تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: تغيير صفحه خانگي

داره خودمونی میشه ba_maram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض تغيير صفحه خانگي

با سلام
    در home page اكسپلورر يك سايت مزاحم نشسته كه حتي كليد هايuse current use deault use blankeرا غير قابل استفاده كرده(يعني اصلا خاموش است)
    اما سئوال من
    1 -در رجيستري مسير كامل آدرس هم پيج كجاست(از كجا مي توان از ريجستري هم پيج را عوض كرد)
    2- با چه نرم افزاري مي توان از شر اين اسپاي يا تروجان راحت شد اين را هم بگويم كه روي سيستم هم نورتن است هم نرم افزار اسپاي اسويپر هم تروجان ريموور ولي باز هم تشخيص نمي دهند
    يا حقپ

حـــــرفـه ای mpsjavad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ¤¤ بندرعباس ¤¤ ، ديار گرما ، شرجي و عشق

پيش فرض

با ســـلام ..

دوست عزيز با مرام جان پس از بسي كند و كاو در رجيستري موفق شدم محل كليد مخصوص براي عوض كردن صفحه Home Page رو پيدا كنم ... پس از رفتن به پنجره Run بنويس Regedit بعد به شاخه زير برو :

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main

بعد روي شاخه Main كليك كن در سمت راست محتويات اون به نمايش در مياد بر روي Start Page كليك دو ضرب كن و ادرس دلخواه خودت رو بده ... حتي ميتوني بنويسي about:blank تا با يك صفحه خالي كارت رو شروع كني .

شما ميتوني به جاي شاخه Main شاخه TypedURLs رو انتخاب كني و به این ترتیب در ستون سمت راست فهرست نشانی هایی که تایپ کردي رو ببیني ... و يكسري تغييرات ديگه كه از اسم كليد ها كاملا مشخص هست ..

در مورد سوال دومت بايد بگم كه دوستان نرم افزار هاي زيادي در اين رابطه معرفي كردن يكي از نرم افزار هاي خوب و مجاني Ad-aware هست . و Spy Sweeper و Trojan.Remover و ... كه البته شرط كاركرد درست اين مدل نرم افزارها به روز نگه داشتن اونها هست .. و هميشه يك نكته رو به خاطر داشته باش كه هميشه ويروس و تروجان نويس ها يك قدم از نرم افزارهاي تشخيص دهنده اون ها جلو تر هستن ........ و حرف اول و اخر رو در امنيت سيستم خود كاربرميزنه ...

موفق و سربلند باشي ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض مرسي

با تشکر از جواب شما
    ولی من روی سیستم هم اد ور را دارم هم آنتی اسپای
    ولی در هر صورت مجبور به تعویض ویندوز شدم چون دو سه روز هم فروم خراب بود جواب دیر رسید(از دست...)
    بازهم متشکر برای پاسخ شما
    یا حق

داره خودمونی میشه ba_maram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با تشکر از جواب شما
    ولی من روی سیستم هم اد ور را دارم هم آنتی اسپای
    ولی در هر صورت مجبور به تعویض ویندوز شدم چون دو سه روز هم فروم خراب بود جواب دیر رسید(از دست...)
    بازهم متشکر برای پاسخ شما
    راستی من در بالا با ایدی دیگه جواب دادم ببخشید
    یا حق

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •