تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 776 از 827 اولاول ... 276676726766772773774775776777778779780786826 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,751 به 7,760 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

به این میگن لیگ حرفه ای . رقابت شانه به شانه . امیدوارم بارسا قهرمان بشه .

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

11 ...

تیم فوتبال رئال مادرید باتساوی 2بر2 برابر رئال ساراگوسا ضمن تثبیت صدرنشینی فقط به یک برد برای قهرمانی نیاز دارد.

هفته سی و هفتم با تساوی تیم های بارسلون ورئال برابر حریفانشان همراه بود.بارسلونا با نتیجه 2بر2 و به سختی توانست در خانه خود اسپانول را متوقف کند.آن هم به لطف درخشش مسی.
    رئال مادرید هم در زمین سارگوسا به تساوی 2بر 2 رسید.هر دو گل رئال را نیستلروی به ثمر رساند تا بیست و پنج گله شود.
    اصلا بازی رو دیدی؟ مرد حسابی موقعیت گلهای بارسارو شمردی؟

اون آخر بازی هم نمیدونم چی شد! مدافع ها واقعا بی خیال بودن! مثل اینکه خبر تساوی رئال باعث شده بود از قهرمانیشون مطمئن بشن!

مخصوصا دو مدافع پشت سر والدز که حتی به سمت توپ نرفتن!!!

امیدوارم بارسا قهرمان بشه!

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

با تساوی ریال و بارسا در لیگ اسپانیا تکلیف قهرمانی به هفته اخر رسید .

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

دوستان خواهشا اين تاپيك رو به بحث درمورد اينكه كي قهرمان ميشه تبديل نكنين.

بله، درسته. رئال مادريد و بارسلونا هردو با تساوي 2-2 مقابل ساراگوسا و اسپانيول رده‌بندي هفته قبل را تكرار كردند. در حال حاضر هردو با امتياز مساوي در صدر هستن ولي چون رئال در ديدارهاي مستقيم مقابل بارسلونا نتيجه بهتري داشته (2-0 برده و 3-3 مساوي كرده)، بالاتر از بارسا محسوب ميشه. در هفته آينده كه آخرين هفته و تعيين كننده هست، رئال مادريد ميزبان مايوركا بوده و بارسلونا نيز در نيو‌كمپ با خيمناستك بازي خواهند كرد. سويا هم كه شانس كمتري دارد، ميزبان ويارئال است.

آخر فروم باز ramyar.v's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    bavaria

پيش فرض

با تساوی ریال و بارسا در لیگ اسپانیا تکلیف قهرمانی به هفته اخر رسید .
    با اینکه از هر دو تاشون بدم میاد
    ولی کاشکی رئال قهرمان بشه
    چون دلم به حالش میسوزه
    و فکر هم بکنم که بشه
    چون همه چیز دست خودشه

آخر فروم باز R10MessiEtoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

3 تا دلیل عمده داشت(چند تا دلیل غیر عمده هم داشت) که بارسا باخت (من عقیده دارم باخت)
    1- تعویض گودیانسن. وقتی موتا اومد تو بازی احساس بدی پیدا کردم نیمکت این فصل بارسا نیمی از قدرت تیم اصلی رو هم نداشت تعویش موتا هیچ دلیلی نداشت. بارسلونا ثابت کرده هر وقت دفاع کرده باخته.
    2- خودخواهی اتوئو. دقیقه 85 تو اون حرکت انفجاریش می تونست راحت با یه پاس به بیرون به مسی کار رو تموم کنه.
    4- الگوئر: این قدر از این بازیکن بدم میاد تو گل دوم اسپانیول پویول و تورام آفساید گیری کردند اما این دیوونه آفسایدو پر کرده بود (حسش نیست اسمایل بذارم)

دلایل دیگه هم داشت بد شانسی ، بی دقتی مهاجمان ، سهل انگاری مدافعان، ویکتور والدس، محتاط بودن رایکارد، نداشتن نیمکت قوی و قوی بودن اسپانیول(کلا همیشه مقابل بارسا شاخ میشه)، و .......

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Isthmus

پيش فرض

اصلا بازی رو دیدی؟ مرد حسابی موقعیت گلهای بارسارو شمردی؟

اون آخر بازی هم نمیدونم چی شد! مدافع ها واقعا بی خیال بودن! مثل اینکه خبر تساوی رئال باعث شده بود از قهرمانیشون مطمئن بشن!

مخصوصا دو مدافع پشت سر والدز که حتی به سمت توپ نرفتن!!!

امیدوارم بارسا قهرمان بشه!
    عزیز من من دو تا بازی رو دیدم
    ولی رئال هم میتونست این بازی رو ببره ولی بد شانس بود .دوستانی که بازی رئال رو دیدن متوجه میشن.

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

11 ...

3 تا دلیل عمده داشت(چند تا دلیل غیر عمده هم داشت) که بارسا باخت (من عقیده دارم باخت)
    1- تعویض گودیانسن. وقتی موتا اومد تو بازی احساس بدی پیدا کردم نیمکت این فصل بارسا نیمی از قدرت تیم اصلی رو هم نداشت تعویش موتا هیچ دلیلی نداشت. بارسلونا ثابت کرده هر وقت دفاع کرده باخته.
    2- خودخواهی اتوئو. دقیقه 85 تو اون حرکت انفجاریش می تونست راحت با یه پاس به بیرون به مسی کار رو تموم کنه.
    4- الگوئر: این قدر از این بازیکن بدم میاد تو گل دوم اسپانیول پویول و تورام آفساید گیری کردند اما این دیوونه آفسایدو پر کرده بود (حسش نیست اسمایل بذارم)

دلایل دیگه هم داشت بد شانسی ، بی دقتی مهاجمان ، سهل انگاری مدافعان، ویکتور والدس، محتاط بودن رایکارد، نداشتن نیمکت قوی و قوی بودن اسپانیول(کلا همیشه مقابل بارسا شاخ میشه)، و .......
    واقعا حیف شد!

آخه دقیقه 89 ؟

احتیاط ریکارد - خودخواهی مهاجم - بازی بد الگر - بی دقتی مهاجمان - بی خیالی مدافعان و ..

جالبه که این اشتباها از سوی بازیکنان و مربی توی چند تا از بازیهای اخیر هم تکرار شد ولی باز هم ...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    tEhRaN

پيش فرض

کاشکی یکی جدول بازیها هم بزنه بفهمیم چند امتیاز دارن

آخر فروم باز SANR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    در دل کویر

پيش فرض

توی teletex نوشته شده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •