تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 310 از 925 اولاول ... 210260300306307308309310311312313314320360410810 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,091 به 3,100 از 9244

نام تاپيک: آخرين اخبار موبايل : Mobile News

  1. #3091
    کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠
    پست ها
    6,200

    پيش فرض

    فعالان بازار سیم کارت: مردم ایرانسل نمي خرند
    تاليانيوز- فعالان بازار خریدار و فروش سیم کارت های ایرانسل در سطح شهر تهران ، تنها اقدام به فروش این سیم کارت ها می کنند و به فروشندگان سیم کارت های ثابت یا اعتباری ایرانسل که عمدتا مردم هستند ، می گویند که خرید سیم کارت ایرانسل نداریم.
    به گزارش خبرنگار تاليانيوز از سطح شهر تهران ، آن دسته ای هم که تمایلی به خرید سیم کارت های ایرانسل نشان می دهند، اکثرا مبالغی نصف ارزش واقعی سیم کارت ها به فروشندگان پیشنهاد می کنند.
    "مهدی" یکی از فعالان بازار سیم کارت خیابان جمهوری تهران در این باره می گوید: به نام کردن سیم کارت های ایرانسل دشوار و چند مرحله اي است و فروشندگان گوشی تقریبا در هر معامله با مشکل نبود خریدار یا فروشنده روبرو می شوند.
    حسین یکی از فروشندگان خیابان آریا شهر تهران نیز در این باره می گوید: به دلیل مشکلات مربوط به به نام کردن سیم کارت های ایرانسل و ثبت آن ، اکثر خریداران، سیم کارت های ایرانسل را با قیمتی پایین تر از ارزش واقعی آن خریداری می کنند .
    وی می افزاید: فروشنده در هنگام خرید سیم کارت های ایرانسل ، هزینه رفع مشکلات به نام زدن را هم محاسبه می کند.
    صادق فعال دیگری در زمینه خرید و فروش سیم کارت در خیابان شریعتی تهران نیزدر این باره می گوید: اگر بخواهم سیم کارت ایرانسل خریداری کنم به دلیل مشکلات متعدد در انتقال سیم کارت از شخصی به شخص دیگر ، سیم کارت ثابت را به بهای 70تا 80هزار تومان و سیم کارت اعتباری ایرانسل را به بهای 10هزار تومان خریداری می کنم.

  2. #3092
    پروفشنال @ MARYAM @'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    پست ها
    938

    پيش فرض

    سانسور Sms شروع شد.

    به گزارش گروه خبری Gsm، اخیراً در بسیاری از کشورهای اروپائی جنجالی بر سر سانسور Sms ها شروع شده است. برخی دولت های اروپائی Sms هائی نظیر Sms های خبری و یا تبلیغاتی خاص را سانسور کرده و اجازه ارسال و یا دریافت آن ها را نمی دهند. همچنین برخی از وب سایت های اینترنتی توسط اوپراتورها فیلتر شده است. مطبوعات آزاد این کشورها در مورد این کار دولت ها موضعگیری کرده و آن را بر علیه پیشرفت تکنولوژی دانسته و سدی در مقابل موقعیت های جدید برای پیشرفت رسانه و اطلاع رسانی از طریق سرویس های جدید و تکنولوژی های جدید می دانند. حتی در برخی مناطق سرویس های دیگر نیز مثل Gprs فیلتر می شوند.
    می توان پیش بینی کرد که به زودی فیلتر سازی و سانسور کردن این سرویس ها به ایران هم برسد. اما آیا واقعاً سانسور بعضی مطالب، بعضی عکس ها، بعضی سایت ها و ... لازم نیست ؟!

  3. #3093
    پروفشنال @ MARYAM @'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    پست ها
    938

    پيش فرض

    استاندارهای گوشی های Linux اعلام شدند.

    استاندارهای گوشی های لینوکس ( Lips ) که برای ارتقای موبایل های مجهز به این سیستم عامل طراحی شده اند به صورت لیستی از مشخصات منتشر شدند. همچنین مشخصات جدیدی نیز برای این گوشی ها تا 2008 اعلام می شوند.
    از جمله مشخصاتی که در این لیست قرار دارند: تبیعت از مدل های مرجع LiPs، قابلیت شماره گیری صوتی و نیز امکان دفترچه تلفن وسرویس های اینترفیس کاربری مناسب ( مثل کلیدهای جهتی، متدهای جدید وارد کردن متن بر اساس استاندارد GTK ) و قابلیت های دیگر تلفن ها مثل تقویم، ارسال پیام و ... می باشد.
    البته بیشتر این خصوصیات، استانداردهای گوشی موبایل هستند اما از آنجا که لینوکس سیستم عامل متفاوتی است و کاربران موبایل نیز روز به روز به سمت لینوکس گرایش می یابند، این استانداردها به بهبود کارائی و به خصوص اینترفیس آن ها کمک می کند.

  4. #3094
    پروفشنال @ MARYAM @'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    پست ها
    938

    پيش فرض

    Wi – Fi روی موبایل

    یکی از تکنولوژی های اخیر که به شدت توسط مردم و به خصوص کارمندان مورد توجه قرار گرفته، امکان ارتباط بی سیم wi – fi است با این سرویس می توان به طور بی سیم به شبکه محلی متصل شده و کارها را انجام داد، مثلاً در ادارات پلیس می توان از این سیستم برای دریافت و دسته بندی گزارش ها حتی در حین حرکت استفاده کرد یا حتی می توان با استفاده از این امکانات هزینه های مکالمات موبایل را کاهش داد. در حال حاضر در بسیاری از کشورها پروژه های شهری برای راه اندازی، تبلیغات و تشویق مردم برای استفاده از شبکه های wi – fi در حال توسعه است. هزینه راه اندازی این شبکه ها در برابر مزایای بسیار آن ها در نظر گرفته نمی شود. یکی از کاربردهای دیگر این سرویس امکان اتصال بی سیم به اینترنت است این امکان روی گوشی های جدید نسل سوم و به خصوص گوشی های هوشمند و PDA ها وجود دارد و در مناطقی که شبکه wi – fi فعال شده باشد می توان از آن استفاده کرد.

  5. #3095
    پروفشنال @ MARYAM @'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    پست ها
    938

    پيش فرض

    شورش مردم برای Sms های گمشده
    مردم هند بر علیه اوپراتورهای مخابراتی موبایل هند شورش کردند. دلیل این شورش این بود که مردم نسبت به عدم امکان ارسال Sms های آن ها برای یک برنامه تلویزیونی اعتراض داشتند. یک برنامه ی مسابقه ی زنده تلویزیونی که در یکی از کانال های هند نمایش داده شد مردم برای نظر دهی Sms های خود ارسال کرده اند اما بیشتر آن ها با این پیغام مواجه شدند که امکان ارسال Sms به شماره مورد نظر وجود ندارد یا به عبارت دیگر شماره مورد نظر مسدود شده است. مردم این مشکل را یک توطئه از جانب اوپرانورها داشته و نسبت به این کار آن ها اعتراض کردند. البته این اوپراتورها و سرویس دهندگان این اتهام را قبول نکرده اند اما به دلیل اینکه در این مسابقه برنده به ناحق انتخاب شد، مردم اعتراضات خود را با شورش و اعتصاب اظهار کردند.

  6. #3096
    کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠
    پست ها
    6,200

    پيش فرض

    جديدترين گوشي تلفن همراه مجهز به WIMAX عرضه شد




    جديدترين فن‌آوري WIMAX تلفن همراه از سوي شركت سامسونگ در نمايشگاه GSM3 بارسلون به نمايش گذاشته شد.

    به گزارش بخش خبر شبكه فن آوري اطلاعات ايران، از ایسنا، تلفن همراه Wimax Wave علاوه بر پشتيباني از فن‌آوري ورودي و خروجي چندگانه از آنتن هوشمندي بهره گرفته و از تكنولوژي‌هاي ارتباطي نسل آينده تلفن همراه محسوب مي‌شود.

    بر اساس اين گزارش فن‌آوري نسل آينده تلفيقي از G4 و WIMAX تلفن همراه است كه حداكثر سرعت دريافت آن ‌٤٠ مگابايت در ثانيه و سرعت ارسال اطلاعات آن نيز ‌١٢ مگابايت در ثانيه است.

    سامسونگ در اين نمايشگاه اقدام به آزمايش اين سيستم كرده كه سرعت انتقال آن براي دريافت ‌٣٤ مگابيت و ارسال اطلاعات ‌٨ مگابيت در ثانيه بدست آمد، با اين سرعت ميتوان يك آهنگ كامل mp3

    به حجم ‌٣MB را از طريق شبكه و در مدت ‌٧/٠ ثانيه و يا يك فيلم ويديويي ‌٧٠٠MB را در مدت دو دقيقه و ‌٤٥ ثانيه انتقال داد.

    بنا بر اعلام، سامسونگ الكترونيك در حال حاضر فن‌آوري تجاري WIMAX را با ‌٣٥ اپراتور و در ‌٢٣ كشور پي‌گيري مي‌كند و در حال عقد قرارداد با ‌٩ اپراتور در هفت كشور جهان است.

    كارشناسان معتقدند WIMAX يكي از فن‌آوري‌هاي برتر جهان در سال ‌٢٠٠٧ خواهد بود كه در گوشي‌هاي تلفن همراه به كار گرفته خواهد شد و شبكه‌ي‌هاي آن در سرتاسر جهان توسعه داده مي‌شود.

  7. #3097
    کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠
    پست ها
    6,200

    پيش فرض

    ساژم كوچكترين هدست بلوتوث را به بازار عرضه كرد
    شرکت ساژم اقدام به طراحی و تولید کوچکترین هدست بلوتوث در جهان ( البته تا به امروز) كرده است .
    فروشندگان محصولات ساژم مي گويند اين هدست پس از عيد نوروز به بازار عرضه مي شود.
    این هدست جدید که به نام H4 معروف است به صورت مربعی ( به علاوۀ یک گوشی ) با ابعاد 5/12×18×35 میلی متر و وزني در حدود 8 گرم به بازار عرضه شده است.
    این هدست کوچک از نظر کارایی کمبودی نسبت به رقبای بزرگتر خود ندارد و به گفتۀ شرکت ساژم امکان 5 ساعت مکالمه مداوم یا 100 ساعت فعالیت در حالت آماده باش را دارد.
    قیمت این هدست تقریباً 85 هزار تومان است

  8. #3098
    کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠
    پست ها
    6,200

    پيش فرض



    تاليانيوز- در روزهايي كه قيمت بيشتر گوشي ها در حال كاهش يافتن است ، بهاي 6131 نوكيا در حال افزايش است .
    به گفته فروشندگان گوشي هاي نوكيا، تازه به بازارآمدن اين گوشي در سال جاري و تاشو بودن آن دلايل متفاوتي است كه خريداران برند نوكيا از ان استقبال كرده اند.
    شايان ذكر است نخستين شركت برتر در توليد گوشي هاي تاشو ، كمپاني پنتك است .
    مدل 6131 در ماه فوريه سال 2006در چهار رنگ مشكي ، سفيد ، قرمز ، خاكي و سفيد به بازار جهاني عرضه شده است .
    اين گوشي داراي دوربين عكاسي و فيلمبرداري يك و سه مگاپيكسل و نيز حافظه داخلي 11مگابايتي و قابليت ارتقاي حافظه جانبي است .
    سيستم صداي اين گوشي پلي فونيك 64كاناله است كه ازاين رو اين گوشي را در خانواده گوشي هاي باكيفيت صداي عالي نوكيا قرار مي دهد.
    فروشندگان اين گوشي مي گويند اين گوشي نسل سوم است و در آينده خدمات گوشي هاي تلويزيوني را به خوبي پوشش مي دهد.
    در حال حاضر 6131 در بازار به بهاي 255هزار تومان به فروش مي رسد.

  9. #3099
    حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind
    پست ها
    15,096

    پيش فرض

    جناب Saman-tci خیلی از اخبار شما فاقد منبع و تکراری هستند...

  10. #3100
    حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind
    پست ها
    15,096

    پيش فرض

    K850 به عنوان نخستین موبایل 5 مگاپیکسلی سونی اریکسون معرفی شد

    در تاریخ 14 ژوئن شرکت سونی اریکسون نخستین موبایل 5 مگاپیکسلی خود را با نام K850 Cyber-shot معرفی کرد. موبایل مذکور تمامی قابلیت ها و امکانات موجود در نمونه های پیشین را در خود دارد علاوه بر آنکه پشتیبانی کاملی از HSDPA به عمل می آورد.

    تلفن همراه Sony Ericsson K850 Cyber-shot به عنوان نسل جدید موبایل-دوربین های قدرتمند سونی اریکسون به حساب می آید که به می تواند با ورود به بازار دیگر رقیبان را پشت سر بگذارد و حرف نخست را در کارایی داشته باشد. امروز دیگر باید یک گام به جلو برداشت و به فکر استفاده از موبایل هایی با دوربین 5 مگاپیکسلی بود.

    در کنار این دوربین توانمند، سونی اریکسون به موبایل جدید خود امکانات دیگری نیز افزوده است که از جمله ی آنها می توان به مواردی مانند درپوش محافظ لنز دوربین که به صورت کاملآ اتوماتیک باز و بسته می شود، تغییرات در نوع و شکل ظاهری دوربین بکار رفته در موبایل و استفاده از سیستم نرم افزاری جدید جهت مدیریت تصاویر، اشاره داشت.

    موبایل سونی اریکسون K850 دارای یک صفحه نمایش بزرگ با ابعاد 2.2 اینچ و از جنس TFT می باشد. این موبایل از شبکه های GSM/GPRS/EDGE و HSDPA پشتیبانی به عمل می آورد. افزوده شدن چنین قابلیتهایی از طرف سونی اریکسون امری غیر معمول به حساب می آید زیرا تا پیش از این آنها دو تکنولوژی EDGE و UMTS را بصورت مجزا ارائه می کردند. این برای نخستین بار است که ما پشتیبانی از 3G و EDGE را در کنار یکدیگر می بینیم.

    این موبایل جدید، تمامی امکانات نمونه ی قدیمی تر خود یعنی سونی اریکسون K810 را در خود دارد مانند دوربین فیلم برداری دوم، بلوتوث استریو، پشتیبانی از USB، رادیوی FM و اسلات کارت حافظه از نوع M2. در بسته ی این موبایل هنگام خرید یک کارت حافظه 512 مگابایتی قرار داده شده است. از مواردی که در رابطه با کارت حافظه ی این موبایل می توان به آن اشاره داشت امکان قرار دادن دو نوع مختلف کارت مموری در آن است یعنی M2 و microSD که این امر در نوع خود سابقه نداشته است.

    از نظر شکل و ابعاد ظاهری موبایل سونی اریسون K850 دقیقآ مانند K810 می باشد با این تفاوت که 3 گرم از آن سنگین تر است. موبایل سونی اریکسون K850 بسیار خوش دست می باشد و طراحی ابتکاری آن به انجام یک عکاسی آسان کمک می کند.

    متاسفانه اطلاعات دقیقی پیرامون کیفیت فیلم برداری این گوشی در دست نمی باشد هر چند که در مدل های دیگر نیز سونی اریکسون از این بابت چندان شایسته عمل نکرده است. قدرت فیلم برداری موبایل های سونی اریکسون QCIF@15fps است درحالیکه این امر برای دیگر شرکت ها QVGA@15fps می باشد.

    موبایل سونی اریکسون K850 در دو رنگ آبی مات (Velvet Blue) و سبز شفاف (Luminous Green) تولید می شود و از نیمه آخر سال جاری میلادی در بازار موجود خواهد بود.

    تصاوير:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منبع خبر: WinBeta.Net (نقل از GSMArena)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •