تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 23

نام تاپيک: فرمت DivX

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض فرمت DivX

سلام.

من یک سوال دارم:
    خیلی از افراد، یک فیلم 2 سی‌دی رو توی یک سی‌دی قرار میدن، مثل سایت تک‌دانلود. فیلمهای این سایت اندازه فیلمهای 2 سی‌دیه هستند (از لحاظ مدت زمان)، ولی توی یک سی‌دی جای میگیرن. من خودم امتحان کردم و کاملا روی یک VCD جا شد، درصورتیکه همون کیفیتو داشت.
    من میخام ببینم اینها از چه سیستمی استفاده میکنن تا اینجوری فشرده کنن. ضمنا فرمت اون فایل AVI بود و خود سایتش نوشته بود با DivX فشرده شده. من چجوری این کارو کنم؟

با تشکر.

حـــــرفـه ای animeditor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام جمیعاً

یه نیگا به این تاپیک بنداز:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

التماس دعا
    یا علی

حـــــرفـه ای Mohsen6558's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    آذربایجان

پيش فرض

دوست عزیز مثلا در یه فیلم یه تیکه از بالا و یه تیکه از پایین توی کل فیلم سیاهه درسته ؟
    این فرمت می آد اونجا ها رو از فیلم پاک می کنه عوضش به Player دستور می ده بصورت خودکار اونا رو سیاه نشون بده و این به نظر من بهترین کاری هست که می کنه همین عمل به نظر ساده حجم فیلم رو به نصف کاهش می ده بدون افت کیفیت
    البته این سادش بودا

تاريخ عضويت
    Aug 2005

12

مهدی جان بسیار ممنونم ولی من میخام بدونم چجوری چنین فیلمهایی بسازم.

دوست عزیز مثلا در یه فیلم یه تیکه از بالا و یه تیکه از پایین توی کل فیلم سیاهه درسته ؟
    این فرمت می آد اونجا ها رو از فیلم پاک می کنه عوضش به Player دستور می ده بصورت خودکار اونا رو سیاه نشون بده و این به نظر من بهترین کاری هست که می کنه همین عمل به نظر ساده حجم فیلم رو به نصف کاهش می ده بدون افت کیفیت
    البته این سادش بودا
    محسن عزیز از شما هم سپاسگزارم؛ ولی آخه مگه میشه کم کردن یک چهارم از ارتفاع فیلم، حجمشو نصف کنه؟ به نظر من از شیوه دیگه‌ای استفاده میکنن. بعد هم یک نکته دیگه: من یک فایل 1 مگابایتی را با Video Convert Master، به فرمت AVI با دو حالت متفاوت تبدیل کردم، یکی DivX که 1.1 مگابایت شد و یکی Xvid که 950 کیلوبایت شد. هر دو رو هم هیچ تغییری در کیفیت صدا و تصویر ندادم. منظورم اینه که مگه میشه فرمت DivX همون حجم رو داشته باشه؟

لطفا راهنمایی کنید. (شما و سایر دوستان گرامی)

متشکرم.

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

11 ...

سلام.

من یک سوال دارم:
    خیلی از افراد، یک فیلم 2 سی‌دی رو توی یک سی‌دی قرار میدن، مثل سایت تک‌دانلود. فیلمهای این سایت اندازه فیلمهای 2 سی‌دیه هستند (از لحاظ مدت زمان)، ولی توی یک سی‌دی جای میگیرن. من خودم امتحان کردم و کاملا روی یک VCD جا شد، درصورتیکه همون کیفیتو داشت.
    من میخام ببینم اینها از چه سیستمی استفاده میکنن تا اینجوری فشرده کنن. ضمنا فرمت اون فایل AVI بود و خود سایتش نوشته بود با DivX فشرده شده. من چجوری این کارو کنم؟

با تشکر.
    اگر با تنظیمات پیشرفته صدا و تصویر آشنا هستید از خود بسته DivX استفاده کنید و کیفیت خوب و حجم قابل قبولی میگیرید.

اگر آشنا نیستید از ابزاری مثل AutoGK استفاده کنید و فقط بگید که می خواهید 700 مگ بشه و چند تنظیم ساده رو نیز انجام بدید.

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

اگر با تنظیمات پیشرفته صدا و تصویر آشنا هستید از خود بسته DivX استفاده کنید و کیفیت خوب و حجم قابل قبولی میگیرید.

اگر آشنا نیستید از ابزاری مثل AutoGK استفاده کنید و فقط بگید که می خواهید 700 مگ بشه و چند تنظیم ساده رو نیز انجام بدید.
    سلام.

بله، من خودم با DivX Create Boundle کار کردم، ولی من میخوام با فرمت AVI باشه و فقط Compressingش DivX باشه تا بتونم روی VCD رایتش کنم.
    اون فیلمی هم که دانلود کردم در اصل AVI بود، ولی Compressingش DivX بود.

باتشکر از کمک شما.

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

11 ...

سلام.

بله، من خودم با DivX Create Boundle کار کردم، ولی من میخوام با فرمت AVI باشه و فقط Compressingش DivX باشه تا بتونم روی VCD رایتش کنم.
    اون فیلمی هم که دانلود کردم در اصل AVI بود، ولی Compressingش DivX بود.

باتشکر از کمک شما.
    خوب حله دیگه!

شما DivX Bundle رو نصب کن! بعدش نرمافزاری مثل Ulead رو نصب کن!

درون Ulead فیلم رو وارد کن و اگر می خواهی زمانبندیش رو تغییر بده و توی خروجی AVI و نوع Compress رو DivX انتخاب کن.

بعد توی تنظیمات DivX مشخصات مطلوب رو وارد کن و تبدیل کن!

اگر درست تنظیم کنی , از اون مثالهایی که تو نت دیدی هم بهتر میشه!

اگر فیلم اصلیت DVD باشه که میشه ازش یک 700 مگی با کیفیت عالی درآورد.

فعلا بای

اگه نباشه جاش خالی می مونه ocz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

البته این سادش بودا
    دوست عزيز همه ي فيلمهاي با فرمت DivX كه شبيه فيلمهاي 35 ميليمتري نيستند كه ! بسياري از فيلمها با اين فرمت وجود دارند كه تمام صفحه هستند
    هنر اين فرمت فشرده سازي بالا با كيفيت مطلوب هست
    DIVX (Digital Video Express)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    يكي از ساده ترين و خوش دست ترين برنامه ها براي تغيرر و تبديل فرمتها بهم MPEG4 Direct Maker هست كه همه ي كاربران كامپيوتر بلحاظ قدرت و سرعت بالا و در عين حال حجم كم اين برنامه از طرفدارانش هستند كه خوب است از آن استفاده كنيد چون با همه ي فرمتهاي مالتي مديا حتي فرمتهاي فلش swf و حتي flv هم براي نمايش يا تبديل به انواع فرمتها سازگار و بي نظير است!!

ضمنا آقاي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشكل امضاها رفع شده و بد نيست امضاي خود را تغيير دهيد!
    امضا فعلا به دلیل شاهکار مدیران که همون برداشتن تگ URL هست تعطیله
    Last edited by ocz; 15-06-2007 at 19:20.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ebru_gundes_206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

به طور کلی Divx یک فرمت فشرده سازی بر پایه MPEG4 می باشد.
    یرای ایجاد فیلمهایی یا کیفیت بالا برنامه Total Video Converter توصیه میشه.

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام دوستان.

از کمکتون بسیار سپاسگزارم.

در جواب nw_nk عزیز:
    ممنون. ببینم، اگه من مشخصات کیفیتی (اندازه، Bitrate صدا و تصویر، ...) رو مانند همون فایل ابتدایی VCD بذارم، آیا باز هم حجمش نصف میشه؟ یا باید اونها رو کمتر بذارم؟
    و همچنین میخاستم بپرسم که وقتی DVD حجمش میشه 700 مگابایت، آیا اندازه‌ش هم همون 720x480 یا 720x576 هست؟ با سپاس.

در جواب ocz گرامی:‌
    حرف شما درسته، و MPEG4 دقیقا نصف حجم فایل ویدیویی و با همون کیفیت رو داره، اینو خودم امتحان کردم؛ ولی متاسفانه وقتی میخام بر روی VCD رایتش کنم، دقیقا همون حجمی رو میگیره که MPEG2 یا MPEG1 میگیرند.
    بازهم ممنونم.

و در جواب دوست عزیزمون، ebru_gundes_206:
    باشه، این برنامه رو امتحان می‌کنم. از شما هم متشکرم.

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •