج فورلان،‌ احتمال انتقال فرناندو تورس از اتلتيكو مادريد قوت گرفته زيرا گفته مي شود راه تيم انگليسي ليورپول را در پيش‌ خواهد گرفت.

رئال مادريد به امرسون رضايت‌نامه مي‌دهد

خبرگزاري فارس: باشگاه رئال مادريد اسپانيا به امرسون اعلام كرد، به اين بازيكن رضايت نامه مي‌دهد.
    به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، امرسون كه آگاه شده در آينده نقش كليدي در رئال مادريد نخواهد داشت،‌ در پي ترك اين تيم است.
    بعد از برخي مذاكرات، باشگاه رئال به ‌گيلمار ولوس‌، ‌مدير برنامه هاي امرسون اطلاع داد اين باشگاه رضايت نامه اين بازيكن را حاضر كرده است.
    ولوس گفت:‌ رئال به ما اطلاع داده به بهترين نحو ممكن رضايت نامه امرسون را در اختيارش قرار مي دهد.
    در مورد اين هافبك 31 ساله گفته مي شود، وي مذاكرات پنهاني با باشگاه آث ميلان ايتاليا داشته است؛ اما آدريانو گالياني، ‌نايب رئيس باشگاه ميلان اين اواخر اظهار داشت باشگاهش خيال ندارد براي فصل بعد هافبك استخدام كند.

پورتسموت خواهان حضور ماكله له شد

خبرگزاري فارس: بازيكن فرانسوي تيم فوتبال چلسي انگليس از تيم پورتسموث پيشنهاد بازي دريافت كرد.
    به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، كلود ماكله له كه يك فصل ديگر با تيم چلسي قرارداد دارد،‌ از سوي مسئولان تيم پورتسموت انگليس نيز پيشنهاد بازي دريافت كرد.
    اين در حالي است كه وي از ابتداي فصل نقل و انتقالات با پيشنهاد از سوي تيم هاي ويا رئال اسپانيا و پاري سن ژرمن فرانسه روبرو شده است.
    ماكله له كه براي ترك چلسي از خود تمايل زيادي نشان مي دهد، ‌اظهار داشت پيشنهاد تيم پورتسموت را بررسي مي كند.
    وي به دليل اختلافات با خوزه مورينيو،‌ مربي پرتغالي چلسي،‌ مايل به ترك اين تيم لندني است.

گالياني: كاسانو را به آث ميلان مي آوريم
    خبرگزاري فارس: نايب رئيس باشگاه آث ميلان ابراز اميدواري كرد كه براي فصل‌ آينده آنتونيو كاسانو براي روسونري ها بازي كند.
    به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت فوتبال ايتاليا، مسئولان تيم فوتبال آث ميلان علاقه زيادي به آنتونيو كاسانو دارند و مذاكرات مقدماتي براي انتقال وي به تيم خود را آغاز كرده اند.
    آدريانو گالياني در اين زمينه تصريح كرد: با احترام به تمامي تيم ها، براي جذب رونالدينييو و ساموئل اتوئو به مسئولان تيم بارسلونا پيشنهادمان را ارائه كرديم؛ اما آنها هيچ تمايلي به فروش ستاره هاي تيمشان ندارند.
    وي افزود: علاوه بر بازيكنان تيم بارسلونا قصد داشتيم با جلب رضايت مسئولان چلسي بار ديگر شوچنكو را به سن سيرو برگردانيم؛ اما با نارضايتي آنها اين اتفاق رخ نداد.
    گالياني تاكيد كرد: كاسانو بازيكني است كه به جذب وي تمايل داريم و دوست دارم در صورت توافق نهايي مهاجم ايتاليايي به ميلان ملحق شود.
    نايب رئيس باشگاه اظهار داشت: بدون شك كاسانو با انتقال به آث ميلان مي تواند بار ديگر توانايي هايش را در مسابقات كالچيو به نمايش بگذارد و در سن سيرو پيشرفت خواهد كرد.

لادروپ هدايت ختافه را به عهده مي گيرد

خبرگزاري فارس: باشگاه ختافه اسپانيا درصدد است مايكل لادروپ را به عنوان سرمربي استخدام كند.
    به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، باشگاه ختافه در صورتي كه برند شوستر، ‌مربي آلماني خود را به خاطر همكاري احتمالي با تيم رئال مادريد از دست دهد،‌ لادروپ را به عنوان جانشين استخدام خواهد كرد.
    اين مربي دانماركي اينك مورد توجه باشگاه "‌ركرتيوو ولوا" از ليگ اسپانيا نيز قرار دارد.
    گفته مي شود باشگاه ختافه اكنون منتظر است تا تكليف انتقال شوستر به تيم رئال مادريد مشخص شود و در نشستي مطبوعاتي، لادروپ را به عنوان سرمربي جديد معرفي كند.

سويا به دنبال جذب پديده تيم ملي جوانان آلمان

خبرگزاري فارس: فاتح رقابت هاي جام يوفا خواهان جذب پديده تيم ملي زير 21 ساله هاي آلمان شد.
    به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، باشگاه سويا اعلام كرد در پي جذب كوين بواتانگ، ‌عضو تيم هرتابرلين‌ و تيم ملي زير 21 ساله هاي آلمان است.
    براساس اين خبر مذاكرات ميان دو باشگاه سويا و هرتابرلين براي جذب اين بازيكن آغاز شده و پيش بيني مي شود به نتيجه برسد.
    بازيكن آلماني در اظهارات خويش از انتقال به فوتبال اسپانيا استقبال كرده است.
    اين بازيكن تا سال 2009 با هرتابرلين قرارداد دارد و باشگاه سويا براي جذب وي بايد رقمي بالغ بر 2 تا 3 ميليون يورو هزينه كند.

تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

امید روانخواه با استقلال تهران به توافق رسید

امید روانخواه هافبک جوان تیم فوتبال فجرسپاسی با مسئولان باشگاه استقلال به توافق رسید و بزودی قراردادی دو ساله را با این تیم به امضا می رساند.
    به گزارش خبرنگار مهر، در پی مذاکرات این هافبک جوان تیم فوتبال امید کشورمان با مسئولان باشگاه استقلال طرفین به توافق رسیدند تا وی قراردادی دو ساله را با آبی پوشان به امضا برساند.

مذاکرات نهایی در این زمینه انجام شده است و روانخواه پس از تسویه حساب با باشگاه فجرسپاسی طی هفته جاری با استقلال قرارداد می بندد.

او در فصل نخست همراهی خود با تیم فوتبال استقلال سقف قرارداد تعیین شده برای بازیکنان را دریافت می کند و در صورت ارائه بازی های قابل قبول رقم آن در فصل دوم افزایش خواهد یافت.

دبیرکل فدراسیون فوتبال در گفتگو با مهر : حتی یک ریال هم به غنا نمی دهیم / به فیفا شکایت کرده ایم
    مهدی محمدنبی تاکید کرد فدراسیون فوتبال ایران به دلیل خلف وعده غنایی ها حاضر نیست حتی یک ریال بابت حضور در تهران به آنها بپردازد.
    دبیرکل فدراسیون فوتبال که شب گذشته در مراسم بدرقه ملی پوشان فوتبال کشورمان با خبرنگار مهر گفتگو می کرد ضمن تایید خبر ارسال نامه فدراسیون فوتبال ایران به فیفا افزود : براساس قراردادی که با مسئولان فدراسیون فوتبال غنا داشتیم قرارمان این بود که تیم ملی این کشور با هشت بازیکن حاضر در جام جهانی خود به ایران بیاید که متاسفانه این اتفاق صورت نگرفت.
    مهدی محمدنبی ادامه داد: به همین خاطربا ارسال نامه ای به فدراسیون بین المللی فوتبال اعلام کردیم نه تنها 250 هزار دلار مورد نظرغنایی ها را به آنها نخواهیم داد بلکه خواهان دریافت غرامت از فدراسیون فوتبال ایران کشور نیزهستیم.
    نبی درپایان تصریح کرد: با شرایط موجود حتی یک ریال هم به غنایی ها نمی دهیم و به دنبال گرفتن حق فوتبال ایران از فدراسیون فوتبال این کشور هستیم.

یک دستگاه خودروی زانتیا پاداش قهرمانی ایران در آسیا
    در صورت قهرمانی تیم ملی فوتبال کشورمان در مسابقات جام ملت های آسیا به هریک از بازیکنان و مربیان این تیم یک خودروی زانتیا اهدا می شود.
    به گزارش خبرنگار مهر، رئیس سازمان تربیت بدنی درمراسم بدرقه تیم ملی فوتبال کشورمان به مسابقات جام ملت های آسیا به کلیه بازیکنان و مربیان این تیم وعده داد در صورت قهرمانی در این مسابقات به هریک از آنها یک خودروی زانتیا اهدا خواهد شد.
    وی با آرزوی توفیق تیم ملی فوتبال ایران در مسابقات جام ملت های آسیا از بازیکنان خواست با همت بالا پس از 32 سال قهرمانی را برای کشورمان به ارمغان بیاورند.
    این درحالیست که به تیم فوتسال کشورمان پس از قهرمانی در نهمین دوره مسابقات قهرمانی آسیا تنها 70 میلیون ریال پرداخت شد
    (ای مفخورا)

براي مذاكره با مسئولان ويگان و لسترسيتي
    كعبي دوشنبه ايران را ترك مي‌كند

خبرگزاري فارس: هافبك تيم ملي فوتبال براي مذاكره با مسئولان دو تيم انگليسي، روز دوشنبه ايران را ترك مي كند.
    به گزارش خبرگزاري فارس، قرار بود حسين كعبي روز جمعه براي مذاكره با مسئولان دو تيم ليگ برتري ويگان و دسته اولي لسترسيتي راهي انگليس شود؛ اما بنا به نظر كادر فني تيم ملي، سفر خود را به تعويق انداخت.
    مربيان از كعبي خواسته اند، تيم ملي را در ديدار دوستانه مقابل جامائيكا همراهي كند و پس از آن راهي انگليس شود.
    ديدار دوستانه مقابل جامائيكا ساعت 19 روز آينده در ورزشگاه آزادي برگزار مي‌شود.

عربشاهي در گفت و گو با فارس: پرسپوليس قرباني اهداف سياسي مديران كنوني مي‌شود

خبرگزاري فارس: بازيكن سابق تيم فوتبال پرسپوليس گفت: هدف مديران كنوني، رسيدن به اهداف سياسي و شركت در انتخابات آينده بود.
    ضيا عربشاهي در گفت و گو با خبرنگار فارس، اظهار داشت: اعضاي جديد هيئت مديره و مديرعامل باشگاه كه عضو شوراي شهر هستند، چگونه مي‌خواهند با وجود دغدغه هاي كاري فراوان اين شورا، به دنبال حل مشكلات پرسپوليس باشند؟ بايد قبول كرد هدف آنها از اين حضور به ورزش ارتباطي ندارد.
    وي ادامه داد: زمانيكه كاشاني عضو هيئت مديره شد، بارها اعلام كرد براي مديرعاملي نيامده است. بايد به آقايان بگوييم كه ديگر نمي‌توان مردم را توان فريب داد. از ابتدا هم مشخص بود مديرعامل مي شود و كسي چون استيلي نيز به كادر فني باز مي گردد.
    بازيكن سابق پرسپوليس با اشاره به معرفي افشين قطبي به عنوان سرمربي، تصريح كرد: مي خواهم بدانم حبيب كاشاني چه شناختي از قطبي دارد؟ مطمئن باشيد دست‌هايي در كار است و برخي واسطه‌ها در حال نابود كردن پرسپوليس هستند.
    وي با اشاره به حضور استيلي در كادر فني تاكيد كرد: باوجود حضور بسياري از پيشكسوتان تحصيلكرده و با تجربه، مربي شدن سابقه چنداني هم در تيم ندارد، عجيب است. البته با توجه به دوستي گذشته وي با مديرعامل جديد، قابل پيش بيني بود.
    عربشاهي اذعان داشت: كاشاني روزي آروزي گرفتن عكس يادگاري با امثال من، پروين، مايلي كهن، وطنخواه و... را داشت؛ اما امروز بايد كنار بمانيم تا سياسيون براي باشگاه ما تصميم بگيرند.
    وي خاطر نشان ساخت: متاسفانه آقايان باشگاه را پشتوانه‌اي براي اهداف سياسي آينده خود كرده و در اين بين پرسپوليس را قرباني مي‌كنند. بهتر است دست از سر تيم برداشته و اجازه دهند پرسپوليسي‌هاي واقعي برايش تصميم گيري كنند.

حميد نيك‌نفس خبر داد: احداث ورزشگاه اختصاصي باشگاه مس كرمان به سبك ورزشگاه‌هاي آلمان

خبرگزاري فارس: حميد نيك‌نفس گفت، براي احداث ورزشگاه اختصاصي باشگاه مس كرمان از ورزشگاه‌هاي بايرن مونيخ، هامبورگ آلمان و راپيدوين الگوبرداري خواهد شد.
    به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روابط عمومي اداره كل تربيت بدني كرمان، مديرعامل باشگاه مس اظهار داشت: در زمان برگزاري نمايشگاه اطلاعات ورزشي در مونيخ، گروهي از نمايندگان دفتر فني و هيئت مديره مس كرمان براي بررسي و الگوبرداري از امكانات سه باشگاه بايرن، هامبورگ و راپيدوين به آلمان سفر مي كنند.
    وي ادامه داد: دراين سفر مسئولان باشگاه مس كرمان، ضمن ملاقات با مديران سه باشگاه بايرن، هامبورگ و راپيدوين از ورزشگاه ها و امكانات اين سه باشگاه نيز ديدن خواهند كرد. در زمينه همكاري متقابل در بخش‌هاي ورزشي و عمراني بحث و گفت و گو خواهد شد.
    نيك نفس در مورد بازيكنان جديد تيم مس كرمان تاكيد كرد: روز شنبه قرارداد رسمي بازيكناني كه با باشگاه قرارداد داخلي امضا كرده اند، در هيئت فوتبال كرمان ثبت خواهد شد. سعي مي كنيم سه بازيكن ليگ برتري را به فهرست خود اضافه كنيم تا تمريناتمان با حضور نفرات كامل آغاز شود.
    وي اضافه كرد: اردوي داخلي ما در اردبيل برگزار مي شود؛ اما هنوز مكان دقيق اردوي خارج از ايران مشخص نشده است.
    مديرعامل مس كرمان در مورد آينده اين تيم تصريح كرد: اكنون تنظيم برنامه سه ساله اي براي تيم هستيم كه با حمايت كامل مديران كارخانه مس و اعضاي هيئت مديره، سعي مي كنيم به بهترين شكل اين برنامه را اجرايي كنيم.
    وي در مورد استخدام مربي خارجي براي هدايت تيم هاي پايه اظهار داشت: با اين موضوع مخالفت شد؛ اما ابوالرشيدي كه تجربه بالايي در فوتبال استان دارد را به عنوان مدير تيم‌هاي پايه انتخاب كرديم.
    نيك نفس گفت: با هماهنگي هايي كه با مسئولان كميته جوانان انجام داده ايم، قرار است بيداريان و نيكوليچ هر ماه يك جلسه آموزشي براي مربيان پايه مس برگزار كنند تا در جهت رشد و شكوفايي اين تيم ها قدم بلندي برداشته باشيم.

يك منبع آگاه در گفت و گو با فارس: بهمني هيچ سمتي در باشگاه استقلال ندارد

خبرگزاري فارس: يك منبع آگاه در سازمان تربيت بدني گفت: بهمني نزديك به دو ماه است به دليل گزارش نهادهاي نظارتي، سمتي در استقلال ندارد. اين منبع آگاه كه نخواست نامش فاش شود، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس عنوان كرد: اين فرد نزديك به 2 ماه است سمت رسمي در اين باشگاه تهراني ندارد.
    وي ادامه داد: باتوجه به گزارش‌هاي واصله از سوي نهادهاي نظارتي در مورد محمدرضا بهمني، وي ديگر صلاحيت فعاليت در باشگاه استقلال را ندارد؛ به همين دليل، نقشي در اين باشگاه نخواهد داشت.
    محمدرضا بهمني مدتي به عنوان بازرس مجمع باشگاه استقلال تهران فعاليت داشت. با حضور هيئت مديره و مديرعامل جديد اين باشگاه، وي ديگر سمتي در اين مجموعه ندارد.
    خبرنگار خبرگزاري فارس تحقيقاتي را در مورد اين موضوع آغاز كرده است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •