تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




صفحه 19 از 89 اولاول ... 91516171819202122232969 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 881

نام تاپيک: آشپزخانه P30\/\/orld ( آموزش طبخ غذا ها )

  1. #181
    آخر فروم باز Hazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    پست ها
    1,737

    پيش فرض

    اگر گفتید ترخینه چیست؟ و غذای محلی کجاست؟
    فکر کنم.. یک غذای بروجردی باشه...
    بابا آبجي ايول دقيقا درست فكر كردي!!!اين همه اطلاعات رو از كجا اوردي؟نكنه ولايت ما اومدي؟
    فقط اين غذا يه مشكلي داره ما يه دفعه روش تو آزمايشگاه تحقيق كرديم 92 جور ميكروب جستيم!!!!!

  2. #182
    حـــــرفـه ای Asalbanoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan
    پست ها
    10,370

    پيش فرض پلومرغ سرخ شده

    این پلومرخ سرخ شده غذایی تایلندی است که از گوشت سینه مرغ، فلفل دلمه ای قرمز، ذرت و برنج تهیه می شود. برای طبخ این غذا ابتدا برنج به صورت کته آماده و سپس سرخ می شود. به صورت سنتی کته را با شیرنارگیل تهیه می کنند اما شما می توانید آن را به روش معمولی با آب هم آماده کنید.
    ● مواد لازم
    ▪ ۲ پیمانه برنج
    ▪ ۴ پیمانه آب
    ▪ ۵ قاشق سوپخوری روغن مایع
    ▪ ۲ حبه سیر، رنده شده
    ▪ یک عدد پیاز کوچک
    ▪ یک قطعه ۵/۲ سانتی متری زنجبیل تازه
    ▪ ۲۲۵ گرم گوشت سینه مرغ
    ▪ یک عدد فلفل دلمه ای قرمز
    ▪ ۱۱۵ گرم ذرت کنسرو شده
    ▪ یک قاشق چایخوری پودر کاری
    ▪ ۲ عدد تخم مرغ
    ▪ نمک به اندازه کافی
    برنج را خوب شسته با ۴ پیمانه آب و کمی نمک روی حرارت اجاق گاز می گذاریم تا جوش بیاید. اگر شیر نارگیل در دسترس داشته باشید می توانید یک پیمانه از آب را با یک پیمانه شیر نارگیل جایگزین کنید یا نصف پیمانه پودر شیر نارگیل در آب برنج بریزید.
    برنج را بجوشانید تا آب آن کاملاً تبخیر شود. گاهی آن را هم بزنید. وقتی آب برنج کاملاً کشیده شد ۳ قاشق سوپخوری روغن روی آن بدهید. اگر از شیر نارگیل استفاده می کنید نیازی به مصرف روغن نیست. یک دم کنی روی ظرف برنج قرار دهید و حرارت اجاق را کم کنید. بگذارید کته دم بکشد. پس از آماده شدن کته، آن را در دیسی بزرگ بریزید و برنج را خوب از هم باز کنید تا زود سرد شود.
    در این فاصله دو قاشق سوپخوری روغن باقی مانده را در تابه ای نچسب و بزرگ داغ کنید. بهتر است از تابه ای گود که فرم نیم کره دارد استفاده کنید. پیاز را به صورت نگینی خرد کنید. پیاز، سیر و زنجبیل را به روغن اضافه کنید و با حرارت متوسط دو دقیقه تفت دهید.
    گوشت سینه مرغ را به صورت قطعات کوچک خرد کنید. آن را با کمی نمک به پیاز اضافه کنید و ۵ دقیقه تفت دهید تا گوشت مرغ کاملاً بپزد. برنج را که باید کاملاً سرد شده باشد افزوده و ۳ دقیقه دیگر تفت دهید.
    فلفل دلمه ای را به صورت نوارهای باریک و بلند خرد کنید و همراه با ذرت و پودر کاری به مخلوط برنج اضافه کنید و ۳ دقیقه دیگر غذا را تفت دهید.
    تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و خوب بزنید تا مخلوط شوند. سپس تخم مرغ را روی برنج بریزید و هم بزنید. یک تا دو دقیقه دیگر غذا را تفت دهید و سپس سرو کنید.

  3. #183
    Banned sooshiyanet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    پست ها
    491

    پيش فرض

    سلام مژگان جان ، بعد از اين همه مدت اومدم و برات يه زحمتي دارم

    من يه سري غذاي آسون ميخواستم ، يعني خورشت و اين جور چيزاي غير ممكن نباشه

    يك يا دو مرحله پيشرفته تر از نيمرو باشه كفايت ميكنه

    ==

    مردم از سوء تغذيه ، دست پخت مادرم آرزو است

  4. #184
    حـــــرفـه ای Asalbanoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan
    پست ها
    10,370

    پيش فرض

    سلام دوست عزیز.. اول اینکه خوش اومدی دوباره.. جات خالی بود

    دوم اینکه زحمتی نیست...

    ببین این چند تا به کارت می اد برادر


    ساندویچ گوشت بره ( زمان پخت: ۵ دقیقه )

    ● مواد لازم برای برای ۶ نفر:
    ▪ حدود نیم کیلو گوشت بره،
    ▪ ۴ قطعه نان باگت گرد،
    ▪ ۲ عدد گوجه فرنگی ورقه شده،
    ▪ ۱ عدد پیاز قرمز متوسط ورقه شده،
    ▪ یک دوم خیار پوست کنده ورقه شده،
    ▪ برگ کاهو، ۴ ق.س سس خیار(ماست و خیار و نعناع)
    ● طرز تهیه:
    گوشت بره را در تابه بدون روغن آهسته به مدت ۵ دقیقه تفت دهید. بعد ۱ ق.س از سس خیار نعنای داخل نان باگت گرد پخش نمایید و چند ورقه از گوشت ها را اضافه کرده و روی آن گوجه فرنگی، پیاز، خیار و کاهو بگذارید. می توانید این ساندویچ را هم بپیچید و هم با کارد و چنگال سرو نمایید.

    ---------------

    املت سبزیجات ( زمان پخت: ۵ دقیقه )

    ● مواد لازم برای برای ۴ نفر:
    ▪ ۲ عدد تخم مرغ ،
    ▪ ۱ ق چ روغن بادام زمینی،
    ▪ نمک و فلفل به میزان دلخواه،
    ▪ ۱ ق. س
    ▪ تره یا جعفری خرد شده.
    ● طرز تهیه:
    تخم مرغها را در یک کاسه شکسته و نمک و فلفل به آن زده و کاملا هم بزنید. روغن بادام را حرارت داده و مخلوط تخم مرغ را یکباره ریخته و هم بزنید و همزمان تابه را به عقب و جلو حرکت دهید. وقتی تخم مرغ ها آماده شد سبزیجات را وسط آن بریزید.

    --------

    استیک تن ماهی( زمان پخت: ۱۰ دقیقه )

    ● مواد لازم برای برای ۴ نفر:
    ▪ ۴ تکه گوشت بدون استخوان ماهی تن (هر تکه به وزن ۱۵۰-۱۷۰ گرم)،
    ▪ ۱ ق.س روغن زیتون،
    ▪ نمک و فلفل به میزان دلخواه
    ● طرز تهیه:
    فر را از قبل روشن کنید . به گوشت ماهی نمک و فلفل زده و سپس روی آنها را روغن زیتون بمالید و سپس هر روی تکه گوشت ماهی را به مدت ۳ الی ۵ دقیقه درون فر حرارت دهید.

  5. #185
    حـــــرفـه ای Asalbanoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan
    پست ها
    10,370

    پيش فرض املت یونانی ( زمان پخت: ۲۵دقیقه )

    ● مواد لازم برای برای ۳ نفر:
    ▪ ۸ عدد تخم مرغ
    ▪ ۱ فنجان پنیر پیتزا
    ▪ ۲ ق.چ آویشن
    ▪ نمک و فلفل به میزان دلخواه
    ▪ ۴ ق.چ روغن زیتون
    ▪ یک دوم فنجان پیاز خرد شده
    ▪ ۲ فنجان اسفناج شسته شده.
    ● طرز تهیه:
    اسفناج ها را با ۲ قاشق از روغن زیتون تفت دهید و نمک و فلفل را اضافه کنید اسفناج ها باید نرم شوند سپس از روغن جدا کرده و نگه دارید. تخم مرغ ها را به همراه پنیر، آویشن، نمک و فلفل کاملا هم بزنید. با ۲ قاشق دیگر از روغن زیتون پیاز را به مدت ۵ دقیقه تفت داده اسفناج را به آن اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت دهید. سپس مخلوط تخم مرغ را اضافه کنید اما هم نزنید و بگذارید با حرارت کم به مدت ۲۰ دقیقه بپزند. در ضمن فر را از قبل روشن کرده تابه را به مدت ۴۵ ثانیه درون فر قرار دهید تا روی غذا هم حرارت ببیند.

  6. #186
    حـــــرفـه ای Asalbanoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan
    پست ها
    10,370

    پيش فرض خوراك‌ قارچ‌ و سیب‌ زمینی‌

    مواد لازم‌:
    ▪ سیب‌زمینی‌: ۶ تا ۸ عدد
    ▪ هویج‌: ۲ عدد
    ▪ سس‌ گوجه‌ فرنگی‌: ۴ قاشق‌ سوپ‌ خوری‌.
    ▪ گوشت‌ گوساله‌ بدون‌ استخوان‌: ۴۰۰ گرم‌
    ▪ آب‌ گوشت‌: نیم‌ لیتر
    ▪ پیاز متوسط: ۴ عدد
    ▪ قارچ‌: ۲۰۰ گرم‌
    ▪ خامه‌ ترش‌: ۴ قاشق‌ سوپ‌ خوری‌
    ▪ كره‌ یا مارگارین‌: ۳ قاشق‌ سوپ‌خوری‌
    ▪ نمك‌ و فلفل‌ سیاه‌: به‌ میزان‌ لازم‌.
    ▪ شوید و جعفری‌ مقداری‌ برای‌ تزئین‌
    ● طرز تهیه‌:
    ابتدا گوشت‌ را به‌ قطعه‌های‌ كوچك‌ ببرید وپس‌ از سرخ‌ كردن‌ آن‌ با كره‌، آن‌ را با نیمی‌ ازآبگوشت‌ و سس‌ گوجه‌ فرنگی‌ به‌ مدت‌ ۱۰ تا ۱۵دقیقه‌ روی‌ شعله‌ قرار دهید. سپس‌ قارچهای‌ خردشده‌ و پیاز را با كره‌ تفت‌ دهید.
    هویج‌ و سیب‌زمینی‌ را كه‌ از قبل‌ خرد كرده‌ایدبه‌ قارچ‌ و پیاز اضافه‌ كنید. سپس‌ این‌ مواد را باگوشتی‌ كه‌ در ابتدا پخته‌اید مخلوط كنید. وهمزمان‌ نمك‌، فلفل‌ و ادویه‌ و همچنین‌ خامه‌ را نیزبه‌ آن‌ اضافه‌ كنید. و مواد را روی‌ حرارت‌ كم‌ قراردهید تا هنگامی‌ كه‌ آب‌ آن‌ كاملا تبخیر شود. درپایان‌ از شوید و جعفری‌ برای‌ تزئین‌ استفاده‌نمائید.

  7. #187
    Banned sooshiyanet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    پست ها
    491

    پيش فرض

    مژگان جان ممنون

    والا همون تن ماهي از همه بهتر تره به گمانم (( نه اينكه فكر كني من تنبلم (( اصلا فكرشم نكن )) ، واسه پروتئين گوشت سفيد ميگم !!!‌ ))

    اما جدا از اينا استفاده ميكنم

    ===

    مژگان جان غذاي طبع سرد چي ؟؟ آبدوغ خيار و اين جور چيزا (( هوس غذاي سرد كردم دادا ))

    ===

    در ضمن :‌

    ببین این چند تا به کارت می اد برادر
    ««-- بخوانيد دادا

  8. #188
    پروفشنال hamidma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    پست ها
    648

    پيش فرض

    سلام خدمت دوستان گرامی

    من دنبال یه راهنمایی فارسی مایکروفر می گردم. و برنامه غداهای مختلف با مایکروفر. دوستان کسی در این مورد چیزی دارید؟

  9. #189
    آخر فروم باز pedram_ashena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)
    پست ها
    3,303

    پيش فرض

    خوب اگر اجازه بدهيد ميخواهم بحث غذاهاي ملل را اينجا باز كنم.در ابتدا يك غذاي خوشمزه چيني.توصيه ميكنم اگر امكاناتش را داريد امتحان كنيد.تصاوير گويا هستند و من توضيح ديگري نيميدهم.اگر دوستان جايي را نفهميدند بپرسند تا بگويم

    Chinese Dinner

    شام چيني










  10. #190
    حـــــرفـه ای Asalbanoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan
    پست ها
    10,370

    پيش فرض نکاتی برای طبخ غذا با مایکروفر

    مقدمه:

    آشپزی با مایکروفر
    پختن و گرم کردن مواد غذائی با مایکرو فر کاملاً با روش‌های معمولی همچون اجاق گاز، گریل ... تفاوت دارد. امواج مایکرو مولکول‌های آب مواد غذائی را مرتعش نموده گرما تولید می‌کند. بخار آب ایجاد شده بالا رفته و به فرآیند طبخ کمک می‌کند. بدین جهت مسئله پوشاندن یا نپوشاندن مواد غذائی اهمیت بسیاری دارد. اگر مواد غذائی را در پوشش قرار دهید بخار آب نمی‌تواند خارج شود که در نتیجه فرآیند طبخ سریع‌تر انجام خواهد گرفت.

