تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 164 از 279 اولاول ... 64114154160161162163164165166167168174214264 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,631 به 1,640 از 2786

نام تاپيک: سونی اریکسون : آموزش کامل هـك گوشی های سونی اریکسون بویژه k750 و w800

آخر فروم باز D E V I L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

به بابا اينجا كه همه همشهري منن
    دوست من اگه از من ميشنوي هنوز واستا چون همه ي موبايل فروش ها يه جورن بگو تو كدوم موبايل فروش بردي تا بگم اصلا چرا گوشي تو باز كردي
    واي واي حالا ياد افتاد ماله من هم مثل ماله تو شده بود ببين اينجوري بود يا نه
    1: موبايل به غير از دكمه هاي جوي استيك هيچ كدوم از دكمه ها رو نميشناخت مثل دكمهي منو و نميتونستي زبان رو انتخاب كني تو اولش
    2: گرافيك گوشي به هم ريخته بود مثل شطرنجي بود
    اگه اينطوري بود نبايد عجله ميكردي حالا ازت چند گرفتن اينجوري كردن
    اگه اينجوري باشه به من بگو تا بگم كه از اين مسير اين فايلت پاك شده /tpa/system/layout/layout.xml
    ولي ديگه كه اونطوري كرده من نميدونم
    همه ي سوالامو جواب بده
    سلام همشهري
    فكر كنم منظور دوستمون يه چيز ديگه بود.
    وقتي فايل layout.xml پاك بشه گوشي بالا مياد ولي نوشته هاي منو بالا ميره و عكسهاي theme قاطي ميشه و بعضي دكمه ها هم كار نميكنه.درست همونطور كه شما توضيح داديد.
    ولي دوستمون ميگن كه بعد از روشن شدن يه صفحه سفيد مياد.
    ممكن درايو صفحه نمايش پاك شده باشه.اگه درايو صفحه نمايش پاك بشه صداي گوشي شنيده ميشه ولي تصويري ديده نميشه و صفحه نمايش سفيد خواهد بود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه rameshk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

این لینک پایین لینک مستقیم برای زبان های فارسی عربی برای EMEA-6 هستش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با یه منیجر داونلود کن

فایل fa.lng - و ar.t9 رو با فار تو این مسیر کپی کن \FS\tpa\preset\system\language

و فایل های lng.lst و lng.dat رو پاک کن

و یه متن به این نام هست allowed_language که تو فار روش دبل کلیک کن و زبان هایی که می خوای اضافه بشه رو توش به همون ترتیب خودش اضافه کن مثلا
    fa , ar,

این روش قطعی نیست و تو EMEA های مختلف فرق داره

اگه با این کار های جواب داد که خوبه
    اگه نه باید یه کار دیگه هم بکنی

فایل customize.xml موجود در این مسیر \FS W800\tpa\preset\custom رو با F4 باز کن و تو قسمت allowed language ها (شکل زیر)

و زبان مورد نظرت رو مثل بقیه وارد کن بعدش F2 و F10 رو بزن و آخر سر خروج

با این کارا باید زبان فارسی اضافه بشه اگر نشد این کار رو بکن

بجای همه این کار ها fa.lng رو که داری به یکی از زبان هایی که توی همون مسیر گفته شده تغییر نام بده مثلا de.lng و فایل همنام اصلیش رو پاک کن و اینو بذار جای اون و دیگه لازم نیست customize یا بقیه چیزا رو تغییر بدی

اینارو امتحان کن اگه شد که هیچ اگه نشد بگو تا بازم کمکت کنم

اگر تو انجام این چیز ها هم مشکل داشتی (آخه هول هولکی گفتم) بپرس تا بهتر توضیح بدم

---------------------------------------------------------------------
    ویرایش شده:
    با روش اول که در بالا گفتم زبان فارسی رو فقط برای نوشتن اس ام اس میتونین استفاده کنین
    اما با روش دوم که گفتم فایل fa.lng رو تغییر نام بدین منو فارسی اضافه میشه
    لینک مشکل داره..
    اگه ممکنه یه جا دیگه آپ کنید.
    باتشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه navid_ice_heart_128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کاشان

پيش فرض

سلام همشهري
    فكر كنم منظور دوستمون يه چيز ديگه بود.
    وقتي فايل layout.xml پاك بشه گوشي بالا مياد ولي نوشته هاي منو بالا ميره و عكسهاي theme قاطي ميشه و بعضي دكمه ها هم كار نميكنه.درست همونطور كه شما توضيح داديد.
    ولي دوستمون ميگن كه بعد از روشن شدن يه صفحه سفيد مياد.
    ممكن درايو صفحه نمايش پاك شده باشه.اگه درايو صفحه نمايش پاك بشه صداي گوشي شنيده ميشه ولي تصويري ديده نميشه و صفحه نمايش سفيد خواهد بود.
    سلام توحيد جان
    من اون مشكل قبلي رو ميگم كه قبل از اينكه اون موبايل فروش اون بلا رو سرش بياره ولي حالا نميدونم

آخر فروم باز 2299's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    همین نزدیکی

9

آقا ميشه چند تا از همين منوها بذارين قبليا كار نكرد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

با سلام دوستان اولش نوشته های منو بالا بود و بعضی از دکمه ها کار نمی کرد ولی بعد از فلش صفحه سفید آمد با تشکر لطفا راهنمایی کنید

آخر فروم باز D E V I L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

با سلام دوستان اولش نوشته های منو بالا بود و بعضی از دکمه ها کار نمی کرد ولی بعد از فلش صفحه سفید آمد با تشکر لطفا راهنمایی کنید
    همون اول اگه فايل layout.xml روي گوشي ريخته ميشد مشكلت حل ميشد.ولي بيشتر موبايل فروش ها همون فلش رو بلدند و آسونترين كار رو انتخاب ميكنند.
    خب اگه بعد از فلش اين مشكلو پيدا كرده گوشي رو نشون همون كسي بده كه فلشش كرده تا درستش كنه.
    در ضمن مگه همون موقع كه گوشيتو فلش كردن تستش نكردي كه سالمه يا نه؟

داره خودمونی میشه saeed jun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض جواب

چطوري ميشه رو k310 نرم افزار نصب كرد
    آقا يكي جواب ما رو نمي ده

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

آقا يكي جواب ما رو نمي ده
    نصب کردن برنامه روی K310 با بقیه نسخه های جاوای سونی اریکسون تفاوتی نداره.شما باید فایل برنامه یا بازی خود با پسوند Jar یا Jad خودتونو بوسیله کامپیوتر در فولدر Other گوشی بریزید سپس با استفاده از فایل منیجر گوشی برنامه را نصب کنید.یعنی به فولدر Other رفته و نصب کردن را میزنیم تا برنامه در فولدر Application نصب شه.فقط یادت باشه برنامه هایی که دانلود میکنی با سایز صفحه نمایش گوشیت یکی باشه وگرنه درست نمایش داده نمیشه.فکر می کنم 128*160 باشه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

همون اول اگه فايل layout.xml روي گوشي ريخته ميشد مشكلت حل ميشد.ولي بيشتر موبايل فروش ها همون فلش رو بلدند و آسونترين كار رو انتخاب ميكنند.
    خب اگه بعد از فلش اين مشكلو پيدا كرده گوشي رو نشون همون كسي بده كه فلشش كرده تا درستش كنه.
    در ضمن مگه همون موقع كه گوشيتو فلش كردن تستش نكردي كه سالمه يا نه؟
    سلام توحید جان دوست عزیز اگه بلد بودن که درستش میکردن در ضمن cid تلفن از 49 به 36 تغییر دادن و R1L002 فیرم ور گوشی پایین اومده وقتی می خوام fs رو با فار بازش کنم پیغام زیر رو میده
    script fs_mode exection error
    Error code : 0

اگه نباشه جاش خالی می مونه navid_ice_heart_128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کاشان

پيش فرض

سلام توحید جان دوست عزیز اگه بلد بودن که درستش میکردن در ضمن cid تلفن از 49 به 36 تغییر دادن و R1L002 فیرم ور گوشی پایین اومده وقتی می خوام fs رو با فار بازش کنم پیغام زیر رو میده
    script fs_mode exection error
    Error code : 0
    سلام هم شهري كدوم موبايل فروشي حالا بردي خوب به نظر من كه اينجوري بهتره cid36
    برو ببر بزن تو كلش و بگو موبايل من هر جوري بوده همون جوري بكنش البته اروم بزن چون قاب اصلي كا 750 دوازده هزار تومانه
    راستي اون error هم به خاطر اينه كه تو پلاگين هات ماله 49 ولي گوشي تو حالا 36 هستش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •