اگر پستي ارسال مي كنيد خودتون چك كنيد كه حتما پاسخ خودتون رو ببينيد. تا وقتي كه خودتون نبينيد يعني فرستاده نشده.
اگر پستي ارسال مي كنيد خودتون چك كنيد كه حتما پاسخ خودتون رو ببينيد. تا وقتي كه خودتون نبينيد يعني فرستاده نشده.
سلام
قبلا درخواستی کردم ولی نمیدانم که چرا پاسخ من داده نشده یک کاربر فعال یا مدیر محترم مربوط دراین زمینه لطفا جواب بدهد
متشکرم shahpour
چه درخواستی؟ بگو تا بهت بگم به کدوم مدیر پیغام بدی!
مدیر محترم سایت (جهت دوست عزیزnw_nk)
باسلام: خواهشمنداست درصورت امکان و باتوجه به مقررات و قوانین
داخلی شرایط بهتر تماس با بعضی اعضا راکه درگذشته عضو شده اند
فراهم نمائید.ویا راهنمائی نمائید که چگونه میتوان با انها تماس حاصل
نمود. (ظاهرا بعد ازعضو شدن فعالیتی ندارند)
باتشکر
Last edited by shahpour; 03-06-2007 at 23:25.
باسلام،
البته من مدیر نیستم.![]()
ولی فکر می کنم شما باید برید تو پروفایل شخص مورد نظر، بعد یا به او پیغام خصوصی بدید، یا اگر آدرس ایمیلش مشخص بود، بهش میل بزنید.
برای رفتن تو پروفایلش هم که کافیه روی نام کاربریش کلیک کنید.![]()
سلام دوست عزیز amir
این کار راکردم و پیغام فرستادم و پاسخی دریافت نکردم. ایمیل ندارد برای همین چینن درخواستی کردم
باتشکر
خوب احتمالاً این بنده خدا دیگه اینجا نمیاد. یا هنوز بعد از پیغام شما نیومده.
ایمیل هم که مشخص نیست. البته هرکس میخواد عضو بشه باید حتماً یه ایمیل معتبر برای فعال سازی عضویت بده که میتونه انتخاب کنه کسی اون ایمیل رو نبینه.
حالا اگر خیلی موضوع شما حیاتیه به ادمین اینجا یه پیغام خصوصی بزنید شاید آدرسش رو به نحوی تونست در اختیارتون قرار بده.![]()
سلام دوت عزیز @mir
ادمین یعنی چه ؟ منظور شمارا نفهمیدم لطفا راهنمائی نمائید متشکرم
shahpour
ادمین همون Administrator یا مدیریت سایت هست! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درخواست شما ممکنه مفید باشه ولی خلاف قوانین هست!
کسی که نخواسته ایمیلش دیده بشه , نمیشه که به خواسته اش احترام نگذاشت و Email اش رو در اختیار بقیه قرار داد!
البته مسئله رو به مدیر سایت بگو شاید اسنتثنایی قائل شد! (مخصوصا این که میگی کاربر مورد نظر فعالیتی نداشته!)
Last edited by nw_nk; 05-06-2007 at 10:46.
سلام دوستان خوب و با مرام nw-nkو@mir
ضمن تشکر از شما من هم علاقمند نیستم که خلاف قوانین انجام بشود ولی اگر خیلی واجب بود جه اطلاعاتی را باید دراخیتار قرار بدهم درصورت امکان مدیر سایت ابراز رضایت نماید
باتشکر shahpour
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)