مرد:
سياوش قميشي
داريوش
ابي
زن:
هايده
سلام....
مردها ...
1- ویگن
2- داریوش
3- ابی
زنها
1-گوگوش
2-مرضیه
3- مرجان
البته خیلی های دیگم هستند کاش از هر جنسیت میتونستیم به هفت نفر رای بدیم.
سلام فقط من نمیدونم آخرش رایگیری چگونه انجام میشه .یعنی باید بشمارید ؟ :shock: :roll:
به نظر من
مرد:
سیاوش قمیشی
کامران و هومن
رضا صادقی
زن:
مرجان
====================================
جناب mahdi2005qomi مهدی عزیز یکی از بهترین اعضا انجمن هست شک نکن منظورم mehdi_best هست نظر سنجی که گذاشته هم مثل همه کارهاش توپه
اگر هم شما با خواننده خارج از ایران یا زن مشکل داری دلیلی نداره بیایی اینجا نظر بدی
====================================
در آخر هم این رو بگم که خواننده فقط سیاوش قمیشی
سلام
من براي اينكه اين تاپيك از روال عادي خارج نشه پست اضافه اينجا نمي دم. فقط خواستم از دوستان عزيز كه واقعا لطف كرده و روي اصول و بدون بحث هاي مختلف راي خود را اينجا داده اند تشكر كنم.
احتمالا امروز راي هايي كه تا به اين لحظه داده شده رو جمع بندي مي كنم و مي نويسم كه بدونيد تا اينجاي كار چه كساني بيشتر راي داشته اند. البته با يك نگاه كلي مي شه گفت كه سياوش قميشي بيشترين راي رو داشته احتمالا.
آقا ماهي يك بار يا 2هفته اي يك بار رآي گيري كنيم چطوره در همين تايپيك
دوست عزيز سلام
براي اينكه بحث تاپيك منحرف نشه فقط يه نكته رو بگم و اون اينكه بهترين خواننده از نظر هر شخص چيزي نيست كه هفته اي يا ماهي عوض بشه. يعني من هميشه از سياوش قميشي خوشم مي آد. 10 سال ديگه هم نظرم همينه. البته ممكنه يك خواننده بياد كه اينقدر عالي باشه كه آدم نظرش عوض بشه اما فكر كنم هفته اي يا ماهي و سالي نمي شه.
مهدی خان
نمی شد یه فرم نظر سنجی ام میذاشتی ! که ما هر روز بهش سر بزنیم ببینیم نتیجه چیه ..!! آخه ما دلمون کوچیکه.
ميگم اگه واسه تاپيک نظر سنجي ميزاشتي نصف صفحه رو ميگرفت :mrgreen:
سلام. :lol:
مرد:
1.سياوش قميشي
2.حبيب
3.فرامرز اصلاني
زن:
1.شكيلا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)