تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 23 از 23

نام تاپيک: فرمت DivX

اگه نباشه جاش خالی می مونه ebru_gundes_206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

خواهش مي كنم...شما لطف داري !
    اينكه نسخه ي قديمش روي سيستم شما خوب كار نداده دليل نميشه كه شما بگي خوب نيست يا عاقلانه اينه استفاده نكني
    ببين من يك موقعي Dr.DivX رو روي يك سيستم قوي تست كردم چون تعريف زيادي ازش شنيده بودم اما كندي فوق العاده بالاش و اينكه با اجراي كنورتورش باز كردن پنجره هاي ويندوز هم برام مشكل بود من رو غرق حيرت كرد ضمن انكه كيفيت مطلوبي در نهايت نداد بمن
    اون هم كه لوگوي خودش رو مينداخته روي فيلم بخاطر اينه كه درست رجيستر نكرده بوديش يا كركش درست كار نداده
    من هم كنورتورهاي مختلفي رو تست كردم و از قديم توي همين فروم هم اگه جستجو كني 2 تا برنامه براي تبديل فرمت هاي تصويري پيشنهاد مي شدند يكي MPEG4 Direct Maker كه يك Player قدرتمند هم همراهشه و ديگري Video Convert Master كه البته من نسخه هاي قديمش رو بيشتر دوست دارم چون اندازه ي 30-40 GB فايل رو باهاش با كيفيت خوب Convert كردم
    ولي اين MPEG4 Direct Maker واقعا معركه هست هيچ فرمتي نيست كه از زير دستش در بره و قبول نكنه و كيفيت و سرعتش واقعا ميگم عاليه همه ي اينها يك طرف برنامه ي نويسي عالي و User Friendly و حجم باور نكردني كمتر از 4 مگش يك طرف
    کاملا تایید میشه من هم تا وقتی که درست رجیسترش نکرده بودم ازش راضی نبودم ولی از وقتی که رجیستر کردم خیلی عالی کار میکنه.
    من تا چند وقت پیش دی وی دی ها رو با Total Video Converter به DIVX تبدیل میکردم که همیشه بدون افت کیفیت و با حجم بالای یک گیگ تبدیل میکرد ولی این M4DM با همون کیفیت و زیر 700 مگ تبدیل میکنه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ebru_gundes_206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

در جواب شما :
    یه سوال دارم چرا دیگه اکثر DVD Player ها از DivX پشتیبانی می کنن؟
    آیا دلیلش این نیست که این فرمت در مقایسه با دیگر فرمت ها واسه مردم شناخته شده تر هست ؟ و قابل نصب و تبدیل و خواندن راحتتر ؟
    شما چندتا تو اینترنت فیلم می تونین پیدا کنین که با نرم افزاری که شما می گین تبدیل شده ؟
    اما من به تعدا موهای سرم (کچل نیستم!!) می تونم براتون فیلم Divx پیدا کنم فکر می کنین چه چیزی باعث اینا شده ؟؟
    به نظر من تکنولوژِی بهتر و کارها و تست های حرفه ای که روی این فرمت و دیگر فرمت ها انجام دادن باعث این شده
    البته من تجربه و سابقه ی MPG4 Maker از DivX بیشتر است
    تا اینجایی که من از گفته های شما متوجه شدم شما دوست عزیز فرمت DivX رو از فرمت MPEG4 کاملا جدا می دونید ، در صورتیکه DivX یک فرمت اینکدر برحسب MPEG4 می باشد و نه مستقل .

اگه نباشه جاش خالی می مونه ocz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

کاملا تایید میشه من هم تا وقتی که درست رجیسترش نکرده بودم ازش راضی نبودم ولی از وقتی که رجیستر کردم خیلی عالی کار میکنه.
    من تا چند وقت پیش دی وی دی ها رو با Total Video Converter به DIVX تبدیل میکردم که همیشه بدون افت کیفیت و با حجم بالای یک گیگ تبدیل میکرد ولی این M4DM با همون کیفیت و زیر 700 مگ تبدیل میکنه.
    سلام دوستان !
    فرمايش اين عزيزان تاييد ميشه
    من با بيشتر نسخه هاي اخير اين برنامه كار كرده ام اما اين نسخه ي آخر واقعا فوق العاده ساده تر و بسيار قدرتمند تر شده است
    توصيه مي كنم با توجه معروفيت بسيار بالا و از طرفي حجم كم و قدرت شايد بي نظير اين برنامه از دستش ندهيد .

سايت سازنده ي اين برنامه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دانلود آخرين نسخه تا اين لحظه
    MPEG4.Direct.Maker.5.6.0.Build.185
    3.6 MB
    کد:
    اين هم Pach براي كرك كردنش فقط ممكنست اين كرك در Win Xp SP2 درست بالا نيايد...(من از داخل Win Xp معمولي اقدام به كرك اين برنامه كه در Win Xp SP2 نصب شده بود كردم اما ممكنست روي سيستم شما نيازي به اينكار من نباشد)

PATCH
    100KB

کد:
    Last edited by ocz; 27-06-2007 at 19:42.

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •