سلام.........
vtn54 عزیز لینک آنتی ویروس رو دادن که........... من با همون از شر ویروسه خلاص شدم............ البته قبلش با نورتون آخرین آپدیتش تونستم ویروسه رو شناسایی کنمو پاکش کنم.......... این دیگه جزء ترفندای همون ویروسست که فولدرا رو به حالت Operating System در میاره............ خیلی سریعه! در ضمن، این ویروسه میزنه تمام فایلای jpg رو پاک میکنه............. اگه میتونید نورتون نصب کنید و آخرین آپدیتشم دانلود کنید........... الآن فکر میکنم دیگه همه ی آنتی ویروسا شناساییش کنن......... خیلی وقته که از انتشارش میگذره............ واسه برگردوندن فولدرا به حالت نرمال هم میتونید از همون آنتی ویروسی که MB_Danger عزیز ساختن استفاده کنید....... هم ویروسو پاک میکنه هم فولدرا رو به حالت اولیه بر میگردونه............
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه هم احیانا عکساتون پاک شدن میتونید با برنامه های File Recovey راحت برشون گردونید............ واقعا ویروس نویسه خیلی باهوش بوده........... به زور متوجه شدم چرا اینطوری شده سیستمم! مثلا وقتی یه فولدرو کپی میگرفتم فقط یه فایل 36 کیلوبایتی کپی میشد! یه مدت که نمیتونستم آنتی ویروسشو پیدا کنم مجبور میشدم از برنامه های Process Killer استفاده کنم! حتی توی تسک منیجر اجازه نمیده ببندیمش! به هر حال! از همون آنتی ویروس استفاده کنی فولدرا به حالت اول برمیگردن.......... اگه با آنتی ویروس مشکلی دارین تو همون تاپیک به مدیر بگین و ببینید مشکلش چیه
موفق باشید![]()

. آره پاک نشده بودند . البته چون یه کم دیر جواب دادید خودم این کارو کرده بودم ولی فولدر ها به حالت کمرنگند. چطوری باید به حالت اول بر گردونمشون ؟ چون من الان باید فلشم رو تو هر کامپیوتری میگذارم این تنظیمات رو اول انجام بدم تا فولدرها رو ببینم .