من شنیدم با این گوشی نمیشه mms ارسال کرد . کسی در این مورد چیزی شنیده.
در ضمن این گوشی دومدل داره به قیمت های 600 و 500 دلاری.
من شنیدم با این گوشی نمیشه mms ارسال کرد . کسی در این مورد چیزی شنیده.
در ضمن این گوشی دومدل داره به قیمت های 600 و 500 دلاری.
احتمالا مال چینه چون کاملا کپیه!
fnترین چیزش اینه که با توجه به لمسی بودن صفحه نمایشی قسمت زیادی از گوشی اسیب پذیره. و صفحه تحت انواع وسایل آسیب زا قرار میگیره که اصلا چیزه مناسبی نیست.
قیمت این گوشی در آمریکا
با هارد 4 گیگ 480 دلار
با هارد 8 گیگ 580 دلار
در اینکه این گوشی یکسال دیگه وارد خاورمیانه میشه و تا اون موقع دیگه اون جزابیت رو نداره نمیتونیم به اپل خرده بگیریم چون خاورمیانه اصلا بازار مناسبی برای گوشیهای پیشرفته از نظر امکانات نرم افزاری و اینترنتی نیست و تنها گوشیهایی فروش قابل توجهی دارند که دوربینها ی بالا یا صدای بلند در اسپیکر داشته باشند.
در مورد mms هم این گوشی از این قابلیت ابتدایی به طور حتم پشتیبانی میکنه که البته در مشخصاتش هم ذکر شده.
برای اسیب پذیری هم در اطراف گوشی یک قاب فلزی تعبیه شده که کمی برانده است ودر زمین خوردن ها تا حدودی محافظت میکنه ولی باید کم کم به این سمت بریم که هر چه تکنولوژی پیشرفته بشه و به دنبال اون طرحها دارای انعطاف و جزابیت بیشتری بشن دیگه اون استحکام قبلی که در گوشیهایی مثل 3310 بود رو باید بیخیال شد.
Last edited by amir2011; 30-06-2007 at 15:36.
به نظر من که سر و صدای زیادی به پا کرده همین الان گوشی هایی هم رده اون تو بازار هست تازه شم سلیقه آمریکائیها انگار فرق میکنه مثلا گوشی های موتورولا رو نگاه کنید به نظر من که از لحاظ امکانات از گوشیهای نوکیا و سونی اریکسون خیلی ضعیفتره ام تو آمریکا پرفروشتر
کاشکی اف 700 بیاد ایران دیگه کسی اینو نخره . سامسونگ اف 700 قیمتش 800 دلار تازه drag & drop هم داره
این گوشی دل منو بردهخیلی نازه
![]()
منم همینطور البته اصلش نه این!![]()
اگه اين بتونه ما نمي تونيم!
فعلا كه mmsدر انحصار و اختيار ايرانسل و ما بايد حسرت بخوريم!
مگه این اصلش نیست؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)