    مزایای مایکروفر:
    صرفه جوئی در زمان: مایکروفر اعمال یخ زدایی، گرم کردن و طبخ مواد غذائی را در زمانی بسیار کمتر از زمان لازم در روش‌های معمول انجام می‌دهد، چرا که مستقیماً روی مواد غذائی عمل می‌کند‌. در حالیکه، هنگام طبخ مواد با اجاق گازهای معمولی، حرارت باید ابتدا از شعله پخش کن و سپس از ظرف غذا عبور کند تا به مواد غذائی برسد.
    حفظ ویتامین‌ها و ارزش غذائی مواد: آشپزی با مایکروفر تنها به مقدار کمی آب، روغن و نمک احتیاج دارد. بدین ترتیب مواد غذائی، ویتامین‌ها و مواد معدنی خود را حفظ کرده، همچنین رایحه و مزه غذا مطبوع تر خواهد بود.
    صرفه جوئی در مصرف ظروف غذائی: با اینکه شما غذاهای خود را در داخل ظروف طبخ می‌کنید ولی به میزان زیاد در مصرف ظروف غذائی و در نتیجه زمانی که صرف شستشوی آن‌ها می‌کنید، صرفه جوئی خواهد شد.
    ادویه کم: غذاهائی که با مایکروفر پخته می‌شوند به مقدار کمی ادویه و چاشنی نیاز دارند زیرا مزه طبیعی غذا حفظ می‌شود.

    چند توصیه و تکنیک:
    پوشاندن مواد غذائی: پوشاندن مواد غذائی زمان پختن یا گرم کردن را کوتاه تر می‌کند. زیرا بخار آب به‌طور کامل خارج نشده عمل طبخ یا گرم کردن را تسریع می‌نماید. به روش‌های متعددی می‌توانید روی ظرف غذا را بپوشانید. از درب ظروفی که جنس آنها قابل استفاده در مایکروفر است، همچنین از یک بشقاب چینی، یا روکش نایلونی محافظ غذا و یا یک برگ کاغذ سلفون می‌توان استفاده کرد.

    توجه به دمای اولیه مواد غذئی: مواد غذائی که از داخل یخچال بیرون آورده می‌شوند نسبت به مواد غذائی که در دمای محیط هستند به زمان بیشتری جهت گرم شدن نیاز دارند.

    پختن و گرم کردن تخم مرغ: ازگذاشتن تخم مرغ با پوست آن در داخل مایکروفر خودداری فرمائید. باید تخم مرغ‌ها را شکسته و زرده آنها را سوراخ کرد. (همیشه مواد غذائی را که دارای پوشش یا پوسته سختی هستند سوراخ کنید).
    پختن و گرم کردن مواد غذائی دارای پوسته: توصیه می‌شود مواد غذائی دارای پوسته را، از قبیل سوسیس، گوجه فرنگی، سیب زمینی و ... را با یک جسم نوک تیز مثل چنگال از چند نقطه سوراخ کنید. این امر مانع ترکیدن آن‌ها می‌شود.

    گرم کردن مایعات: در هنگام گرم کردن مایعات در لیوان یا فنجان مواظب باشید مایع سر ریز نشود.
    شکل و مقدار مواد: مقدار و شکل مواد عامل مهمی در تعیین طول مدت عمل گرم کردن یا طبخ است.
    گرم کردن روغن: هیچگاه در مایکروفر روغن را به تنهایی داغ نکنید. دمای زیاد روغن ممکن است باعث آتش گرفتن دستگاه شود.
    زمان پخت: توصیه می‌شود در موقع پخت زمان‌های نسبتاً کوتاه در نظر بگیرید تا غذای شما نسوزد. هرگز در ظرف غذا را محکم نبندید چون بخار آب ایجاد شده نمی‌تواند خارج شود و ظرف در اثر فشار وارده می‌ترکد.
    کیفیت مواد: تمام مواد غذائی که در مایکروفر طبخ می‌شوند باید تازه و دارای کیفیت بالا باشند. خصوصاً کیفیت اولیه مواد غذائی تأثیر مستقیم در کیفیت نهائی طبخ شده با مایکروفر خواهد داشت.
    آب کردن مواد اولیه: مایکروفر وسیله‌ای ایده آل برای آب کردن مواد اولیه غذائی مثل کره، شکلات یا حتی ژلاتین است.
    هم زدن مواد غذائی در هر سه مرحله یخ زدائی، گرم کردن و طبخ مواد غذائی باید آن را بعد از زمان داده شده به دستگا ، هم زد، این عمل انتشار حرارت را بین قطعات مواد غذائی و داخل آن یکنواخت خواهد کرد.
    زیر و رو کردن: اگر می‌خواهید یک مرغ یا یک تکه بزرگ گوشت را در مایکروفر یخ زدائی یا طبخ کنید توصیه می‌کنیم تقریباً در وسط زمان پخت غذا را یکبار زیرو رو کنید. با این عمل از خشک شدن رویه‌ی بالائی غذا که نسبت به رویه‌ی پائینی امواج مایکرو بیشتری جذب می‌کند جلوگیری نمائید.
    قطعات ناهمگون: با توجه به اینکه قطعات نازک سریع‌تر از قطعات ضخیم می‌پزند، توصیه می‌شود قطعات نا همگون به نحوی در مایکروفر قرار گیرند که بخش ضخیم قطعه به سمت خارج سینی گردان و بخش نازک به سمت داخل باشد. بدین ترتیب، انرژی امواج مایکرو، بیشتر روی کناره‌های محفظه پخت متمرکز می‌شود. به‌طور مثال ران‌های مرغ را به نحوی قرار دهید که قسمت نازک آن به سمت داخل سینی گردان و قسمت ضخیم آن به سمت خارج باشد.
    آب کم: با توجه به اینکه مواد غذائی به‌طور طبیعی برای گرم کردن یا طبخ آب کافی دارند تنها مقدار کمی آب اضافه کنید. این امر زمان پخت را کاهش داده، ویتامین‌ها و مواد معدنی مواد غذائی را حفظ می‌کند.

    انتخاب قدرت مایکروفر:
    گرم کردن / طبخ ---- ۱۰۰۰۰ وات ---- ۱۰۰% ---- قوی
    گرک کردن / طبخ ---- ۷۰۰ وات ---- ۱۰۰% ---- نسبتاً قوی
    طبخ گوشت چرخ کرده ---- ۵۰۰ وات ---- ۵۰% ---- متوسط
    افزایش زمان پخت / یخ زدائی ---- ۳۰۰ وات ---- ۳۰% ---- یخ‌ زدائی
    افزایش زمان شخت و یخ زدائی مواد غذائی نازک (شیرینی خامه‌ای) ---- ۱۰۰ وات ---- ۱۰% ---- یخ زدائی ضعیف و گرم نگه داشتن غذا
    یخ زدائی: بیشتر دستورالعمل‌های طبخ غذا در این قسمت با مواد غذائی یخ زده نیز قابل اجراء است برای یخ زدائی از قابلیت یخ زدائی اتوماتیک مایکروفر خود استفاده کرده، دستور العمل‌ها را به‌دقت اجراء کنید:
    اگر مواد غذائی در یک یخچال برفک دار منجمد شده‌اند برفک رویه خارجی را با یک برس پاک کنید.
    برای ترکیب اصلی غذا (مثل گوشت و ماهی) در دو مرحله عمل کنید. به‌طور مثال اگر می‌خواهید عمل یخ زدائی را در ۶ دقیقه انجام دهید، مایکروفر را ابتدا برای ۳ دقیقه برنامه ریزی کنید. بعد از زیرو رو کردن قطعه دوباره شروع کنید
    برای یخ زدائی نان، شیرینی، همبرگر بهتر است آنها را داخل ظرف قابل استفاده در مایکروفر گذاشته و روی آن را بپوشانید.
    مواد غذائی یخ زدائی شده باید در کمترین مدت طبخ شوند.
    مایکروفر وسیله‌ای ایده آل برای نرم کردن نان بیات است. ولی فقط از قطعات کوچک نان استفاده کرده و بلافاصله آن را مصرف کنید. زیرا به محض سرد شدن دوباره سفت می‌شود.
    برای گرم کردن شیرینی و نان بهتر است که آنها را پس از گذاشتن در ظرف قابل استفاده در مایکروفر روی آن بپوشانید.
    برای اینکه چیپس ترد شود آن را داخل ظرف قابل استفاده در مایکروفر ریخته، دستگاه را روی قدرت ۱۰۰% برای ۴۵ تا ۶۰ ثانیه تنظیم نموده، بعد از خاتمه ۵ دقیقه صبر کنید.
    از پر کردن ظروف کوچک تا لبه آن خودداری کنید.
    برای گرم کردن کنسرو اگر قوطی‌ها آهنی هستند آنها را باز کرده و محتوی آنها را در یک ظرف قابل استفاده در مایکروفر خالی کنید. اگر قوطی‌ها شیشه‌ای هستند فقط پوشش و درب آنها را جدا کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •