تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 70 از 434 اولاول ... 206066676869707172737480120170 ... آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 4332

نام تاپيک: بحث و گفتگو ويژه خانم ها ||| ورود آقایان مـــمـــنـــوع |||

حـــــرفـه ای A r c h i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Dream Land

پيش فرض

سلام بچه ها - چه خبراست اینجا؟؟؟؟؟

در مورد رانندگی خانمها که والا چی بگم دیگه... خودم خانمم ولی بعضیا یک جوری رانندگی می کنند آدم دلش می خواد بزنه تو سرشون... مثلا از لاین 3 اتوبان با سرعت 20 کیلومتر بر ساعت... هر چی بوق چراق..تکونم نمی خورن..خب خودمون یک کاری می کنیم که بقیه پشت سرمون حرف در میارن دیگه... کلا 70 % خانمها به طور تابلویی خانومانه رانندگی می کنند. یعنی اینکه مثلا از دور هم ببینی از طرز سبقت گرفتن یا پیچیدن کاملا مشخصه که خانوم پشت ماشینه .

منم از آشنایی با شما خوشحالم.آره شروع کردم امروز پیش مشاور بودم
    رزیتا جان واسه کنکور قبول شدن متاسفانه اینترنت باید تعطیل بشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه •*´• pegah •´*•'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    neverland

پيش فرض

اينو هستم اساسي امان از اين اينترنت هر چي غذا سوزوندم سره همين اينترنته

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Dream Land

پيش فرض

اينو هستم اساسي امان از اين اينترنت هر چي غذا سوزوندم سره همين اينترنته
    نه تنها خسارت مالی ..بلکه خسارت جانی هم داره.... بی خوابی...کم خوابی... سر گیجه (به علت زیاد زل زدن تو صفحه مانیتور ) ..خمیازه کشیدن سر کار

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    neverland

پيش فرض

نه تنها خسارت مالی ..بلکه خسارت جانی هم داره.... بی خوابی...کم خوابی... سر گیجه (به علت زیاد زل زدن تو صفحه مانیتور ) ..خمیازه کشیدن سر کار
    اخ گفتي

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    neverland

پيش فرض

ميگم بچه ها حاضرين مرد بودين من كه بعيد ميدونم

آخر فروم باز AaVaA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    این روزا دنیا واسه من از خونمون کوچیکتره ...

پيش فرض

سلام بچه ها - چه خبراست اینجا؟؟؟؟؟

در مورد رانندگی خانمها که والا چی بگم دیگه... خودم خانمم ولی بعضیا یک جوری رانندگی می کنند آدم دلش می خواد بزنه تو سرشون... مثلا از لاین 3 اتوبان با سرعت 20 کیلومتر بر ساعت... هر چی بوق چراق..تکونم نمی خورن..خب خودمون یک کاری می کنیم که بقیه پشت سرمون حرف در میارن دیگه... کلا 70 % خانمها به طور تابلویی خانومانه رانندگی می کنند. یعنی اینکه مثلا از دور هم ببینی از طرز سبقت گرفتن یا پیچیدن کاملا مشخصه که خانوم پشت ماشینه
    .

آره خب این چیزا هست ولی یه خرده که رانندگی کنن راه می افتن!..این خیلی بده که مردا تا میبینن یه خانوم جلوشون بوق میزنن و اعصاب طرفو میریزن به هم..حالا اگه یه مرد بزنه ماشینو داغون کنه..راه یه ساعت بند بیاره چی؟هیچی یه اتفاق عادی ..بحثش گسترده اس دل پری دارم!!

اینو منم قبول دارم..منم از سال سوم دبیرستان تا آخر کنکور پزشکی آزاد کامپیوترو تعطیل کردم..و دوستای زیادی داشتم که اینترنتی بودن..بعد کنکور دیگه چون دانشجو هم شده بودم..دوستیمون قوی تر شد و اصلا از یکسال فعالیت کامپیوتری نداشتنم پشیمون نشدم!

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Dream Land

پيش فرض

.

آره خب این چیزا هست ولی یه خرده که رانندگی کنن راه می افتن!..این خیلی بده که مردا تا میبینن یه خانوم جلوشون بوق میزنن و اعصاب طرفو میریزن به هم..حالا اگه یه مرد بزنه ماشینو داغون کنه..راه یه ساعت بند بیاره چی؟هیچی یه اتفاق عادی ..بحثش گسترده اس دل پری دارم!!

اینو منم قبول دارم..منم از سال سوم دبیرستان تا آخر کنکور پزشکی آزاد کامپیوترو تعطیل کردم..و دوستای زیادی داشتم که اینترنتی بودن..بعد کنکور دیگه چون دانشجو هم شده بودم..دوستیمون قوی تر شد و اصلا از یکسال فعالیت کامپیوتری نداشتنم پشیمون نشدم!
    منم از رانندگی بسیار حق به جانب مردها دل پری دارم ..ولی خب اینجا راجع به خودمون بحث می کنیم... نه جنس مذکر
    والا اون موقع که ما کنکور دادیم .(80).تازه اینترنت اومده بود... به خاطر اینکه کنکور قبول شدم بابا برام مودم خرید که برم اینترنت بازی .منم ورودی بهمن بودم.. 6 ماه خودمو خفه کردم . خداییش خیالت راحت باشه اینترنت یک مزه دیگه ای می ده ..نه؟

حـــــرفـه ای karin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Far away from here

پيش فرض

سلام علیکم دوستان گرام
    یه عرض کوچولویی داشتم خدمتتون
    وقتی خودتون این جوری می گید و این جوری فکر می کنید چه توقعی دارید دیگران این جوری فکر نکنن و نگن؟
    من به شدت با دسته بندی افراد و اینکه بگیم اینا چون پسرن این جورین و اینا چون دخترن این جورین در خیلی مسائل مخالفم. یکیش هم رانندگی
    دست فرمون خوب داشتن و خوب رانندگی کردن هیچ ربطی به دختر بودن یا پسر بودن نداره ولی عرف و فرهنگ غالب جامعه، اعتماد به نفس افراد و باورهاشون رو به شدت تحت تاثیر قرار میده و همون سنتی که قبلا بحثش هم بود.
    در ضمن کار نیکو کردن از پر کردن است و هر کی بیشتر با ماشین بیرون بره و بیشتر رانندگی کنه و بیشتر تصادف کنه رانندگیش بهتر خواهد شد.
    مشکل اینه که خیلی از ما ها با پیش داوری به موضوع نگاه می کنیم
    مثلا بابای من با این همه دبدبه و کبکبه در طی 3 ماه گذشته 2 تا تصادف قشنگ داشت که هر دوتاش هم به خاطر رانندگی قشنگ خودش بود ولی هیشکی نیومد بگه تو که بلد نیستی رانندگی کنی چرا پشت فرمون می شینی یا مرد رو چه به رانندگی!
    اما اگه نصف اون تصادف ها رو من داشتم و مقصر من هم نبودم شروع می شد حرفا
    خوب می گفتی بابات می بردت یا حالا با تاکسی می رفتی یا دختر رو چه به رانندگی و از این جور حرفا
    بارها دیدم یه اتفاق یکسان در مورد یه دختر و یه پسر افتاده ولی اطرافیان گرانقدر! به این نتیجه رسیدن که در مورد پسره اشتباه از عوامل بیرونی بوده و در مورد دختره مشکل از شخص شخیص دختر خانوم.
    خلاصه اینکه هر جور فکر کنیم همون برامون اتفاق میافته و زندگی بر طبق افکار و اعتقاداتمون پیش می ره نه چیز دیگه
    می بینم که عرض کوچیکم یه کم طولانی شد

آخر فروم باز AaVaA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    این روزا دنیا واسه من از خونمون کوچیکتره ...

پيش فرض

من برای خودم نگران شدم..پستا چرا اینطوری میشه؟
    کو چرا پاک شد؟

آخر فروم باز mehraria's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

به به ميبينم كه اينجا فعال شده باز.
    ولي دوستان جديد اگر لطف کنن در حدي که ميتونند و مايل هستند خودشونا معرفي کنن خيلي بهتره تا بيشتر با هم اشنا بشيم
    راستي اوا جون ممنون از موضوع انتخابيت . به نظر من که رانندگي کردن تو ايران براي خانمها سخته چون هر چه قدرهم حرفه اي کار کني اخرش ميبيني يکي از ماشين كناري هوار ميکشه ابجي برو سبزيتا پاک کن و ..... . ولي با اين وجود من عاشق رانندگي هستم . و از 14 سالگي تحت تعليم بودم توسط بابا حالا بماند که چند بار بدون گواهينامه بيرون رفتم ولي خداييش تصادف و خراشيدگي تا حالا نداشتم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •