آماده باشيد كه بارساي جديد در راه است
ستاره تازه وارد باشگاه بارسا كه هنوز رسما كارش را با آبي و اناريها آغاز نكرده مدعي است تيم جديدش براي فصل آينده رعب و وحشت را در سراسر اروپا حاكم ميكند.
تيهري آنري مهاجم فرانسوي كاتالانها كه دوشنبه شب گذشته در تست پزشكي نيوكمپ حاضر شده بود با موفقيت در اين مرحله قرارداد نهايي را به امضا رساند و اولين خريد تابستاني بارسلونا نام گرفت.
آنري يك روز پس از عقد قرارداد در كنفرانس خبري حاضر شد و در خصوص تيم آيندهاش به گفتوگو نشست.
تيهري اعتقاد دارد با وجود ستارگاني چون رونالدينيو، ليونل مسي و ساموئل اتوئو كه همگي حرفي براي گفتن در دنياي فوتبال دارند بارسا به قدرت برتر اروپا بدل خواهد شد و همه تيمها را مجبور به تسليم ميكند.
مليپوش فرانسوي نيوكمپ در اين باره گفت: وقتي كه به ليست اسامي بارسا نگاهي بيندازيد و نام من را نيز در نظر بگيريد خواهيد ديد كه با تيم قدرتمند و ترسآوري مواجه هستيد. من به يك تيم فوقالعاده ملحق شدهام و باعث افتخار است كه در لباس بارسا براي تيم خلق فرصت كرده و موفقيت كسب كنم. وقتي بازيكني وارد باشگاه جديد ميشود بايد به چيزهاي زيادي در تيم جديدش دقت كند و تجربه بيندوزد. من 29 سال دارم و تا 30 سالگي فرصت هست كه با زير و بم بارسا آشنا شوم.
بايد با كاپيتان پويول صحبت كنم. همچنين اتوئو، رونالدينيو، اينيستا، ژاوي و بقيه را به صحبت و مذاكره دعوت ميكنم و از ستارگان كهنهكار باشگاه تجربه كسب ميكنم.
آنري با يك مشكل جديد نيز مواجه است و آن هم زبان اسپانيايي است. او كه كاملا به زبانهاي انگليسي و فرانسوي تسلط دارد حال بايد براي فرا گرفتن زبان كاتالانها به آب و آتش بزند.
وي 8 سال در آرسنال بوده و يك سال قبل از آن نيز در يوونتوس توپ زده است. تفنگدار سابق باشگاه آرسنال در ادامه ميافزايد: براي من باعث افتخار است كه زبان اسپانيايي را ياد بگيرم چرا كه براي ايجاد ارتباط به اين زبان نياز دارم، نه تنها در رختكن بلكه در محاورههاي روزمره نيز اسپانيولي گرهگشا خواهد بود. ميخواهم سريعتر با فرهنگ اسپانيا و شهر محل اقامتم آشنا شوم.
آنري در تلاش است كه از همان آغاز ورودش روحيه جنگندگي را در كليه اعضاي تيم تزريق كند.
تيهري همچنين گفت: به نظر من بارسا تنها تيمي است كه طي ساليان متمادي رويه بازياش را تغيير نداده است. آبي و اناريها شگفتآور عمل ميكنند و هميشه سعي دارند تهاجمي وارد عمل شوند و اين مسأله همان خواسته قلبي هواداران نيوكمپ است.
بازيكن سابق توپچيها اعتقاد دارد كه با وجود رونالدينيو، اتوئو، مسي و خود اين ستاره، كاتالانها به قدرت برتر قاره سبز بدل ميشوند و فرصت هر گونه عرض اندام را از تيمهاي ديگر خواهند گرفت.
وي در ادامه ابراز داشت: پيش از آنكه به بارسا بيايم، دقيقا ميدانستم كه چه چيزي ميخواهم. طبيعي است كه باشگاهي چون بارسلونا مهرههاي اين چنيني داشته باشد. البته تصميمات در خصوص انتخاب بازيكن براي تركيب اصلي برعهده خود سرمربي است. در باشگاهي چون بارسا كسي نميتواند توقع داشته باشد كه حتما در پست مدنظرش عرض اندام كند. همه چيز در نيوكمپ تحت قوانين گروهي است و تكروي در اينجا جايي ندارد.
اين صحبتها همه نشان از تعهد بالاي تيهري به نيوكمپ دارد. در كنفرانس خبري و اولين جلسه آشنايي او حدود 30 هزار هوادار جمع شده بودند كه اين رقم بسيار بيشتر از آن رقمي است كه در سال 2003 براي استقبال از رونالدينيو گردهم آمده بودند.
كاتالان تازه وارد در پايان گفت: اين روز را ابدا فراموش نميكنم به هر طرف كه نگاه ميكنم خيل جمعيت را ميبينم كه مشتاقانه گردهم آمدهاند تا از من استقبال كنند.
اين جمعيت همان هواداراني هستند كه تيم را هيچ گاه تنها نخواهند گذاشت. توقع نداشتم اين تعداد جمعيت تنها براي استقبال از من وقت بگذارند. در هر حال از همه ممنونم و به رقيبان اروپايي هشدار ميدهم كه كم كم به فكر بوده و قدرت خود را جمع كنند چرا كه بارساي جديد در راه است.
ایییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییینه!!!!

ضمناً دن فابيو قبل از رفتن هشدار داده بود که در صورت برکناري از رئال، تمام خسارت مالي ممکن را از اين باشگاه مطالبه خواهد کرد. در همين حال، جانشين احتمالي کاپلو يعني برند شوستر آلماني هنوز وضعيت روشني ندارد. چندي پيش پس از درگيري لفظي شديد ميان مسوولان رئال و ختافه، دست اندرکاران رئال به شوستر خبر دادند که براي آمدن به رئال بايد از سمت فعلي اش در ختافه استعفا کند. شوستر اما از طرفي با مسوولان ختافه دوستي زيادي دارد و از طرف ديگر صددرصد اطمينان ندارد که انتخاب اول رئال خود اوست. بايد ديد شوستر نهايتاً براي رفتن به اين باشگاه بزرگ که به کاخ سفيد فوتبال معروف شده به دو سال خوب خود در ختافه و دوستانش در آنجا پشت خواهد کرد يا نه...

بارسا با این تیم کاملش فرصتی برای تیمهای دیگه باقی نمی گذاره
)