من؟!
اسم من على هستش.
من؟!
اسم من على هستش.
چاکرتیم... آقا علی
actor جان 190000 دلار با گمرک و... هست بعدم این تو ایران هست یا باید برم سفارش بدم و کجا برم؟ بعدشم من بابام گفته بیشتر 180 ملیون بهت نمی دم بیشتر که در نمیاد ها؟
ما بيشتر امير جون!![]()
منم فرشاد .از همتون بیشتر کوچیک همتونم![]()
دوستان ما یه پیکان مدل 80 داریم ه با این اوضاع بنزین تصمیم گرفتیم بفروشیم.
انتخابمون هم پراید 141 و پزو روا هستش.
به نظرتون 141 بهتر نیست؟
اگه نظری دارین خوشحال میشم دریافت کنم.
عزت مزید
پیکان رو فعلا نفروش.
چون الان خیلی ارزونه. اگه میخواستی بفروشی باید قبلا میفروختی.ولی اگه هم میخوای بفروشی نظر خودته.
در مورد 141 و روا بستگی به استفاده شما داره. اگه یه خانواده هستید و فضا براتون مهمه و ایمنی هم همینطور خوب روا بهتره در غیر اینصورت 141 بهتره.
هر دو تا هم به نظر من زیبا ترین رنگشون نوک مدادی تیره هستش.حالا روا نقره ایش هم خوبه ولی 141 فقط نوک مدادی یا اگه باشه مشکی.
پژو روا از نظر توانايىهاى حركتى از 141 مسلما سرتره (و مصرفش هم بالاتر!). از نظر ظاهرى، به نظر من 141 قشنگتره!
141 سفيدش از دور مثل تويوتا كرولا مىمونه! سفيدش خوبه و رنگ پژش.
چرا زانتيا يهو 3 مليون گرون شد؟
دستت درد نکنه . واقعا جالب بود.
ولی ایا از یه منبع معتبر گرفتی؟؟؟
اگه اینا درست باشه واقعا ....
ولی پیکان و پاترول و جیپ و پاژن و دیگر خودرو ها به میزان عجیب کاهش قیمت داشته اند مثلا یه پاترول که تا 1 ماه پیش بهمون گفتن 9 میلیون میخریم حالا بردیم ببینم سهمیه بندی چقدر تاثیر داشته حتی 1 نفر نگفت 1 میلیون.
یا مثلا پیکان رو قبل از سهمیه بندی بردم گفتن 4.5 میلیون دیروز بردم تا ببینم چقدر متاثر شده گفتن 3.5 میلیون شاید بخرن.
به نظرم ادم بتونه به جای یه پفک 100 تومنی یه اهو بیابان بخره.
اگه بخوای یه کرانچی یا یه چیپس خانواده بخری میتونی یه پاترول تمیز بگیری. چون الان پاترول و اهو بیابان و پاژن رو کیلویی میفروشن به نان خشکی ها.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)