تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: کمک در ساخت کلیپ(فوری فوری)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

نه مثل اینکه کسی جواب ما رو نمیده
    مشکلی نیست
    ولی اگه جواب نمیدین پس چرا فروم زدید
    ها؟

داره خودمونی میشه mixer.pro.j's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با سلام خدمت تمامی دوستان
    از تمامی کسانی که در زمینه میکس حرفه ای هستند کمک میخواهم مرا در ساخت یک کلیپ برای بزرگداشت از یکی از اساتید موسیقی سنتی یاری دهند
    مثلا چطوری میشه نستعلیق نوشت و روی فیلم گزاشت
    یا مثلا بهتر است از چه افکتهایی و از چه برنامه هایی استفاده کنم
    یا چطوری یه نوشته را با نور نوشت(مثلا در تلوزیون میبینیم که یک نور بسم ا... را روی تصویر مینویسد)
    و یا عکس هایی برای حاشیه به من بدهند و و و ...
    هکم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم
    خیلی ممنون
    بين دوت عزيز ما مي تونيم در مورد فنون تدوين و تكنولوژي ميكس راهنمايي كنيم نمي تونيم كه براي شما مواد خام مثل عكس رو پيدا كنيم چون فقط خود شما از اون چيزيك ه قصد انجامش رو داري كاملا مطلعي در نتيجه شما بر اساس نياز كار و سليقه ي شخصي بايد به جستجوي عكس ها يا فيلم هايي بپردازي كه در كارت مي خواي استفاده كني
    حالا در حد اطلاعات خودم در مورد مسائلي فني كه مطرح كردي توضيح ميدم :
    براي به تصوير كشيدن نوشتن تدريجي نستعليق ( چيزي شبيه تيتراژ سريال برره ) همونطور كه دوستان فرمودند ابتدا توي چليپا تايپ ميكنيد بعد اون رو با فمت تصويري وارد افتر افكت مي كنيد و با استفاده از افكت write on حالت نوشته شدن تدريجي به اون ميديد
    بعد يه افكت نوري بهش اضافه مي كنيد تا اون حات منبع نور هم به محل حركت قلمتون اضافه بشه
    اگه مي خوايد يكل نوشته نوراني باشه بايد از افكت shine استفاده كنيد البته به طور معمول روي افتر افكت نيست و خودتون بايد پلاگينش رو اضافه كنيد
    توي اين لينك هم توضيح داده هم مي تونيد افكت رو دانلود كنيد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه mahyarbadry's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

نه مثل اینکه کسی جواب ما رو نمیده
    مشکلی نیست
    ولی اگه جواب نمیدین پس چرا فروم زدید
    ها؟
    با سلام
    دوست من
    چیزی که شما نیار دارید یک اموزش کامل در زمینه افتر افکت می باشد و فکر کنم اگر کمی در تاپیک کنکاش نمایید موضوع مورد نظر را یافت خواهید نمود اگر واقعا" قصد ان داری که چنین کاری انجام دهی به طور جداگانه مطالب را ذکر کن من و دوستان عزیز سعی خواهیم کرد که مشکلت حل شود و دیگر مشکل این را نداشته باشی که کسی جوابت را نم دهد
    ضمنا قبل از مطرح سوال در تاپیک کمی بگرد اگر موضوع مورد نظر را یافت ننمودی سوالت را مطرح کن به هر صورت دوست عزیزم جوابتان را بطور مختصر داده اند شما طی این مراحل عمل نمایید
    1- در چلیپا تایپ کن
    2- خروجی bmp از ان در چلیپا بگیر
    3- ببر در فتو شلپ فایل مورد نظر را ادیت کن به این صورت که پس زمینه سفید را از بین ببر و سپس به تکس خود رنگ و افکت مورد نظر را در فتو شاپ بده و سپس بصورت psd سیو کن
    4- فایلpsd را در افتر افکت ایمپور کن سپس با زدن کلید ترکیبی ctrl+n یک پروژه جدید برای ادیت باز کن ( dv pal)
    5- فایل مورد نظر را روی مونیتور بطوری که در وسط قرا بگیرد قرار بده
    6- روی تایم لاین و رئی فایلی که در تایم لاین ظاهر شده کلیک کن و دکمهf3 را بزن
    7- پنجره ظاهر می شود روی ان راست کلیک کن و از بین افکتها shain را انتخاب کن
    8- حال در تایم لان در کنار لایه خود یک فلش می باشد ان را کلیک کن باز چند فلش دیگر خواهی دید
    9-فلش افکت رابزن تا کلید های ساشهد را ببینی
    10- کلیه کی فرمها را که صورت لامپ نمایش می دهد را با موس درک کرده و سپس روی یکی کلیک کن
    11- باز روی تایم لاین روی لایه خود کلیک کرده و دکمهf3 را بزن
    12- 2 عدد اول غیر از مکان نما را مقدارشان را به ترتیب 5 و 3 قرار بده نور مناسب را با پاین یا بالا اوردن اعداد پیدا کن
    13- پس از پیدا کردن نور حال مکان نور را به انتهای راست دقیقا" موازی با تکس خود قرار دهید
    14- حال هد تایم لاین را به اخر زمان تکس خود برده و مکان نور shain را به انتهای چپ صفحه ببر
    15- دکمهصفر در قسمت اعدا ماشین حساب کی برد را بزن یک رندر برات می گیرد و شما پریویو کار را می بینید
    17- اگر کار مشکل نداشت با زدن دکمه های ctrl+/ خروجی کار خود را بگیر
    ( توضیح اینکه در کل تایم کار به غیر از زمانهایی که گفتم هد تایم لاین را تکان نده زیرا با هر تغییر یک کی فرم می سازد و کار بهم می ریزد)
    موفق باشی عزیزم

کاربر فعال انجمن دات نت عــــلی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    زیر سایه عرش الهی

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشين.

بابا امير جان چرا اينقدر خودتو اذيت مي كني عزيزم برو نرم افزار Sony Vegas 7.0 بگير و خيالتو راحت كن يك نرم افزار بسيار قدرتمند و ساده در ساخت موزيك و فيلم و ميكس و مونتاژ و ... هر كاري دوست داري ميتوني باهاش بكني خيلي هم راحته فكر كنم ساخت ژاپن باشه ولي عدد هايي كه در اين نرم افزار هست فارسيه و منو ها و همه چيز از سمت راسته. باور كن Adob Primier و video Studio به گردش هم نميرسن با آخرين كيفيت و كم حجم ترين برات ميكس ميكنه تو همين پي سي ورد خودمون هم به فروش گذاشتن.من ديگه جزئيات رو طولاني نميكنم اميدوارم موفق و سر بلند باشي باي.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •