تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 76 از 215 اولاول ... 266672737475767778798086126176 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 2144

نام تاپيک: مشکلات آلوده شدن سیستم به ویروس ها و اسپای ور ها ( ابتدا پست اول را ببینید )

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

سلام

موقع نصب jet audio plus کاسپرسکی (7) چندین بار با رنگ قرمز هشدار trojan cryptor داد ولی من اجازه ( allow ) دادم
    اون طور که تو فروم خود کاسپرسکی دیدم این هشدار رو در مورد نرو و فتوشاپ cs3 هم داده
    ولی نتونستم اطلاعاتی در مورد این تروجان کسب کنم

ایا این تروجان خطرناکه؟

با تشکر

داره خودمونی میشه asextor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام. ویندوز من یک سری مشکلات داره . در ضمن ویندوزم SP3 هستش و مثل اینکه ساخته یه نفره چون وقتی میخواد بیاد بالا پایین اون صفحه که نوشته windows XP و یه آرم هم هست یه آی دی نوشته .
    1.control panel > system باز نمیشه
    2.رنگ ویندوز از 32 bit میشه 16 bit
    3.همه چی جدیدن دیر اجرا میشه
    4.چند تا از گزینه های دیگه تو کنترل پانل اجرا نمیشن
    5. در مورد این ویندوز هم یه توضیحی بدید .

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

چند وقته سيستم تروجان Win32/VB.ATG trojanگرفته اول با کاسپر ميخواستم پاک کنم نشد بعد با ناد 32 تونستم اونو شناسايي و بعد اونو پاک کنم ولي الان چند تا مشکل دارم
    1-هنگام راست کليک رو درايو ها به جاي گزينه OPEN گزينه AUTO است
    2-فايل هاي مخفي رو نميتونم به حالت نمايش در بيارم
    پست هاي قبلي رو هم خوندم ولي با اينکه کارهاي گفته شده رو انجام دادم مشکلم حل نشد!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

براي پاك كردن گزينه auto
    اول از قسمتtools-->folder options-->view
    گزينه show hiden files and folders را انتخاب و تيك جلوي hide protected operating system files را برداريد.
    حالا به پارتيشن مورد نظر رفته و فايل autoplay.inf يا auto.inf و كليه فايلهايي كه در recycler هستند را پاك كنيد.
    اميدوارم مشكلتان حل شود در اصل همين كار را براي فلش مموريم انجام دادم
    Last edited by mehrdad12; 19-06-2007 at 13:33.

داره خودمونی میشه majid16367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    پشت دریاها

پيش فرض

کسی جوابی به ما نداده ها !!!

داره خودمونی میشه خودم1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    سيستم من چن وقتي حالش بده
    سي دي را هي ميا بيرون ميره تو مياد بيرون ميره تو .....
    البته هميشه اين جوري نيست يه وقتايي اصلا اين جوري نمي شه ولي يه وقتايي حالش خيلي بد مي شه .
    در ضمن آنتي ويروسم چيزي را شنا سايي نمي كنه . البته يه گزينه تو منو startup هست كه هر كاري مي كنم تيكش برداشته نمي شه
    اينه ddalaaaa
    حالا چه بكنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

4

سلام به همه دوستان
    يه ويروسي هست كه وقتي ميخوايم يه پوشه رو كپي كنم، بجاي پوشه و محتويات پوشه، يه فايل exe با نام همون پوشه درست ميكنه. من فقط اسم ويروس و هر اطلاعاتي كه در موردش ميتونين بدين رو ميخوام، مشكل من اسم ويروس هست، آنتي ويروس نميخوام.
    با تشكر

آخر فروم باز amintnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    يه ويروسي هست كه وقتي ميخوايم يه پوشه رو كپي كنم، بجاي پوشه و محتويات پوشه، يه فايل exe با نام همون پوشه درست ميكنه. من فقط اسم ويروس و هر اطلاعاتي كه در موردش ميتونين بدين رو ميخوام، مشكل من اسم ويروس هست، آنتي ويروس نميخوام.
    با تشكر
    صفحات قبل رو بخونید........

چند وقته سيستم تروجان Win32/VB.ATG trojanگرفته اول با کاسپر ميخواستم پاک کنم نشد بعد با ناد 32 تونستم اونو شناسايي و بعد اونو پاک کنم ولي الان چند تا مشکل دارم
    1-هنگام راست کليک رو درايو ها به جاي گزينه OPEN گزينه AUTO است
    2-فايل هاي مخفي رو نميتونم به حالت نمايش در بيارم
    پست هاي قبلي رو هم خوندم ولي با اينکه کارهاي گفته شده رو انجام دادم مشکلم حل نشد!
    سلام......... شاید دو تا ویروس رو همزمان گرفتین! از اونجایی که میگین نمیتونید فایلای مخفی رو به حالت نمایش در بیارین ممکنه ویروس new folder باشه.......... اما وقتی میگین به درایواتون auto run اضافه شده اون یه ویروس دیگست که اتفاقا همین امروز یقمو گرفته بود! اما خوب، تونستم بدون آنتی ویروس پاکش کنم

من اول تمام اسمایی که توی قسمت process توی تسک منیجر مشکوک بودن رو بستم......... بعد توی همه ی درایوا فایل fun.xls و autoran.INF رو پاک کردم، و چون ویروس رو بسته بودم دیگه خودشو کپی نمیکرد........ بعد توی رجیستری به قسمتی که لیست Startup ها هستن رو نگاه کردم و اونایی که مشکوک بودن رو دلیت کردم، و اینطوری کلا از قسمت MSconfig هم پاک شدن........ بعد سیستم رو ریست کردم و وقتی اومد بالا دیگه مشکلی نبود....... مثل اولش شده بود

موفق باشید

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

صفحات قبل رو بخونید........

سلام......... شاید دو تا ویروس رو همزمان گرفتین! از اونجایی که میگین نمیتونید فایلای مخفی رو به حالت نمایش در بیارین ممکنه ویروس new folder باشه.......... اما وقتی میگین به درایواتون auto run اضافه شده اون یه ویروس دیگست که اتفاقا همین امروز یقمو گرفته بود! اما خوب، تونستم بدون آنتی ویروس پاکش کنم

من اول تمام اسمایی که توی قسمت process توی تسک منیجر مشکوک بودن رو بستم......... بعد توی همه ی درایوا فایل fun.xls و autoran.INF رو پاک کردم، و چون ویروس رو بسته بودم دیگه خودشو کپی نمیکرد........ بعد توی رجیستری به قسمتی که لیست Startup ها هستن رو نگاه کردم و اونایی که مشکوک بودن رو دلیت کردم، و اینطوری کلا از قسمت MSconfig هم پاک شدن........ بعد سیستم رو ریست کردم و وقتی اومد بالا دیگه مشکلی نبود....... مثل اولش شده بود

موفق باشید
    همه کارها رو انجام دادم دوست عزیز درایو C که فرمت شد برای نصب ویندوز دیگه مشکلی نداره ولی درایو های دیگه هنوز مشکل دارن این دو تا فایل هم هر چی سرچ دادم پیدا نشد که نشد

آخر فروم باز amintnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

همه کارها رو انجام دادم دوست عزیز درایو C که فرمت شد برای نصب ویندوز دیگه مشکلی نداره ولی درایو های دیگه هنوز مشکل دارن این دو تا فایل هم هر چی سرچ دادم پیدا نشد که نشد
    بله......... در واقع به این دلیل هست که فایلی به نام Autorun.inf توی اون درایو هست....... شما توی قسمت فولدر آپشنس تیک نشان ندادن فایلهای Operating System رو بردار و بعد درایو ها رو دوباره ببین

موفق باشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •