صاحب نظران کمک مارشال بهتره جی ایکس دی ولا من می خوام pmp یا mp4 بگیرم نمی دونم چی بخرم
صاحب نظران کمک مارشال بهتره جی ایکس دی ولا من می خوام pmp یا mp4 بگیرم نمی دونم چی بخرم
راستی این pmc که میگن چیه( پورتیبل مدیا سینتر ) کمک لطفا
با سلام ،
دوستان ماشا,الله انقدر به هم لطف دارن و خوب جواب همدیگر رو میدن که ماخجالت میکشیم توی این بحث زیبا و دلنشین وارد شیم،قبل از اینکه ترکش این بگومگو ها به ما بخوره عرض کنم که اگه ما جسارت کردیم و وارد بحث و صحبتهای پرمحتوای شما شدیم فقط برای از بین بردن ابهامات بود،آقای مبینی هم دوست و همکار عزیز ما حکما" نیتی جز این نداشته اند،اما افرادی اینجا رو با سرکوچه شون اشتباه گرفتن و می خوان با هر کی رد میشه یه دعوایی بکنند. فقط جسارتا خدمت این دوست عزیزمان که در مورد معنی PMP سوال کرده بودند عرض کنم که
PMP=Portable Media Player دستگاههایی هستند که معمولا بیشتر از یک فرمت تصویری پخش میکنند و قابلیتهای اضافه تری نسبت به MP4 Player دارند مثلا ممکنه دوربین داشته باشند یا کپچر کنند یا قابلیتهای دیگری داشته باشند
با تشکرjxdiran
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت دوستان.چرا شما ها فقط به دو سایت ایرانی اکتفا می کنید؟ برید و در گوگل یکی از مدل های jxd رو بزنید یک سایت میاد که اولش آسیا داره که دقیقا یادم نیست.اونجا دیگه نه تبلیغه نه چیزی.بعضی از مدل های اون نوشته که در حد دی وی دی فیلم برداری میکنه با رزولوشن 640x480 و با فرمت دی وی دی.مسلما چند برابر موبایل فیلم برداری میکنه اگه در حد دی وی دی هم نباشه.بعدش هم اینکه چین یک کشور عقب مونده نیست که هی چین چین می کنید.کشوری که المپیک 2008 رو برگزار میکنه عقب مونده محسوب نمیشه.ارزونی اجناس چین به این خاطر هست که بالای یک میلیارد جمعیت داره و همه کار میکنند حتی بچه های 8 ساله.(اینو یک نفری که چین سفر کرده بود میگه).نه مثل ما ایرانی ها که اکثرا الاف هستیم. و به خاطر رقابت با کشورهای دیگه که اسمو رسمی دارن.به نظر من به قیمتش می ارزه.اگه خیلی میخواین خوب باشه و وسواس هستین برین سامسونگ بخرین با صفحه کوچکتر و دوربین 2 مگا پیکسل به قیمت 200000 تومان.اونوقت راضی میشین.با این پول میشه یه موبایل k800 سونی اریکسون خرید.چین کمر آمریکا رو خم کرده. فقط مردم یاد گرفتن بگن چین مزخرفه.این حرف بیشتر یه عادت شده تا بر اساس دلیل و منطق.چیین رو که میگین مزخرفه خوب پس ایران رو چی میگین؟ لطفا یه اسم برای ایران هم پیدا کنین.
حالا آخرین پست اون بحث که مال یه سال پیشه تقریبا ... اما بهرحال ، خیلی خوبه که شما که ماشالا بیشتر سراغ سایت های زبان اصلی هستید ، یه دوتا لینک هم بدید به review هایی که روی این محصول شده .. منظورم اینه که وقتی یه محصول انقدر خوب و معتبر باشه ، حتما توی سایت های مرجع review باید اسمش مطرح شده باشه دیگه ؛ درسته ؟ .. مثل cowon و iriver و creative و سونی و سامسونگ و ...
یعنی بحث من اینه که یه محصول باید اعتبارش رو کسب کنه ... حالا می خوام بدونم که آیا JXD می تونه همچین ادعایی داشته باشه ؟ ...
ممنون ...
دوستان عزیز این تاپیک رو من خیلی وقت پیش راه انداختم چرا بحث رو دوباره راه انداختید ما راجب محصولات چینی حالا حالا نظرات متفاوت داریم یعنی هیچ وقت همه به یک تفاهم نمیرسن که هردو طرف موافق ومخالف از یک لحاظ حق دارند به هر حال کاریش نمیشه کرد به نظر من این بحث ها رو ادامه ندیم بهتره ولی روزی میرسه که دیدمون به این محصولات چینی عوض میشه مثل بقیه دنیا
البته خدا کنه جنس های درجه 1 چینی هم بصورت انبوه وارد ایران شه که دیگه جای صحبت نباشه
آقایون لطفا دعوا نکنید.
یکی کمک کنه یعنی هرکی که خودشpmp jxd خریده و داره نظر بده. واقعا خوبه؟ کیفیت داره؟ مخصوصا tv-in کیفیت داره بعد از کپچر تو کامپوتر کیفیتش چطوره خوبه؟ زیر نویس نشون میده؟
نظرتون راجع به مدل jxd990 یا jxd318 چیه؟
مدل قدیمیشو کسی نداره نظر بده منظورم jxd661 چطوره؟ tv-in کیفیت داره تو این مدل؟ کلا کیفیت این مدلش چجوریاست؟
یعنی کسی jxd نخریده ببینیم چطوره
![]()
![]()
دوست عزيز از من به تو نصيحت که نخر ، تمام امکاناتش تبلسغاتي و براي جلب مشتريه
حالا شما دوست داري برو يکيشو بخر بعد وقتي که فهميدي چه کلاه گشادي سرت رفته تجربه
ميشه. از تجربه دوستاني که کارشون خيلي وقته همين استفاده کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)