تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 73 از 215 اولاول ... 236369707172737475767783123173 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 2144

نام تاپيک: مشکلات آلوده شدن سیستم به ویروس ها و اسپای ور ها ( ابتدا پست اول را ببینید )

آخر فروم باز amintnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

ممنون از جوابت . آره پاک نشده بودند . البته چون یه کم دیر جواب دادید خودم این کارو کرده بودم ولی فولدر ها به حالت کمرنگند. چطوری باید به حالت اول بر گردونمشون ؟ چون من الان باید فلشم رو تو هر کامپیوتری میگذارم این تنظیمات رو اول انجام بدم تا فولدرها رو ببینم .
    در ضمن چرا فولدرهای معمولی رو جزو operating system در نظر میگیره؟ !!!

راستی من این آنتی تروجان رو روی یه کامپیوتر دیگه اجرا کردم ولی وسطش گیر میکند و برای همین ویروس ها باقی موندن و فولدرهای مهم رو نمیتونم باز کنم . با اون کامپیوتر چیکار کنم ؟ فولدرهاش خیلی خیلی مهمند.
    سلام.........

vtn54 عزیز لینک آنتی ویروس رو دادن که........... من با همون از شر ویروسه خلاص شدم............ البته قبلش با نورتون آخرین آپدیتش تونستم ویروسه رو شناسایی کنمو پاکش کنم.......... این دیگه جزء ترفندای همون ویروسست که فولدرا رو به حالت Operating System در میاره............ خیلی سریعه! در ضمن، این ویروسه میزنه تمام فایلای jpg رو پاک میکنه............. اگه میتونید نورتون نصب کنید و آخرین آپدیتشم دانلود کنید........... الآن فکر میکنم دیگه همه ی آنتی ویروسا شناساییش کنن......... خیلی وقته که از انتشارش میگذره............ واسه برگردوندن فولدرا به حالت نرمال هم میتونید از همون آنتی ویروسی که MB_Danger عزیز ساختن استفاده کنید....... هم ویروسو پاک میکنه هم فولدرا رو به حالت اولیه بر میگردونه............
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه هم احیانا عکساتون پاک شدن میتونید با برنامه های File Recovey راحت برشون گردونید............ واقعا ویروس نویسه خیلی باهوش بوده........... به زور متوجه شدم چرا اینطوری شده سیستمم! مثلا وقتی یه فولدرو کپی میگرفتم فقط یه فایل 36 کیلوبایتی کپی میشد! یه مدت که نمیتونستم آنتی ویروسشو پیدا کنم مجبور میشدم از برنامه های Process Killer استفاده کنم! حتی توی تسک منیجر اجازه نمیده ببندیمش! به هر حال! از همون آنتی ویروس استفاده کنی فولدرا به حالت اول برمیگردن.......... اگه با آنتی ویروس مشکلی دارین تو همون تاپیک به مدیر بگین و ببینید مشکلش چیه

موفق باشید

داره خودمونی میشه amirkhan61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض مشکل عمل نکردن دوبل کلیک روی درایوها

من آنتی ویروس avg رو نصب کردم.ولی بعد از نصب الان که روی درایوها دوبل کلیک می کنم درایو باز نمیشه.یعنی باید حتما راست کلیک کنم و open یا explor رو بزنم تا وارد درایو بشم.گزینه جدیدی هم به نام autorun به راست کلیک درایو اضافه شده.حالا نمی دونم این مشکلات ربطی به avg داره یا نه؟راه خلاص شدن از اون چیه؟لطفا راهنمایی کنید

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

منم به مشکل مشابهی دچار شدم.
    وقتی Flash Memory رو به سیستم وصل میکنم نه با دابل کلیک و نه با راست کلیک باز نمیشه.
    باید تو Address Bar بنویسم تا وارد بشم.فکر کنم یه جور Spyware باشه .
    اگه کسی راه حلی داره به ما کمک کنه.

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

این از اون پدر سوخته هاست خیلی اذیت میکنه از طریق همین کول دیسکها بیشتر انتشار پیدا میکنه حالا اگه کسی راه حلی داره به ما هم بگه

اگه نباشه جاش خالی می مونه toadstool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

اگه جستجو مي كرديد صد ها بار اين موضوع مطرح شده

يه Trojan ناقابله

وارد Folder Options بشيد

و show hidden files رو فعال كنيد و تيك مربوط به مخفي كردن فايل هاي سيستمي

Hide protected operations ..... رو برداريد

حالا وارد درايو مرد نظر بشيد يه فايل Autorun ميبينيد

كه بايد اونو پاك كنيد

البته اين فقط براي وقتي كه ويروس رو از بين برده باشيد خوبه

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

چه جالب منم امشب سيستمم همين ويروس رو گرفت
    چون حال و حوصله ي ور رفتن باهاش رو نداشتم اومدم با نورتون گاست ايميجي رو كه از ويندوز داشتم باز كردم و ويندوزم نو شد
    البته يه مشكل هم دارم اونم اينه كه نورتون آنتي ويروس مثل مار بوا روي ويندوز چمبره زده و پاك هم نمي شه مي خواستم نود 32 ورژن جديد نصب كنم كه نزاشت اين كار رو انجام بدم يعني فعلا بي خيال

كار اين ويروس روي سيستم من اين بود كه بعد از چند دقيقه پيغام فيزيكال مموري ميداد و ميپريد از ويندوز بيرون
    اوه ه ه ه ه ه
    این ویروس بود؟
    Mp4 Player من هم همین جوری شد.
    فرمتش کردم درست شد.

ممون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض ويروسي بنام soundmix.exe

ويروسي بنام soundmix.exeوجود دارد كه در صورت پاك كردن ديگر نمي توانييم هيچ فايل exe را اجرا كنيم.
    سوال اين است كه وقتي پاكش كرديم و انوقت براي اجرا ي فايلهاي exe پيغام open with .. امد چه بكنيم.؟
    البته يك راهش system restore كه بلدم ولي بعضي وقتا نميشه ازش استفاده كرد.

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

برای تمام دوستانی که ویروس فایلهای آنها را مخفی کرده است و برنامه های معرفی شده قادر به برگرداندن انها نیست :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته قبلا باید از شر ویروس خلاص شده باشید(با استفاده از انتی ویروس یا برنامه های معرفی شده)

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض میدونم سیستمم ویروس داره. تورو خدا کمک کنید.

وقتی در پنجره Folder Option در مقابل گزینه Show hidden files and folders علامت می‏گذارم و آنرا تایید می‏کنم هیچکدام از فایلهای مخفی روی سیستمم نشان داده نمی‏شود. من می‏دانم که کامپیوترم به ویروس آلوده است اما می‏خواهم بدانم که چگونه می‏توانم این مشکل را برطرف کنم. آیا اصلا راه حلی برای این مشکل وجود دارد؟

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

میدونم سیستمم ویروس داره. تورو خدا کمک کنید.

وقتی در پنجره Folder Option در مقابل گزینه Show hidden files and folders علامت می‏گذارم و آنرا تایید می‏کنم هیچکدام از فایلهای مخفی روی سیستمم نشان داده نمی‏شود. من می‏دانم که کامپیوترم به ویروس آلوده است اما می‏خواهم بدانم که چگونه می‏توانم این مشکل را برطرف کنم. آیا اصلا راه حلی برای این مشکل وجود دارد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •